duminică, 22 iulie 2018

Aur după 9 ani !

Imnul României a răsunat în cele din urmă la Ahoy Arena din Rotterdam! Obiectivul de a cuceri cel puțin o medalie a fost îndeplinit în ultima zi a competiției. A patra la individual compus și a cincea la paralele, Ana Porgras a dat lovitura în finala de la bîrnă, puntea suspinelor rămânând una dintre specialitățile româncelor. Gălățeanca în vârstă de 17 ani, legitimată la Farul Constanța, a adus primul titlu mondial României după o pauză de 9 ani! Precedentul succes a fost obținut, tot sub bagheta cuplului Belu - Bitang, în 2001, la Ghent, când Andreea Răducan s-a încoronat campioană a lumii la sol și... la bârnă. Notată cu 15.366, Porgras le-a depășit pe americanca Rebecca Bross și chinezoaica Linlin Deng, ambele notate cu 15.266, care au cucerit medaliile de argint, bronzul nefiind acordat. Speranțele României au continuat la sol, unde campioana olimpică, Sandra Izbașa, a ratat însă podiumul. Surpriza plăcută a venit din partea Dianei Chelaru, gimnasta din Onești reușind o evoluție exactă, notată cu 14.766, asemenea rusoaicei Alya Mustafina. Cele două au fost depășite de ultima concurentă, australianca Laureen Mitchell, care a obținut 14.833, și le-a suflat astfel medalia de aur.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.