joi, 5 mai 2016

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

loading...
Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Ahmet Davutoglu anunță că va demisiona
De Neptun TV 5 mai 2016

Premierul Turciei, Ahmet Davutoglu, a anunțat azi că se va retrage din funcție, confirmând informații apărute în presa turcă.

Stare de urgență în provincia canadiană Alberta, din cauza unui incendiu de vegetație
De Lavinia Stanciu 5 mai 2016

Este stare de urgență în provincia canadiană Alberta, afectată de aproape o săptămână de un uriaș incendiu de vegetație. Până acum, flăcările nu au putut fi stinse nicicum, iar cei aproape 90 de mii de locuitori evacuați sunt în stare de șoc. Au fost obligați să plece în mare grabă și să lase în urmă tot ce aveau.

Polonia, Ungaria și Cehia resping noua propunere a CE privind distribuirea refugiaților
De Neptun TV 4 mai 2016

Polonia, Ungaria și Cehia au anunțat, astăzi, că se opun inițiativei Comisiei Europene de creare a unui sistem permament de distribuire a imigranților pe bază de cote obligatorii.

Oraș din Canada, evacuat din cauza unui incendiu puternic
De Lavinia Stanciu 4 mai 2016

Toți locuitorii unui oraș din Canada au fost evacuați, după ce un puternic incendiu de vegetație a izbucnit în weekend și s-a extins necontrolat. Este vorba despre 80.000 de persoane care au fost nevoite să lase totul în urmă pentru a scăpa cu viață. Zona cuprinsă de flăcări este bogată în zăcăminte petroliere.

3 mai, Ziua mondială a libertății presei
De Lavinia Stanciu 3 mai 2016

Astăzi este ziua mondială a libertății presei. În continuare, misiunea jurnaliștilor este aceea de a-i oferi publicului informația cât mai aproape de adevăr. Însă jurnalismul de calitate nu beneficiază nici măcar în secolul 21 de sprijinul meritat. La ora actuală, ziariști, editori și publiciști sunt hărțuiți, arestați și chiar omorâți.

Criză politică severă în Spania. Regele a dizolvat Parlamentul
De Ciprian Paraschivu 3 mai 2016

Parlamentul Spaniei a fost dizolvat, după patru luni în care partidele nu s-au pus de acord pentru a forma un guvern.

Turcia a eliminat vizele pentru cetățenii ciprioți, dar nu recunoaște independența Ciprului
De Neptun TV 3 mai 2016

Cetățenii ciprioți nu vor mai avea nevoie de vize pentru a intra în Turcia, potrivit unei decizii a cabinetului turc în baza acordului cu UE privind imigranții, fiind una dintre cele 72 de condiții impuse de UE pentru liberalizarea sistemului de vize pentru Europa în cazul cetățenilor turci.

Primul vas american de croazieră va ajunge în Cuba după 50 de ani de restricții
De Neptun TV 2 mai 2016

Un vas american de croazieră a plecat din portul orașului Miami și urmează să ajungă azi în capitala cubaneză Havana, transportând 700 de pasageri, fiind prima călătorie de acest tip în ultimii 50 de ani.

Frenezie și haos la ritualul de aprindere a Luminii Sfinte în Ierusalim
De Ciprian Paraschivu 30 aprilie 2016

Patriarhul Teofil al III-lea a împărțit Lumina Sfântă sutelor de pelerini din biserica Sfântului Mormânt într-o ceremonie care se repetă an de an. Entuziasmul credincioșilor a fost aproape periculos.

Peste 100 de gansteri, arestați în New York
De Lavinia Stanciu 28 aprilie 2016

120 de persoane care fac parte din două bande rivale au fost arestate, ieri, în New York. În urma celei mai ample operațiuni de acest gen din istoria metropolei americane, suspecții au fost puși sub acuzare pentru zeci de crime, jafuri, fraude bancare și trafic de droguri.

Un nou test cu rachetă balistică cu rază medie de acțiune efectuat de Coreea de Nord a eșuat
De Neptun TV 28 aprilie 2016

Coreea de Nord a efectuat, în această dimineață, un test cu o rachetă balistică cu rază medie de acțiune, însă aceasta s-a prăbușit la scurt timp după lansare, a informat Ministerul Apărării din Coreea de Sud, citat de Reuters online.

Cursa prezidențială din Statele Unite, tot mai conturată. Trump și Clinton, câștigătorii 'Super Tuesday'
De Lavinia Stanciu 27 aprilie 2016

Cursa prezidențială americană s-a conturat și mai bine în urma alegerilor primare desfășurate, ieri, în cinci state. Donald Trump a câștigat fără emoții scrutinul organizat pe coasta de Est a Statelor Unite, în timp ce Hillary Clinton și-a adjudecat vitorii în patru din cele cinci state disputate cu senatorul democrat Bernie Sanders.

ATENTATE PARIS. Salah Abdeslam a fost extrădat în Franța
De Neptun TV 27 aprilie 2016

Salah Abdeslam, suspectul-cheie al atentatelor care au avut loc în noiembrie la Paris și care s-au soldat cu moartea a 130 de persoane, a fost extrădat în Franța din Belgia, a informat, azi, procuratura belgiană, citată de Reuters online.

Moscova: 'NATO tratează Rusia ca amenințare și construiește linie de confruntare la Marea Neagră'
De Neptun TV 26 aprilie 2016

Alianța Nord-Atlantică tratează Rusia ca fiind o 'amenințare' și construiește o 'nouă linie de confruntare' în zona Mării Negre, acuză Administrația de la Kremlin. Afirmațiile au fost făcute în contextul în care NATO a trimis avioane F-22 Raptor, invizibile pe radar, la baza de la Mihail Kogălniceanu.

Imagini cu una dintre exploziile din Paris, date publicității
De Lavinia Stanciu 26 aprilie 2016

Au fost date publicității noi imagini tulburătoare cu una dintre exploziile care au însângerat Parisul pe 13 noiembrie 2015.

Metroul din Bruxelles, complet funcțional la o lună de la atentate
De Lavinia Stanciu 25 aprilie 2016

Din această dimineață, metroul din Bruxelles funcționează iar în regim normal. La o lună de la atentatele din capitala belgiană, stația de metrou Maelbeek, aflată în apropiere de principalele instituții europene, s-a redeschis.

Obama pune presiune pe Londra în contextul referendumului pentru 'Brexit'
De Ciprian Paraschivu 24 aprilie 2016

Președintele american i-a avertizat pe britanici că va mai trece un deceniu până când Marea Britanie și Statele Unite vor negocia o nouă înțelegere comercială, în cazul în care regatul va vota ieșirea din Uniunea Europeană.

Întâlnire savuroasă: Barack Obama l-a cunoscut pe prințul George
De Lavinia Stanciu 23 aprilie 2016

Președintele Statelor Unite și soția sa au vizitat aseară palatul Kensington, reședința prințului William al Marii Britanii.

Atacuri armate în SUA: cinci copii și două persoane adulte și-au pierdut viața!
De Neptun TV 22 aprilie 2016

Cel puțin șapte persoane, inclusiv copii, au fost ucise în trei atacuri armate comise astăzi în statul american Ohio, autorul crimelor fiind căutat activ de autorități, informează Fox News.

Un avion de vânătoare rus a deschis focul spre o aeronavă israeliană!
De Neptun TV 22 aprilie 2016

Un avion militar rus a deschis focul spre un bombardier israelian, în spațiul aerian sirian, afirmă surse din cadrul armatei israeliene. Președinția Rusiei a comunicat că "informațiile sunt departe de realitate".

FBI a plătit 1,3 milioane de dolari pentru a debloca iPhone-ul unui atacator din San Bernardino
De Lavinia Stanciu 22 aprilie 2016

FBI a plătit 1,3 milioane de dolari pentru ca un grup de hackeri să deblocheze iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului din San Bernardino, comis în luna decembrie a anului trecut.