luni, 15 octombrie 2018

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de mers!

ATENȚIE, ȘOFERI! Restricții pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri de mers!

Traficul este restricționat, azi, până la ora 19.00, pe Autostrada Soarelui, atât pe sensul către București, cât și pe sensul către Constanța, din cauza unor lucrări, anunță Centrul Infotrafic.

Până la ora 19.00, pe Autostrada A2 București – Constanța, din cauza unor lucrări de reparații, traficul rutier este restricționat pe umătoarele tronsoane kilometrice: pe sensul către București, la kilometrii 56 – 55, pe prima bandă și pe cea de urgență, și la kilometrii 25+300 de metri – 24, pe prima bandă, iar pe sensul către Constanța, între kilometrii 90 și 105, pe a doua bandă, și la kilometrii 138 – 139+700 de metri, pe prima bandă.

Șoferii sunt sfătuiți să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, să sporească atenția la volan și să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Comenteaza aceasta stire

Ministrul Mediului: Vrem o nouă TAXĂ AUTO care să nu fie atacată în justiție!
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că instituția pe care o conduce pregătește, în colaborare cu alte ministere, o nouă taxă auto, care să nu mai poată fi atacată în instanțe de către români.

UTIL ȘOFERILOR. Acte necesare pentru preschimbarea permisului auto - cinci documente cu care trebuie să te prezinți la ghișeu!
De Neptun TV 2 octombrie 2018

Cei care vor să-și schimbe permisul auto, fie că a expirat sau va expira foarte curând, au nevoie de o serie de documente.

OPERAȚIUNEA 'XENON'. Toate mașinile second hand verificate de ANAF: a doua mașină cumpărată într-un an va fi reținută!
De Neptun TV 26 septembrie 2018

De la începutul anului au fost identificate 38 de firme românești care au realizat achiziții intracomunitare de autoturisme second-hand în valoare de aproximativ 180 milioane lei și s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale, cauzând bugetului de stat prejudicii totale calculate la peste 20 de milioane lei.

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.