miercuri, 21 august 2019

Autocar răsturnat

Autocarul implicat în accident transporta, în fiecare seară, muncitorii care lucrează la centralele eoliene de la Siliștea. La nici câteva minute de când plecase către localitatea Fântânele, într-un viraj, șoferul nu a mai putut stăpâni autovehiculul și a intrat într-un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Cei 40 de pasageri ai autocarului au răsuflat ușurați atunci când și-au dat seama că au scăpat cu viață din accident.

Șoferul și alți patru pasageri au fost transportați la Spitalul din  Medgidia. Doar doi dintre ei au rămas internați. Medicii spun că au mai multe traumatisme, care nu le pun viața în pericol. Restul au fost externați la cerere. În tot acest timp, polițiștii continuă ancheta pentru a stabili exact care au fost cauzele ce au dus la producerea accidentului.

Pentru că este și un accident de muncă, o anchetă a fost deschisă și de procurorii de la Parchetul Tribunalului Medgidia. Urmează acum să se facă o expertiză a autocarului pentru a se stabili dacă a fost o defecțiune tehnică sau neglijența șoferului.

Comenteaza aceasta stire