vineri, 19 aprilie 2019

Aterizare de urgență a unui avion pe aeroportul din Sydney, după semnalarea unui incendiu

Aterizare de urgență a unui avion pe aeroportul din Sydney, după semnalarea unui incendiu

Decizie vitală luată la mii de metri altitudine. Pilotul unui avion Boeing 777, care aparține companiei Air Canada, a fost nevoit să renunțe la combustibilul din rezervor și să revină pe pista aeroportului din Sydney, la scurt timp după decolare. Motivul a fost un incendiu izbucnit la bordul aeronavei în care se aflau 267 de pasageri, după cum a anunțat presa internațională. Reprezentanții companiei Air Canada au declarat, însă, că a fost vorba doar de fum în cabina piloților. Combustibilul a fost aruncat, fiindcă aparatul de zbor era foarte greu și trebuia să ajungă urgent la sol. Pilotul nu a declarat o situație de urgență, dar a preferat să se întoarcă pentru a evita o tragedie. Avionul care avea ca destinație orașul canadian Vancouver a aterizat în siguranță. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Proteste violente în Irlanda de Nord: O tânără jurnalistă a murit în urma unui 'incident de natură teroristă'
De Neptun TV 19 aprilie 2019

Incidentul a avut loc în urma unei serii de percheziții efectuate de autorități în cartierul Creggan. Disidenții Republicani sunt considerați vinovați pentru moartea femeii. Polițiștii au fost ținta unui atac cu sticle cu petrol.

Primele IMAGINI din interiorul Catedralei Notre-Dame după incendiul devastator: Altarul și crucea, neatinse de flăcări
De Mediafax 16 aprilie 2019

Liderul popurului francez a lăudat „curajul” și „profesionalismul” pompierilor, aceștia reușind să salveze fațada edificiului și două turnuri importante.

Parlamentul britanic a votat: Brexitul a fost AMÂNAT până pe 30 iunie
De Neptun TV 9 aprilie 2019

Discuțiile cu opoziția laburistă pentru a încerca ieșirea din impasul Brexitului vor fi reluate după summitul UE de miercuri, a anunțat între timp guvernul britanic, dând de înțeles că dialogul nu s-a soldat încă cu un acord, potrivit France Presse.

PERICOL de RĂZBOI: Rusia a activat navele de atac și sistemele de rachetă, din cauza exercițiului NATO la care participă și România, în Marea Neagră
De Neptun TV 8 aprilie 2019

Navele de recunoaștere, navele de atac și sistemele de rachete de pe litoralul rus al Mării Negre au fost plasate în misiune, informează agenția de presă Tass și postul Russia Today.

Theresa May cere Consiliului European amânarea Brexit până pe 30 iunie
De Neptun TV 5 aprilie 2019

May a afirmat că dacă un acord va fi aprobat până la această, Marea Britanie va propune ca extinderea Brexitului să se încheie mai devreme.

Demisia Theresei May, cerută de propriul partid
De Neptun TV 22 martie 2019

Premierul a refuzat însă cererea colegilor din partid, iar ulterior, după încă un vot semnificativ pierdut în Parlament, a avut o ieșire extrem de dură la adresa deputaților.