joi, 2 aprilie 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Naufragiu cu 43 de morți. Alte 26 de persoane sunt date dispărute
De Vera Puiu 2 aprilie 2015

Cel puțin 43 de persoane au murit, iar alte 26 sunt date dispărute după ce o navă de pescuit s-a scufundat, astăzi, în Marea Ohotsk, în apropiere de țărmul Peninsulei Kamceatka.

Fabrică de biocombustibil arsă din temelii
De Vera Puiu 2 aprilie 2015

O fabrică de biocombustibili din Florida a ars din temelii. Pompierii ajunși la fața locului au avut o misiune extrem de grea.

Accident între două avioane pe aeroportul din Dublin
De Oana Stupariu 1 aprilie 2015

Aeroportul din Dublin a fost, astăzi, locul în care s-a produs un accident ce a implicat două avioane ale companiei low-cost Ryanair.

Autoritatea Palestiniană este membră a Curții Penale Internaționale
De Oana Stupariu 1 aprilie 2015

Autoritatea Palestiniană a devenit astăzi, în mod oficial, membră a Curții Penale Internaționale. Palestinienii au intenția declarată de a-i aduce în fața justiției pe liderii israelieni pentru crime de război.

Au fost filmate ultimele momente de coșmar ale pasagerilor avionului prăbușit în Alpi
De Lavinia Stanciu 1 aprilie 2015

Ultimele momente de groază trăite de cele 150 de persoane aflate la bordul avionului prăbușit în Alpii francezi au fost filmate cu un telefon mobil. Înregistrarea de câteva secunde a ajuns la două publicații din Franța și Germania, care susțin că țipetele pasagerilor arată că aceștia erau perfect conștienți de ce se întâmpla. Jandarmeria franceză contrazice, însă, informația.

Parfumul cu miros de burger a fost lansat pe piață
De Lavinia Stanciu 1 aprilie 2015

Parfumul cu miros de hamburger a fost lansat în Japonia de un celelbru lanț de fast-food. Nu, nu este o păcăleală, ci o promoție desfășurată doar pe parcursul acestei zile.

Rusia se teme că pierde într-o lună de zile o confruntare directă cu NATO
De Oana Stupariu 1 aprilie 2015

Rusia nu se împacă deloc cu existența elementelor scutului anti-rachetă aproape de granițele sale.

Procurorul luat ostatic în Istanbul a fost înmormântat. Noi incidente armate au avut loc în Turcia
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Procurorul care în urmă cu o zi a fost luat ostatic în Istanbul și rănit mortal de doi extremiști a fost înmormântat. Zeci de persoane au fost arestate, azi, în legătură cu acest caz extrem de grav. În Turcia, atacurile armate par să nu se mai oprească. Forțele de ordine au reținut doi bărbați înarmați care au pătruns în sediul Partidului de guvernământ din Istanbul. Pe fondul celor întâmplate, președintele Recep Tayyip Erdogan a decis să-și scurteze vizita oficială în România.

O furtună de nisip, surprinsă în imagini apocaliptice!
De Oana Stupariu 1 aprilie 2015

O furtună de nisip cu alură de uragan a dat naștere unor scene ieșite din comun în provincia Qinghai din nord-vestul Chinei.

Nordul Europei, grav afectat de un uragan

Cel puțin nouă persoane au murit în urma trecerii uraganului Niklas în partea de nord a Europei. Victimele sunt din Germania, Austria și Olanda. Circulația trenurilor și a avioanelor a fost perturbată.

Moarte suspectă: magnatul american Andrew Getty a fost găsit fără viață, în locuința. Detaliile cazului sunt sordide
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Un miliardar din Statele Unite a fost găsit mort în circumstanțe cel puțin suspecte. Andrew Getty era dezbărcat, iar cea care a alertat autoritățile a fost chiar fosta sa iubită, împotriva căreia obținuse un ordin de restricție. Bărbatul era unul dintre moștenitorii averii de peste 5 miliarde de dolari a magnatului Jean Paul Getty.

A murit cea mai bătrână persoană din lume. Femeia din Japonia împlinise luna trecută 117 ani
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Cea mai bătrână persoană din lume a murit la vârsta de 117 ani. Misao Okawa a intrat în Cartea Recordurilor în urmă cu 2 ani.

Ultimele momente de coșmar din viețile pasagerilor cursei Germanwings prăbușite în Alpi, FILMATE
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Ultimele momente de groază trăite de cele 150 de persoane aflate la bordul avionului prăbușit în Alpii francezi au fost filmate cu un telefon mobil.

Cei cinci suspecți în cazul uciderii lui Boris Nemțov au fost inculați pentru omor la comandă
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Cei cinci suspecți arestați în cazul asasinării opozantului rus Boris Nemțov au fost inculpați pentru omor la comandă. Potrivit instanței din Moscova, acești ar fi primit bani pentru a ucide.

Noi incidente în Turcia. Procurorul luat ostatic A MURIT în urma rănilor suferite
De Vera Puiu 1 aprilie 2015

Incidentele armate par să nu se mai oprească în Turcia. După ce, ieri, un procuror a fost luat ostatic și rănit mortal de doi atacatori, forțele de ordine au reținut, astăzi, doi bărbați înarmați care au pătruns în sediul Partidului de guvernământ din Istanbul.

Răsturnare de situație în cazul luării de ostatici din Istanbul! Autorii au fost UCIȘI!
De Lavinia Stanciu 31 martie 2015

Procurorul din Turcia, care a fost ținut ostatic, astăzi, de membrii unei organizații radicale din această țară, a fost eliberat la capătul multor ore în care a stat cu pistolul la tâmplă. Cei doi agresori care au vrut să-i curme viața au fost, însă, eliminați de forțele speciale.

Vremea a anulat zeci de zboruri în Europa!
De Lavinia Stanciu 31 martie 2015

Traficul aerian și cel rutier au fost perturbate, astăzi, Germania, Belgia și Olanda, din cauza rafalelor puternice de vânt și a ploilor torențiale care s-au abătut asupra acestor țări.

A fost inventat dispozitivul care îți spune cât trebuie să stai la Soare
De Lavinia Stanciu 31 martie 2015

Expunerea la soare ne ajută să asimilăm vitamina D și combate depresia și anxietatea. Însă excesul nu face decât să dăuneze sănătății. Pentru ca oamenii să evite riscul de deteriorare a pielii, mai mulți oameni de știință britanici au inventat dispozitivul care te înștiințează când ai stat suficient la soare.

Postul Channel 4, investigat după ce a difuzat documentarul "Vin românii"
De Oana Stupariu 31 martie 2015

Am fost răzbunați. Echivalentul britanic al Consiliului Național al Audiovizualului va investiga postul de televiziune Channel 4, după ce a primit 120 de plângeri referitoare la seria-documentar "Vin românii".

Identificarea victimelor din Alpii francezi ar putea dura chiar și patru luni
De Oana Stupariu 31 martie 2015

Identificarea victimelor tragediei aviatice produse săptămâna trecută, în Alpii francezi, ar putea dura până la patru luni. Anunțul a fost făcut de directorul Institutului de Cercetare Penală din Franța, care efectuează această operațiune.

Un procuror a fost luat ostatic într-un tribunal din Istanbul
De Lavinia Stanciu 31 martie 2015

Procurorul care anchetează cazul unui adolescent ucis de poliția turcă în timpul protestelor din 2013, privind parcul Gezi din Istanbul a fost luat ostatic de mai mulți bărbați înarmați într-un tribunal din capitala economică a Turciei.