miercuri, 22 noiembrie 2017

BĂTAIA DE JOC A TURIȘTILOR. O plajă superbă de pe litoralul românesc este 'invadată' de zeci de mașini și rulote - FOTO/VIDEO

O plajă superbă de câteva sute de metri, situată între plaja Corbu și Portul Midia, a devenit în ultimii ani un loc de 'pelerinaj' al turiștilor comozi care vor să se dea jos din mașină direct pe plajă.

Până în urmă cu 2-3 ani, plaja retrasă, despre existența căreia puțini știau, a devenit o atracție pentru turiștii care își doresc câteva zile de relaxare pe plajă. Problema a apărut în momentul în care relaxarea turiștilor a devenit sinonimă cu comoditatea și nesimțirea.

Astfel, ei și-au parcat rulotele și mașinile direct pe plajă, au ridicat corturi și fac grătare la nici doi metri de mare, fără ca nimeni să le atragă atenția.

Mai mult, plaja de la capătul portului Midia a fost, anul trecut, scena unei întâmplări ca-n filmele cu proști. După modelul turiștilor, șoferul unui TIR a intrat pe plajă și a rămas împotmolit.

RECOMANDARE - INCREDIBIL. Un autotren a intrat pe plajă, în Năvodari, și s-a împotmolit în nisip!

Comenteaza aceasta stire

Școala de bune practici în turism - primarii din Constanța și Tulcea, învățați cum să promoveze atracțiile turistice!
De Andreea Bajdechi 3 noiembrie 2017

Turismul nu se face doar în Constanța, ci în toată Dobrogea, căci avem un pământ încărcat de istorie. Este premisa de la care au pornit organizatorii „Școlii de bune practici în turism”. Așa se face că, în cadrul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, primarii din mai multe localități, atât din Constanța, cât și din Tulcea, au învățat de la specialiști cum să-și promoveze punctele de atracție turistică.