joi, 22 august 2019

Avocata lui Nicușor Constantinescu, semnal de alarmă cu privire la starea de sănătate a fostului președinte CJ: 'De 10 luni aștept o expertiză medico-legală pentru a-i da posibilitatea să moară acasă, lângă familie'

“De 10 luni aştept o expertiză medico-legală pentru a-i da posibilitatea să moară acasă, lângă familie.” Este semnalul de alarmă pe care avocata lui Nicuşor Constantinescu îl trage cu privire la starea de sănătate a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Într-o postare pe facebook, Laura Vicol acuză că dosarul lui Constantinescu se tergiversează la nesfârşit şi că nimeni nu doreşte să îşi pună semnătura pe un diagnostic pentru ca Nicuşor Constantinescu să primească un tratament medical adecvat.

"Nicușor Constantinescu are cancer. V-am mai spus asta. De 10 luni de zile aștept o expertiză medico legală pentru a-i da posibilitatea să moară acasă, lângă familie (nu a avut șansă până acum să-și cunoască nepotul).

 

De 10 luni de zile, nimeni nu are curajul să-și pună semnătură pe diagnostic. Am solicitat amendarea INML pentru bătaia de joc la care supune un om și întreaga lui familie. De aproape 2 ani de zile un bolnav de cancer aflat în spatele gratiilor nu a primit niciun tratament. De 10 luni de zile o judecătoare acordă cu nonșalanță și lipsă de umanitate termene peste termene, fără să facă nimic altceva, în spiritul legii.

 

 

Astăzi, deși se presupune că ar trebui să continue investigațiile medicale, a fost mutat brusc în Penitenciarul Slobozia. Pur și simplu! Un om moare și nimeni nu face nimic. Și ca el sunt mulți alții de care nimănui nu-i pasă. Esti pușcăriaș, mori! Asa că, dragă departamentule de stat care ți-ai permis să-mi umilești țara, poate că ai dreptate. Cu siguranță ne merităm soarta. Pentru că murim încet, refuzând să ne salvăm noi înșine.Drepturile omului sunt un lux pe care clar nu ni-l permitem!”, a scris avocata Laura Vicol, avocata fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, pe contul său de socializare. 

Comenteaza aceasta stire