sîmbătă, 23 mai 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La Summit-ul de la Riga nu s-au făcut promisiuni de aderare la UE, dar s-au dat bani
De Oana Stupariu 22 mai 2015

În cel mai tensionat moment al relațiilor dintre Uniunea Europeană și Rusia, summit-ul de la Riga a reunit șase foste republici sovietice care aspiră să devină membre ale blocului comunitar.

Distrugătorul american USS Ross vine în Marea Neagră
De Vera Puiu 22 mai 2015

Distrugătorul american USS Ross ajunge, mâine, în Marea Neagră, pentru a promova pacea și stabilitatea în regiune.

Turcia a furnizat indirect arme Statului Islamic
De Ciprian Paraschivu 22 mai 2015

Serviciile de informații din Turcia au facilitat transporturi de armament în zone din Siria aflate sub control islamist.

Problema Greciei, capul de afiș al summitului de la Riga
De Ciprian Paraschivu 22 mai 2015

Cancelarul german, Angela Merkel, și președintele francez, François Hollande, au discutat timp de aproape două ore despre datoria Greciei cu premierul elen, Alexis Tsipras. Dialogul a avut loc în cadrul summitului european desfășurat la Riga.

Șase polițiști din Baltimore acuzați oficial de moartea lui Freddie Gray
De Ciprian Paraschivu 22 mai 2015

O instanță de judecată din orașul american Baltimore a confirmat punerea oficială sub acuzare a celor șase ofițeri de poliție anchetați în cazul morții lui Freddie Gray.

"Există posibilitatea unui război între China și SUA"
De Ciprian Paraschivu 22 mai 2015

Relațiile dintre Washington și Beijing sunt tensionate, după ce marina chineză a avertizat de opt ori un avion militar american de spionaj să părăsească o zonă sensibilă din Marea Chinei de Sud.

Ucraina a suspendat cooperarea militară cu Rusia! Transnistria rămâne fără sprijinul Moscovei
De Oana Stupariu 21 mai 2015

Starea de conflict din estul Ucrainei i-a aruncat pe oficialii de la Moscova și Kiev într-o spirală a deciziilor radicale.

Priveliște greu de egalat! Va fi inaugurată puntea de observație din turnul One World Trade Center
De Vera Puiu 21 mai 2015

Turnul One World Trade Center este cea mai scumpă clădire de birouri din lume. Iar peste doar o săptămână, de la etajul 100 al acestui zgârie-nori, orașul New York va putea fi admirat în toată splendoarea.

Statul Islamic controlează aproape jumătate din teritoriul Siriei. Teroriștii au cucerit orașul Palmyra
De Vera Puiu 21 mai 2015

Planurile de expansiune ale teroriștilor Statului Islamic par de neoprit, iar temerile comunității internaționale au devenit realitate. Aceștia au ocupat orașul antic sirian Palmyra, precum și situl său arheologic, care se află pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Ne apropiem de apocalipsa finanaciară! VEZI AICI previziunile sumbre ale unui expert
De Vera Puiu 21 mai 2015

Sistemul monetar se apropie de dezintegrare, susține un fost oficial al Administrației fostului președinte american Ronald Reagan.

Greva feroviarilor din Germania va lua sfârșit
De Lavinia Stanciu 21 mai 2015

Feroviarii germani vor încheia greva pe care au declanșat-o în urmă cu o zi. Liderii sindicali au precizat, într-un comunicat dat publicității, că au acceptat negocierea salariului pentru angajații din transportul feroviar.

SUA a publicat sute de documente secrete ale lui Osama bin Laden
De Vera Puiu 21 mai 2015

Statele Unite au publicat peste 100 de documente care i-au aparținut lui Osama Bin Laden. Printre ele se află zeci de scrisori, dar și un formular de înscriere în rețeaua al-Qaida destinat noilor recruți. Documetele sunt mărturie a faptului că liderul terorist continua să coordoneze acțiunile rețelei din ascunzătoarea sa din nordul Pakistanului.

Stare de Urgență în California după dezastrul ecologic provocat de poluarea cu petrol
De Ciprian Paraschivu 21 mai 2015

Stare de urgență în California, în urma dezastrului ecologic provocat de poluarea cu petrol. Aproape 400 de tone de petrol s-au scurs în Oceanul Pacific, după ce s-a spart o conductă dezafectată. În apropiere se află una dintre proprietățile actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie.

Sute de jurnaliști, sportivi și politicieni, anchetați pentru pedofilie
De Ciprian Paraschivu 21 mai 2015

Anchetă de amploare în Marea Britanie. Autoritățile cercetează peste o mie 400 de persoane pentru abuzuri sexuale asupra copiilor.

Clădire dărâmată de o alunecare de teren în China. 16 persoane încă se mai află sub dărâmături
De Ciprian Paraschivu 21 mai 2015

O persoană a murit și alte 16 sunt date dispărute după ce un imobil rezidențial de nouă etaje s-a prăbușit în sud-vestul Chinei.

Imagini incredibile. Un polițist a intrat în apele învolburate ale unui râu ieșit din matcă pentru a salva un câine
De Ciprian Paraschivu 21 mai 2015

Imagini dramatice au gost surprinse în Columbia, o țară ovită de inundații. Un polițist și-a riscat propria viață pentru a salva un câine din apele unui râu învolburat, ieșit din matcă.

SUA: Oficiali corupți din România nu au voie să călătorească în Statele Unite
De Lavinia Stanciu 20 mai 2015

Există oficiali și foști oficiali guvernamentali din România și Bulgaria care nu au permisiunea să călătorească în SUA din cauza unor suspiciuni de corupție.

Amenzi astronomice pentru cinci mari bănci din lume
De Vera Puiu 20 mai 2015

Zi neagră pentru industria bancară. Cinci dintre cele mai mari bănci din lume au fost amendate cu peste 5 miliarde dolari în cadrul unei investigații asupra manipulării piețelor valutare.

Dezastru ecologic în California! Peste 80 de tone de petrol au ajuns în ocean
De Vera Puiu 20 mai 2015

Dezastru ecologic pe coastele statului american California. O conductă de petrol s-a spart, iar aproape 80 de tone de combustibil au ajuns în ocean.

Cea mai mare rechemare în service din istoria Statelor Unite: zeci de milioane de mașini cu airbag-uri defecte
De Vera Puiu 20 mai 2015

Cel mai mare producător de airbaguri din lume recheamă în service peste 34 de milioane de autoturisme din Statele Unite.

Ipoteza unui atac terorist, infirmată în cazul bombei din autocarul bulgăresc
De Vera Puiu 20 mai 2015

Bomba artizanală găsită în autocarul companiei bulgare de transporturi Omega Group nu are legătură cu vreo organizație teroristă, au precizat reprezentanții Centrului Ungar Contra Terorismului.