vineri, 23 august 2019

Auchan face angajări: Caută oameni care au cel puțin 10 clase. Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă

Auchan face angajări: Caută oameni care au cel puțin 10 clase. Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă la Auchan, precum și așteptările angajatorilor de la candidați pentru locurile de muncă vacante. 

Oferta de muncă la Auchan: 

Specialist import. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puțin studii medii, cunoștințe avansate de MS Office și de engleză, e atent la detalii, motivat, are spirit de echipă și e orientat spre performanță.

10 agenți de securitate. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puțin 10 clase, știe să lucreze la PC, are atestat profesional de agent de pază, are experiență în domeniul pazei, scrie romaniatv.net

Patru oameni în postul de monitor eficacitate operațională. Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, trei - cinci ani experiență ca manager de proiect în orice domeniu, are cunoștințe avansate de MS Office și de engleză, precum și permis de conducere categoria B.

Consultant suport aplicații business. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, știi să lucrezi în MS Office, vorbești ori engleză, ori franceză, ești dispus să lucrezi în ture și în weekend.

Achizitor textile. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puțin trei ani experiență ca manager departament textile, știe să lucreze în MS Office, are cunoștințe avansate de engleză sau franceză, are excelente abilități de comunicare și negociere, e organizat, riguros, orientat spre client și spre rezultat, poate gestiona sarcini multiple.

Comenteaza aceasta stire