luni, 15 octombrie 2018

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Performanță de excepție pentru pescuitul sportiv românesc! Echipa României, formată din pescarii de la Club Crap Corbu, a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap din Ungaria! Palmaresul a fost completat de un titlu mondial obținut de perechea Felix Roman / Iohann Kraus.

Aur și argint pentru România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap

Club Crap Corbu și-a câștigat dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial din Ungaria după ce s-a impus la Campionatul Național de pescuit la crap desfășurat în acest an pe lacul Corbu.

Echipa alcătuită din 6 pescari, o rezervă și un căpitan manager, Ștefan Fășie, a concurat în acest weekend la competiția de pe lacul Deseda din Ungaria.

Pentru România au pescuit echipa lui Ștefan Fășie pe sectorul A, cea a lui Nicolae Dinescu, pe sectorul B și cea a lui Iohann Kraus pe sectorul C. După un maraton de pescuit, de 72 de ore, România a încheiat pe locul 2 în clasamentul pe națiuni, după Ucraina și a devenit astfel vicecampioană mondială.

Românii au obținut o performanță de excepție în concursul individual prin perechea Felix Roman / Iohann Kraus, care a cucerit medalia de aur. Felix Roman devine astfel cel mai titrat pescar român, el repetând rezultatul obținut în 2013 alături de Ștefan Fășie la Campionatul Mondial de la Corbu, când România a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.