joi, 21 februarie 2019

BAC 2018! Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale!

BAC 2018! Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale!

Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale.

Acest lucru este susținut de președintele Comisiei pentru Educație a PNL. El motivează această afirmație prin faptul că în Legea Educației unul dintre articole spune clar: dreptul de a susține bacalaureatul îl au elevii care au promovat învățământul liceal, indiferent de forma de învățământ. În acest moment însă, nici unul dintre elevii din promoția 2018 nu a promovat cele 12 clase.

Deputatul a mai precizat că Ordinul de ministru, prin care a fost schimbat calendarul bacalaureatului de anul acesta, poate fi anulat cu ușurință în instanță. Reacția liberalului vine în contextul mai multor semnale primite din partea directorilor de liceu.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Veste PROASTĂ pentru elevi: Dispare una dintre vacanțe. Noua structură a anului școlar
De Neptun TV 19 februarie 2019

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, semestrul I va avea 15 săptămâni de cursuri, dispuse în perioada 9 septembrie 2019-20 decembrie 2019.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.