vineri, 19 aprilie 2019

Aur și record mondial!

Americanul Ryan Lochte și-a păstrat titlul de campion mondial la proba de 200 de metri mixt! Și nu oricum, ci cu un record mondial obținut chiar în fața compatriotului și rivalului său, Michael Phelps. Lochte a obținut un timp de un minut și 54 de secunde și a stabilit astfel primul record mondial după interzicerea costumelor din poliuretan. Acestea au fost purtate ultima oară la Campionatele Mondiale de la Roma, în 2009, și de la interzicerea acestora rezultatele înotătorilor au fost vizibil mai slabe. Ryan Lochte a dovedit însă că se poate și fără poliuretan! „Omul fluture”, Michael Phelps, a obținut medalia de argint, iar bronzul i-a revenit recordmanului european, ungurul Laszlo Cseh.

Comenteaza aceasta stire

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.