miercuri, 12 decembrie 2018

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Performanță de excepție pentru pescuitul sportiv românesc! Echipa României, formată din pescarii de la Club Crap Corbu, a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap din Ungaria! Palmaresul a fost completat de un titlu mondial obținut de perechea Felix Roman / Iohann Kraus.

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Club Crap Corbu și-a câștigat dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial din Ungaria după ce s-a impus la Campionatul Național de pescuit la crap desfășurat în acest an pe lacul Corbu.

Echipa alcătuită din 6 pescari, o rezervă și un căpitan manager, Ștefan Fășie, a concurat în acest weekend la competiția de pe lacul Deseda din Ungaria.

Pentru România au pescuit echipa lui Ștefan Fășie pe sectorul A, cea a lui Nicolae Dinescu, pe sectorul B și cea a lui Iohann Kraus pe sectorul C. După un maraton de pescuit, de 72 de ore, România a încheiat pe locul 2 în clasamentul pe națiuni, după Ucraina și a devenit astfel vicecampioană mondială.

Românii au obținut o performanță de excepție în concursul individual prin perechea Felix Roman / Iohann Kraus, care a cucerit medalia de aur. Felix Roman devine astfel cel mai titrat pescar român, el repetând rezultatul obținut în 2013 alături de Ștefan Fășie la Campionatul Mondial de la Corbu, când România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.