vineri, 28 august 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

MAE: 12 cetățeni români REȚINUȚI în Ungaria pentru trafic de persoane!
De Neptun TV 27 august 2015

12 cetățeni români suspectați de trafic de persoane au fost reținuți de polițiștii din Ungaria, urmând a fi prezentați cu propunere de arestare preventivă.

Partidul de guvernământ din Franța a concediat zece români pentru a evita polemici politice
De Ciprian Paraschivu 27 august 2015

Partidul Socialist din Franța, acuzat de încurajarea dumpingului social prin angajarea pe durată determinată a unor cetățeni români, a anunțat întreruperea contractului cu firma din România. Acesta adusese muncitorii pentru Universitatea de Vară a partidului.

Proteze ieftine realizate cu ajutorul imprimantelor 3D
De Ciprian Paraschivu 27 august 2015

Un bărbat din Marea Britanie și-a făcut un scop în viață din crearea de proteze pentru cei care nu au destui bani să-și procure unele medicale. Născut chiar el cu un handicap la o mână, omul a încercat o proteză oferită de stat. Când nu a fost mulțumit de ce i-au oferit medicii britanici a decis să caute ajutor în tehnologie.

Cel mai lung tunel din lume străpunge Alpii Elvețieni
De Vera Puiu 27 august 2015

Cel mai lung tunel din lume străpunge Alpii Elvețieni și are nu mai puțin de 56 de kilometri. Potrivit Daily Mail, construcția începută în 1996 și la care au lucrat peste 2 mii de oameni a fost finalizată, iar testele vor începe de la 1 octombrie.

Camionul plin cu imigranți morți descoperit în Austria aparține unui ROMÂN!
De Vera Puiu 27 august 2015

70 de imigranți au fost găsiți morți într-un camion abandonat pe marginea unei autostrăzi din Austria. Autoritățile spun că șoferul este român. Acest caz amplifică drama refugiaților, care își riscă viața pentru a ajunge în Europa. Sute de mii de oameni din Africa și Orientul Mijlociu și-au părăsit țara natală în speranța că vor găsi un loc unde să aibă un viitor mai sigur.

Nimic nu-i oprește pe imigranții să ajungă în Germania
De Oana Stupariu 27 august 2015

Nimic nu pare să stea în calea miilor de imigranți ce străbat Europa cu un singur țel: să ajungă în Germania. Autoritățile din Grecia, Macedonia, Ungaria și Serbia sunt neputincioase în fața valului de refugiați.

Furia criminalului celor doi jurnaliști uciși în direct, pusă pe seama discriminării
De Oana Stupariu 27 august 2015

Bărbatul care a împușcat mortal doi jurnaliști în timpul unei transmisiuni în direct în Statele Unite și-a exprimat frustrarea într-un mesaj trimis prin fax postulului de televiziune ABC News. Fost coleg al celor două victime, acesta a încercat să se prezinte ca o victimă a discriminării.

Paza din aer: drone dotate cu arme neletale în SUA
De Oana Stupariu 27 august 2015

Incidentele armate se înmulțesc în Statele Unite. La scurt timp după uciderea celor doi jurnaliști în direct, au parvenit informații despre un bărbat care a înjunghiat mai multe persoane, dintre care una a decedat. Și un polițist a fost împușcat în timpul acestei altercații din statul Louisiana.

PEDEAPSĂ EXEMPLARĂ. Peste 3.000 de ani de închisoare pentru autorul masacrului dintr-un cinematograf!
De Oana Stupariu 27 august 2015

Autorul masacrului de la cinematograful din Aurora, în care 12 persoane au fost ucise și alte 67 rănite, și-a primit, în sfârșit, pedepsa. James Holmes Eagen a fost condamnat la închisoare de un tribunal din Colorado, fără posibilitatea eliberării condiționate.

Donald Trump a umilit un jurnalist mexican
De Ciprian Paraschivu 26 august 2015

Donald Trump, cunoscutul afacerist american cu pretenții la șefia Casei Albe a stârnit o nouă controversă. Acesta a dat afară de la ultima sa conferință de presă un cunoscut și respectat jurnalist american cu origini mexicane.

Vacanță de premier: David Cameron, la surf cu soția
De Vera Puiu 26 august 2015

Ne-am obișnuit să-l vedem doar la costum, în timp ce discută probleme ce afectează Marea Britanie, dar și politica mondială.

Noi violențe între imigranți și forțele de ordine din Ungaria
De Vera Puiu 26 august 2015

Violențe tot mai aproape de România. Polițiștii din Ungaria au intervenit, astăzi, cu gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe imigranții aflați într-un centru de primire de la granița cu Serbia. Pentru a face față valului de refugiați, Austria a anunțat că a mobilizat armata. Situația continuă să fie dramatică și în Macedonia, unde ajung zilnic peste 3 mii de refugiați.

70 de ani de 'Tomatina'. Bătălie aniversară cu roșii
De Vera Puiu 26 august 2015

Tomatina, tradiționala bătaie cu roșii care are loc în fiecare an, în Spania, a ajuns la cea de-a 70-a ediție. Zeci de mii de oameni au marcat evenimentul, iar străzile orășelului Bunol s-au umplut rapid... cu suc de roșii.

CRIMA IN DIRECT. Jurnaliști ÎMPUȘCAȚI de un fost angajat al televiziunii!
De Ciprian Paraschivu 26 august 2015

Imagini halucinante! Doi jurnaliști au fost împușcați mortal în timpul unei transmisiuni în direct, în statul american Virginia. Poliția a anunțat inițial că suspectul a reușit să fugă de la locul crimei. După câteva ore acesta a fost găsit. Bărbatul a încercat să se sinucidă înainte ca polițiștii să îl aresteze.

Val de arestări în Europa după inculparea atacatorului din trenul Amsterdam-Paris
De Oana Stupariu 26 august 2015

Marocanul care a deschis focul în trenul internațional Amsterdam-Paris a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat de tentativă de omor și terorism. Înculparea bărbatului de 25 de ani a dus la un val de arestări în Spania și Maroc. 14 persoane au ajuns după gratii.

Acord istoric între Serbia și Kosovo
De Oana Stupariu 26 august 2015

Oficialii din Serbia și Kosovo au încheiat, în această noapte, un acord istoric. Este un pas important către normalizarea relațiilor interetnice, dar și o etapă crucială în tranziția lor către aderarea la Uniunea Europeană.

Inundații catastrofale în Turcia: 8 morți, 17 răniți și 2 dispăruți
De Vera Puiu 25 august 2015

Intemperiile fac ravagii în nordul Turciei. Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundații de proporții. Potrivit BBC, 8 persoane și-au pierdut viața, 17 au fost rănite, iar alți doi oameni sunt dați dispăruți.

Incident la un muzeu din Taiwan. Un băiat de 12 ani s-a împiedicat și a distrus un tablou de 1,5 milioane de dolari
De Ciprian Paraschivu 25 august 2015

Un copil de 12 ani din Taiwan va fi mult mai atent atunci când va merge la muzeu. Din greșeală, acesta s-a împiedicat și a făcut o gaură într-o pictură veche de peste 300 de ani care valorează nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari. Reprezentanții instituției de cultură au anunțat că tabloul este asigurat.

Cea mai gravă criză a imigranților din istoria Europei, fără soluții!
De Ciprian Paraschivu 25 august 2015

Criza imigranților pare să scape de sub control în Europa. Mii de oameni iau cu asalt granițele statelor de pe bătrânul continent. Au fost violențe la Milano, iar autoritățile bulgare au trimis blindate la granița cu Macedonia. Președintele Franței și cancelarul Germaniei au participat la o reuniune pe tema imigrației, la Berlin, însă nu au găsit nicio soluție.

Declinul burselor asiatice adună nori negri de criză!
De Oana Stupariu 25 august 2015

Toți ochii sunt ațintiți către bursele din Asia! Panica s-a instalat după ce bursa din China s-a prăbușit, ieri, cu 9%. Astăzi, acțiunile marilor companii europene au deschis în creștere și au recuperat o parte din pierderile suferite ieri. Cu toate acestea, analiștii pieței de capital se tem că situația poate scăpa de sub control, iar economia mondială are mai puține resurse pentru a se feri de o nouă criză după cea din 2009.

Franța și Germania cer front comun în fața problemei imigranților
De Ciprian Paraschivu 24 august 2015

Franța și Germania vor să existe o voce comună atunci când vine vorba de problema imigrației în Uniunea Europeană. Cele două state doresc un program unitar de acordare a azilului imigranților veniți din Africa și Orientul Mijlociu.