sîmbătă, 20 iulie 2019

AVERTIZARE METEO. Ploi TORENȚIALE și furtuni puternice! Află zonele afectate!

AVERTIZARE METEO. Ploi TORENȚIALE și furtuni puternice! Află zonele afectate!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ploi torențiale și furtuni puternice, pentru următoarele trei zile.

Astfel, în intervalul 9 aprilie, ora 11.00 – 11 aprilie, ora 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, în cursul zilei de sâmbătă (09 aprilie), în jumătatea vestică a teritoriului și în zonele de munte, iar începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică (09/10 aprilie), mai ales în regiunile sudice, centrale și ulterior în cele estice.

Cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat, îndeosebi în zonele de deal și de munte, 40 - 50 l/mp. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină.

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.

ALERTĂ METEO. Noi coduri portocalii și galbene - ploi, grindină și vijelii în mai multe zone!
De Neptun TV 22 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe
De Neptun TV 21 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.