luni, 24 iunie 2019

Bătaie cu bâte de baseball și săbii între români și polonezi, în centrul unui oraș din Marea Britanie - VIDEO

Bătaie cu bâte de baseball și săbii între români și polonezi, în centrul unui oraș din Marea Britanie - VIDEO

Aproximativ 30 de persoane, despre care poliția spune că sunt cetățeni români și polonezi, s-au luat la bătaie cu bâte de baseball pe o stradă din Birmingham.

Scandalul a fost filmat de unul dintre vecini. Găștile au fost văzute în mijlocul străzi fluturând bâte de baseball și aruncând cu obiecte, după care a început încăierarea. Potrivit unui martor citat de Daily Mail, bătaia a durat aproximativ 10 minute, doi dintre bărbați fiind răniți.

Unul dintre proprietarii unui local din zonă a declarat: "Au fost scene cu adevărat incredibile. Oamenii se loveau unul pe altul cu bucăți mari de lemn, unii erau loviți la cap, sângerau".

Potrivit poliției, în urma incidentului, o persoană a avut leziuni la un picior, după ce o mașină a trecut peste el, iar o a doua avea tăieturi la cap. Niciuna dintre ele nu a vrut să meargă la spital.

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.