miercuri, 21 august 2019

Autospecială SMURD atacată cu piatra la Constanța

Misiune dificilă pentru un echipaj SMURD. Nu pentru că pacientul care i-a solicitat pe medici ar fi avut probleme grave, ci pentru că autospeciala a fost atacată de un individ, care a lovit-o cu o piatră. Echipajul SMURD a fost nevoit să cheme în ajutor poliția pentru a-l potoli pe agresor.

 

Echipajul SMURD fusese solicitat la o intervenție, în cartierul Faleză Nord. Un om fără adăpost zăcea pe stradă, la intersecția dintre strazile Pescarilor și Cașin, iar locatarii au crezut că este mort. După ce medicii i-au acordat pacientului primul ajutor, au vrut să-l bage în autospecială, pentru a-l transporta la spital. În acel moment, un individ care trecea pe stradă, s-a arătat deranjat de prezența lor. Apoi, brusc a luat o piatră și a lovit mașina SMURD. Pentru că nu reușeau să-l potolească, medicii au chemat în ajutor Poliția. Agresorul nu recunoaște însă că i-ar fi atacat.

Polițiștii spun că nu este prima oară când tânărul, în vârstă de 28 de ani, le face probleme. Pentru că devine violent, mai ales la băutură, de mai multe ori a fost dus cu forța la Palazu, unde a stat internat. Din această cauză, ori de câte ori vede o ambulanță îl apucă furia, întrucît crede că echipajul a venit să-l ducă din nou la Palazu. Acum este cercetat penal.

După ce l-au transportat la spital, pe bărbatul căzut în stradă, medicii SMURD au ajuns și ei la secție, pentru a da declarații. Cineva trebuie să fie tras la răspundere și să plătească pabubele autospecialei lovite cu piatra.

Comenteaza aceasta stire