luni, 24 iunie 2019

Autorul atacurilor din Norvegia nu va fi judecat

Autorul atacurilor din Norvegia nu va fi judecat

Autorul atacurilor comise, în luna iulie, la Oslo, dar și pe insula Utoeya, suferea de o psihoză în momentul comiterii faptelor. El este considerat iresponsabil din punct de vedere penal, motiv pentru care nu va fi judecat. Anunțul a fost făcut de Parchetul din Oslo. Potrivit psihiatrilor, Anders Behring Breivik suferea de schizofrenie paranoică și, în acest context, nu poate fi judecat. El va fi internat într-o clinică pentru persoane cu probleme psihice.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.