sîmbătă, 18 august 2018

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Performanță de excepție pentru pescuitul sportiv românesc! Echipa României, formată din pescarii de la Club Crap Corbu, a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap din Ungaria! Palmaresul a fost completat de un titlu mondial obținut de perechea Felix Roman / Iohann Kraus.

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Club Crap Corbu și-a câștigat dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial din Ungaria după ce s-a impus la Campionatul Național de pescuit la crap desfășurat în acest an pe lacul Corbu.

Echipa alcătuită din 6 pescari, o rezervă și un căpitan manager, Ștefan Fășie, a concurat în acest weekend la competiția de pe lacul Deseda din Ungaria.

Pentru România au pescuit echipa lui Ștefan Fășie pe sectorul A, cea a lui Nicolae Dinescu, pe sectorul B și cea a lui Iohann Kraus pe sectorul C. După un maraton de pescuit, de 72 de ore, România a încheiat pe locul 2 în clasamentul pe națiuni, după Ucraina și a devenit astfel vicecampioană mondială.

Românii au obținut o performanță de excepție în concursul individual prin perechea Felix Roman / Iohann Kraus, care a cucerit medalia de aur. Felix Roman devine astfel cel mai titrat pescar român, el repetând rezultatul obținut în 2013 alături de Ștefan Fășie la Campionatul Mondial de la Corbu, când România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Comenteaza aceasta stire

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul
De Neptun TV 17 august 2018

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.