duminică, 22 iulie 2018

Babken Melkonian a câștigat etapa a doua a Tacului de Aur după o revenire de senzație

În direct la Neptun TV, marea finală a celei de-a doua etape a Tacului de Aur din 2012 a debutat contrar tuturor așteptărilor. Profitând de impreciziile lui Babken Melkonian, care a părut să nu se regăsească în debutul întâlnirii, „spaniolul“ Ciprian Gândac a început ca din pușcă partida și a dus scorul la un neașteptat 7-1, după doar 40 de minute de joc. Ceva s-a întâmplat însă evoluția lui Gândac la jumătatea finalei, astfel că armeanul a revenit spectaculos iar după două ore de joc scorul era din nou egal, 9 la 9. În frame-ul decisiv, câștig de cauză a avut tot Melkonian, grație și ratării neașteptate a lui Gândac când mai avea doua două bile pe masă, și s-a impus cu 11 la 10, bifând astfel al doilea succes de etapă de la Tacul de Aur. Grație acestei performanțe, Babken Melkonian a plecat acasă mai bogat cu 1.000 de euro, premiul oferit de organizatori câștigătorului, în timp ce învinsul său a fost nevoit să se mulțumească doar cu 500 de euro, ajungând astfel la cea de a patra finală pierdută în acest an în meciul decisiv.

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.