vineri, 25 mai 2018

BAC 2018! Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale!

BAC 2018! Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale!

Primele probe ale bacalaureatului, competențele lingvistice și digitale, ar fi ilegale.

Acest lucru este susținut de președintele Comisiei pentru Educație a PNL. El motivează această afirmație prin faptul că în Legea Educației unul dintre articole spune clar: dreptul de a susține bacalaureatul îl au elevii care au promovat învățământul liceal, indiferent de forma de învățământ. În acest moment însă, nici unul dintre elevii din promoția 2018 nu a promovat cele 12 clase.

Deputatul a mai precizat că Ordinul de ministru, prin care a fost schimbat calendarul bacalaureatului de anul acesta, poate fi anulat cu ușurință în instanță. Reacția liberalului vine în contextul mai multor semnale primite din partea directorilor de liceu.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

125 de ani de la înființarea Liceului Pedagogic, marcați prin evenimente
De Roxana Glăvan 23 mai 2018

Cei mai mulți dintre dascălii din Constanța s-au format la Liceul Pedagogic, astăzi la ceas aniversar. Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu a sărbătorit 125 de ani de la înființare alături de foști și actuali dascăli, de elevi și absolvenți realizați și care se mândresc cu școala din spate.

TITULARIZARE 2018. Încep probele orale și inspecțiile la clasă în cadrul examenului de titularizare!
De Neptun TV 10 mai 2018

Anul trecut, rata de promovare a examenului de titularizare a fost de peste 47,% în rândul candidaților care au obținut note egale sau mai mari de 7.