duminică, 19 aprilie 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Tone de noroi răsturnate într-o tabără de romi din Franța
De Lavinia Stanciu 18 aprilie 2015

Un primar din Franța a recurs la un gest extrem pentru a-i determina să plece dintr-o tabără ilegală pe romii din România.

Val de atacuri xenofobe în Africa de Sud
De Lavinia Stanciu 18 aprilie 2015

Africa de Sud este lovită de un val de atacuri xenofobe. Acte de violență au izbucnit în două orașe importante din această țară, unde imigranții africani sunt acuzați că le iau locurile de muncă rezidenților. Înspăimântați, cei care au devenit țintele protestelor grave s-au refugiat în bisericii și în secțiile de poliție. Mulți dintre ei au fost chiar repatriați.

Zeci de morți în Afganistan, în urma unui atentat sinucigaș

Peste 30 de persoane au murit, ieri, în Afganistan, unde a fost comis un atac sinucigaș.

Co-fondatorul CNN: “Putin nu este diavolul!”
De Lavinia Stanciu 18 aprilie 2015

Vladimir Putin apără interesele Rusiei și nu este diavolul pe care presa americană încearcă să-l portretizeze. Cu aceste cuvinte este apărat liderul de la Kremlin chiar de co-fondatorul CNN într-un articol scris pentru o publicație din Statele Unite.

EuroMaidanPress: "România va trebui să scufunde Flota Rusiei din Marea Neagră și să se pregătească pentru atacuri nucleare"
De Adrian Georgescu 18 aprilie 2015

România va trebui, în scurt timp, să scufunde flota Rusiei din Marea Neagră și să se pregătească pentru a primi rachetele lui Putin - inclusiv cele cu focoase nucleare!

WikiLeaks a publicat sute de mii de documente și e-mailuri furate de hackeri de la Sony Pictures
De Lavinia Stanciu 17 aprilie 2015

WikiLeaks a publicat online sute de mii de documente și e-mailuri care au fost furate în timpul atacului informatic comis asupra studiourilor Sony Pictures, la sfârșitul anului 2014.

O înregistrare cu victimele unui atac chimic în Siria a provocat lacrimi la ONU!
De Lavinia Stanciu 17 aprilie 2015

Un filmuleț despre folosirea armelor chimice în Siria, prezentat la ONU, a suscitat un moment de rară emoție în forumul internațional. Chinurile unor copii nevinovați, victime ale războiului civil din Siria, i-au impresionat până la lacrimi pe reprezentanții diplomatici la Națiunile Unite.

Alertă cu bombă la bordul a două avioane
De Lavinia Stanciu 17 aprilie 2015

Un avion al companiei Turkish Airlines s-a întors, azi, din drum, din cauza unei amenințări cu bombă. Aeronava se afla în spațiul aerian al Bulgariei.

O jurnalistă din China a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru publicarea unui document al Partidului Comunist Chinez
De Ciprian Paraschivu 17 aprilie 2015

O ziaristă din China a fost declarată vinovată într-un dosar de trădare. Ea a fost acuzată că ar fi divulgat secrete de stat și a fost condamnată, la Beijing, la șapte ani închisoare.

Jaf de cinci milioane de euro în inima Parisului
De Ciprian Paraschivu 17 aprilie 2015

Poliția franceză a dat în urmărire națională trei persoane care au furat o geantă cu bijuterii în valoare de cinci milioane de euro.

Victimele tragediei aviatice din Alpii francezi, omagiate în Germania
De Oana Stupariu 17 aprilie 2015

La trei săptămâni de la prăbușirea avionului companiei Germanwings în Alpii francezi, Germania le aduce, astăzi, un omagiu național celor 150 de victime. O slujbă religioasă a avut loc la catedrala din Köln. La ceremonie au participat rudele celor morți în tragedia aviatică, dar și președintele german și cancelarul Angela Merkel.

Fost șef FMI, arestat pentru spălare de bani
De Ciprian Paraschivu 17 aprilie 2015

Fostul director al FMI, spaniolul Rodrigo Rato, a fost arestat pentru spălare de bani. Potrivit Le Figaro, bărbatul în vârstă de 65 de ani a folosit o lege a amnistiei pentru a repatria o parte din averea sa.

Anarhiștii din Grecia au luat cu asalt străzile Atenei
De Ciprian Paraschivu 17 aprilie 2015

Atena nu-și găsește liniștea. Mai multe grupuri de tineri mascați, membri ai mișcării anarhiste din Grecia, au ocupat străzile capitalei elene și au aruncat cu pietre și sticle incendiare în forțele de ordine.

Sesiune de întrebări și răspunsuri cu președintele Rusiei. Vladimir Putin a răspuns în direct întrebărilor rușilor
De Ciprian Paraschivu 16 aprilie 2015

Președintele rus a participat, astăzi, la sesiunea anuală de comunicare cu poporul său. Fără să accepte întrebări din străinătate, Vladimir Putin a atacat problema conflictului din Ucraina, dar și cel al politicii internaționale a Rusiei.

România, ȚINTĂ prioritară pentru Rusia!
De Ciprian Paraschivu 16 aprilie 2015

Șeful Statului Major al armatei ruse a transmis un avertisment nevoalat la adresa România. Acesta a spus că țările europene care dețin sisteme antirachetă ale NATO au devenit ținte prioritare ale Rusiei în cazul izbucnirii unui conflict. Dar purtătorul de cuvânt al Alianței a subliniat că aistemul antibalistic NATO nu este îndreptat împotriva Rusiei. Ba, mai mult, a precizat că Rusia amplifică tensiunile utilizându-și capacitățile nucleare pentru intimidare.

Gisele Bundchen s-a retras de pe podium
De Oana Stupariu 16 aprilie 2015

Gisele Bündchen s-a retras de pe podiumurile prezentărilor de modă. Cel mai bine plătit model din lume a defilat pentru ultima dată în cadrul unui show spectaculos, organizat la Săptămâna Modei din Sao Paulo.

Ziua Holocaustului. S-au împlinit 70 de ani de la eliberarea lagărelor naziste
De Oana Stupariu 16 aprilie 2015

Israelienii au ținut, astăzi, două minute de reculegere, în timp ce sirenele au răsunat în memoria celor șase milioane de evrei uciși în urmă cu 7 decenii. De Ziua Holocaustului, premierul israelian a comparat Iranul cu regimul nazist și a acuzat comunitatea internațională de repetarea greșelilor comise înaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Ratingul Greciei, retrogradat în lipsa unui rezultat al negocierilor cu creditorii

Agenția de evaluare financiară Standard&Poor’s (S&P) a retrogradat cu o treaptă ratingul Greciei, aflat deja în categoria nerecomandată pentru investiții, de la B- la CCC+, cu perspectivă negativă, în lipsa unui acord cu creditorii externi punând în pericol achitarea datoriilor.

Coreea de Sud comemorează un an de la scufundarea feribotului care a luat cu el viețile a peste 300 de persoane
De Vera Puiu 16 aprilie 2015

Coreea de Sud comemorează un an de la tragedia în care și-au pierdut viața peste 300 de oameni.

500 000 de mexicani fără apă potabilă după ce hoții au spart o conductă cu petrol care a contaminat râul Sierra
De Vera Puiu 16 aprilie 2015

Peste o jumătate de milion de mexicani din sud-estul țării sunt lipsiți de apă potabilă după ce o deversare accidentală de petrol a avut loc în râul care aprovizionează o întreagă regiune.

Proteste pentru o viață mai bună: mii de angajați ai rețelelor fast-food din SUA au cerut în stradă mărirea salariilor
De Vera Puiu 16 aprilie 2015

Angajații de la sute de restaurante fast-food din Statele Unite au ieșit, ieri, în stradă, în peste 230 de orașe. Ei au cerut mărirea salariilor.