sîmbătă, 23 februarie 2019

AVERTISMENT pentru turiștii de pe litoralul bulgăresc! Mafioții bulgari atrag turiștii străini în capcane, cu prostituate minore

AVERTISMENT pentru turiștii de pe litoralul bulgăresc! Mafioții bulgari atrag turiștii străini în capcane, cu prostituate minore

Mafioții din Bulgaria se folosesc de copile atrăgătoare pentru a-i jefui pe turiștii aflați în stare de ebrietate care își petrec vacanța în stațiunea Sunny Beach de la Marea Neagră, scrie tabloidul britanic „The Sun“, citând afirmații făcute pe platforma TripAdvisor de mai mulți utilizatori.

Mai precis, la primele ore ale dimineții, tinerele, unele în vârstă de numai 14 ani, merg în baruri și îi ademenesc pe turiștii beți în zone retrase de pe plajă promițându-le sex gratuit. Odată ce un turist, care abia se poate ține pe picioare, ajunge alături de minora căreia i-a căzut în capcană într-o astfel de zonă, apar brusc mai mulți infractori care-l jefuiesc pe bărbat și chiar îl agresează fizic. De altfel, scrie tabloidul britanic, mai multe victime ale unor astfel de jafuri au fost spitalizate, scrie adevarul.ro.

„Sexul gratuit pe plajă va duce numai la un jaf. Prietenul meu a cunoscut o fată într-un bar și au plecat spre plajă. Și-au scos amândoi hainele și, apoi, brusc, au apărut acei bărbați și i-au cerut portofelul. Le-a dat toții banii, telefonul și ceasul și tot l-au bătut. Și-a petrecut majoritatea timpului din ultimele două zile de vacanță într-un centru medical“, a scris un turist.

„Nu merge pe plajă cu una dintre aceste prostituate - acolo lucrează, le iau banii oamenilor după ce îi duc într-un loc retras“, a scris David Green pe TripAdvisor.

„Băieții merg pe plajă noaptea târziu cu «fetele» și înainte să se întâmple ceva, personajele negative apar și le iau toți banii spunând că este o «amendă la fața locului»“, a adăugat Welsh Lad.

Alții au postat pe platforma citată avertismente similare, un individ afirmând că a fost taxat de infractori pentru că a urinat pe plajă, după care a fost bătut. Au existat și persoane care au relatat că după ce și-au lăsat lucrurile pe plajă pentru a face o baie în mare, nu și-au mai găsit bunurile când au ieșit din apă.

Prostituția nu este ilegală în Bulgaria, menționează tabloidul britanic citat, adăugând însă că aceasta ar fi legată de lumea interlopă din această țară, care ar controla multe dintre barurile și cluburile din Sunny Beach. Iar multe dintre fetele care sunt implicate în atacurile „sex pe plajă“ ar fi prostituate locale controlate de șefii mafiei.

Tocmai din acest motiv, turiștii britanici au fost avertizați cu privire la această escrocherie, devenită frecventă în stațiunea Sunny Beach de la Marea Neagră, care atrage anual sute de mii de amatori de plajă din Regatul Unit.

„Am primit numeroase informări despre jafuri și atacuri asupra cetățenilor britanici (comise) de prostituate și supraveghetorii lor“, a afirmat Ministerul britanic de Externe.

„Evitați zonele în care operează prostituatele, inclusiv parcări, plaje, zone slab luminate, zone cu tufișuri și copaci“, a adăugat Ministerul. Potrivit oficialilor britanici, „unii turiști au fost victimele unor suprataxări în cluburi de striptease din Sofia și în anumite stațiuni precum Bansko, Boroveț și Sunny Beach. Suprataxarea se poate ridica la sute de lire sterline, iar victimele au fost amenințate cu violența în cazul în care nu plătesc“.

Comenteaza aceasta stire

Manifestații violente în Spania: Incendii, autostrăzi blocate și proteste pe fondul judecării celor 12 politicieni separatiști
De Neptun TV 21 februarie 2019

Manifestanții pro-independență au programat proteste pentru întreaga zi de joi, aceștia fiind însoțiți de grupurile civile Omnium și Adunarea Națională Catalană. Un protest mult mai amplu este așteptat să se întâmple spre seară.

Cazul Skripal: Starea de sănătate a fostului spion rus otrăvit cu agentul chimic Noviciok s-a schimbat
De Mediafax 18 februarie 2019

Unele studii sugerează că expunerea la acest tip de agent chimic poate duce la pierderea memoriei pe termen lung și de asemenea, poate cauza probleme musculare.

România îl recunoaște pe Juan Guaidó ca președinte interimar al Venezuelei!
De Neptun TV 8 februarie 2019

Președintele Klaus Iohannis, ca titular al deciziilor de politică externă a României și ca reprezentant al României în plan extern, a decis recunoașterea lui Juan Guaidó în calitatea de președinte interimar al Venezuelei, anunță Administrația Prezidențială.

Criza din Venezuela. Nicolas Maduro amenință cu izbucnirea unui război civil și avertizează SUA
De Mediafax 4 februarie 2019

„Îmi doresc ca nimeni să nu mai intervină în afacerile noastre interne... suntem pregătiți să ne apărăm țara”, a adăugat Maduro.

Nota de plată a Brexit: ce pagube a creat până în prezent!
De Neptun TV 3 februarie 2019

Nota de plată a Brexit: ce pagube creat până în prezent

La un pas de război? Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că Rusia a suspendat Tratatul Forțelor Nucleare Intermediare
De Neptun TV 2 februarie 2019

Liderul de la Kremlin le-a mai spus oficialilor ruși să nu inițieze discuții privind dezarmarea cu Washingtonul.

LEGEA MARȚIALĂ ar putea reveni în actualitate în Marea Britanie
De Neptun TV 27 ianuarie 2019

"Tema majoră în toate planurile pentru un Brexit fără acord este nesupunerea civilă și teama că va conduce la decese în eventualitatea unor penurii alimentare și medicale", a declarat o sursă pentru ziar.

TRAGEDIE! ATAC ARMAT la o bancă! Un fost gardian a UCIS 5 persoane
De Neptun TV 24 ianuarie 2019

Momentan nu se cunoaște dacă atacul a început ca un jaf armat, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Sebring, un mic oraș din Florida cunoscut pentru o cursa auto anuală de anduranță de 12 ore.