miercuri, 26 iunie 2019

Aterizare de urgență a unui avion pe aeroportul din Sydney, după semnalarea unui incendiu

Aterizare de urgență a unui avion pe aeroportul din Sydney, după semnalarea unui incendiu

Decizie vitală luată la mii de metri altitudine. Pilotul unui avion Boeing 777, care aparține companiei Air Canada, a fost nevoit să renunțe la combustibilul din rezervor și să revină pe pista aeroportului din Sydney, la scurt timp după decolare. Motivul a fost un incendiu izbucnit la bordul aeronavei în care se aflau 267 de pasageri, după cum a anunțat presa internațională. Reprezentanții companiei Air Canada au declarat, însă, că a fost vorba doar de fum în cabina piloților. Combustibilul a fost aruncat, fiindcă aparatul de zbor era foarte greu și trebuia să ajungă urgent la sol. Pilotul nu a declarat o situație de urgență, dar a preferat să se întoarcă pentru a evita o tragedie. Avionul care avea ca destinație orașul canadian Vancouver a aterizat în siguranță. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.