sîmbătă, 20 iulie 2019

Autoritățile norvegiene au dat publicității înregistrarea apelului telefonic pe care Anders Breivik l-a făcut la finalul masacrului de pe insula Utoya

Autoritățile norvegiene au dat publicității înregistrarea apelului telefonic pe care Anders Breivik l-a făcut la finalul masacrului de pe insula Utoya

Autoritățile norvegiene au dat publicității, în premieră, înregistrarea apelului telefonic pe care Anders Breivik l-a făcut la finalul masacrului de pe insula Utoya. În convorbire, atacatorul, care se afla la finalul misiunii sale criminale, anunță că vrea să se predea.

Convorbirea se întrerupe fix după 30 de secunde, chiar în momentul în care Anders Breivik este rugat de către operator să-și repete numele. În tot acest timp, norvegianul continuă să tragă în tinerii de pe insula Utoya. După ce termină misiunea ucigașă, Breivik face un al doilea apel:

Extremistul norvegian Anders Breivik a comis atacul de pe insula Utoya pe 22 iulie, când a ucis 69 de persoane. El s-a aflat și în spatele atentantul cu bombă din centrul capialei Oslo, unde se află biroul premierului norvegian. Opt persoane și-au pierdut viața în urma exploziei. Potrivit presei din Norvegia, Anders Breivik a mers pe insula Utoeya după ce a auzit la radio că imobilul pe care-l vizase nu s-a prăbușit.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.