miercuri, 26 iunie 2019

Aur și record mondial!

Americanul Ryan Lochte și-a păstrat titlul de campion mondial la proba de 200 de metri mixt! Și nu oricum, ci cu un record mondial obținut chiar în fața compatriotului și rivalului său, Michael Phelps. Lochte a obținut un timp de un minut și 54 de secunde și a stabilit astfel primul record mondial după interzicerea costumelor din poliuretan. Acestea au fost purtate ultima oară la Campionatele Mondiale de la Roma, în 2009, și de la interzicerea acestora rezultatele înotătorilor au fost vizibil mai slabe. Ryan Lochte a dovedit însă că se poate și fără poliuretan! „Omul fluture”, Michael Phelps, a obținut medalia de argint, iar bronzul i-a revenit recordmanului european, ungurul Laszlo Cseh.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.