miercuri, 1 octombrie 2014

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Accident în canalul Suez: Două portcontainere s-au ciocnit. VEZI imaginile spectaculoase
De Vera Puiu 1 octombrie 2014

Accident spectaculos între două portcontainere pe canalul Suez, în apropiere de Port Said.

ALERTĂ în SUA: un prim pacient a fost DIAGNOSTICAT CU FEBRĂ HEMORAGICĂ
De Vera Puiu 1 octombrie 2014

Alertă în Statele Unite după ce analizele unui bărbat din statul american Texas au relevat faptul că este infectat cu virusul Ebola. Acesta este primul caz diagnosticat atât în Statele Unite, cât și în afara continentului african.

ATAC ARMAT LA O ȘCOALĂ din SUA! AFLĂ AICI cum s-a derulat incidentul
De Vera Puiu 1 octombrie 2014

Incident armat într-o școală din orașul Luisville, aflat în statul american Kentucky.

CEL MAI AMPLU PROTEST DIN FRANȚA ultimilor 25 de ani. Mii de cadre medicale din Franța au ieșit în stradă
De Ciprian Paraschivu 30 septembrie 2014

Mii de lucrători din sistemul sanitar au ieșit astăzi în stradă în Franța pentru a protesta împotriva reformei pe care guvernul vrea să o implementeze în sănătate. Printre aceștia se numără medici generaliști, stomatologi și farmaciști. Este cel mai amplu protest al cadrelor medicale din ultimii 25 de ani ai statului francez.

Marea Britanie A ATACAT ținte din Irak ale STATULUI ISLAMIC
De Ciprian Paraschivu 30 septembrie 2014

Aviația militară a Marii Britanii a inițiat operațiunile aeriene împotriva Statului Islamic asupra unor ținte din Irak.

Cel mai decorat sportiv olimpic al tuturor timpurilor, Michael Phelps, arestat în SUA
De Ciprian Paraschivu 30 septembrie 2014

Înotătorul american Michael Phelps, sportivul cu cele mai multe medalii olimpice din toate timpurile, a fost arestat în această seară în Statele Unite.

Sclavia modernă în Marea Britanie crește văzând cu ochii. Cele mai multe victime sunt din Polonia și România
De Ciprian Paraschivu 30 septembrie 2014

Fenomenul sclaviei moderne a cunoscut, în ultimii ani, o dezvoltare fără precedent în Marea Britanie. Conform unui raport al Human Trafficking Centre, anul trecut, numărul persoanelor introduse în această țară cu scopul de a fi vândute sau obligate să se prostitueze a crescut cu 20 de procente. Documentul susține că cele mai multe victime provin din Polonia și România.

Statele Unite și Afganistanul au semnat un acord pentru menținerea trupelor americane pe teritoriul afgan
De Lavinia Stanciu 30 septembrie 2014

Autoritățile din Afganistan și cele americane au semnat, azi, un acord care asigură prezența trupelor SUA în această țară și după anul 2014.

Grevă la Lufthansa: peste 50 de zboruri anulate și sute de pasageri afectați. Află cât va dura măsura de protest
De Vera Puiu 30 septembrie 2014

La doar câteva zile după ce piloții de la Air France au încheiat cea mai lungă grevă din istoria companiei, colegii lor de la Lufthansa au abandonat și ei manșa pentru a protesta. Greva piloților, care a început în această dimineață și care durează 15 ore, afectează aproximativ 20.000 de pasageri.

Liderul nord-coreean a fost operat
De Vera Puiu 30 septembrie 2014

Liderul nord-coreean ar fi suferit o intervenție chirurgicală, după ce și-ar fi fracturat ambele glezne. Potrivit unei surse nedezvăluite de presa din Seul, Kim Jong-un este internat într-un spital din Phenian.

Manifestanții din Hong Kong cer demisia șefului Executivului și organizarea de alegeri libere
De Lavinia Stanciu si Vera Puiu 30 septembrie 2014

Studenții din Hong Kong continuă să fie solidari și hotărâți să schimbe destinul fostei colonii britanice. Imaginile pe care le-am putut vedea în ultimele zile contrastează cu tot ceea ce știam până acum despre Hong Kong. Protestele pro-democrație au intrat în cea de-a noua zi. Pe lângă organizarea de alegeri libere, mulțimea cere și demisia șefului Executivului. Manifestanții și-au ales ca imn coloana sonoră a filmului „Mizerabilii”.

Tony Stewart a acordat primul interviu după accidentul în care și-a pierdut viața Kevin Ward
De Vera Puiu 30 septembrie 2014

Pilotul Nascar, Tony Stewart a susținut primul interviu după accidentul în care colegul său, Kevin Ward, și-a pierdut viața.

Dezastru ecologic în Chile
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2014

Peste trei mii de litri de petrol au fost deversați în Ocean de o navă, formând o pată uriașă care pune în pericol fauna și industria piscicolă din centrul țării. Șapte sute de pescari și voluntari încearcă salvarea animalelor și păsărilor surprinse de poluare.

Patronii Prada, în vizorul Fiscului italian
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2014

Justiția italiană investighează declarațiile fiscale ale celor doi patroni ai casei de modă Prada. Managerii au fost înștiințați că fac obiectul unei examinări în ceea ce privește exactitatea unor declarații de impozit.

Curtea Constituțională spaniolă : REFERENDUMUL pentru independența Cataloniei este ILEGAL
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2014

Curtea Constituțională a Spaniei a decis suspendarea organizării referendumului privind independența regiunii Catalonia care fusese programat pentru 9 noiembrie.

Madridul contestă la Curtea Constituțională organizarea referendumului pentru independența Cataloniei
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2014

Autoritățile spaniole au depus, azi, un recurs la Curtea Constituțională, în încercarea de a bloca organizarea referendumului pentru independența Cataloniei, programat pentru 9 noiembrie. Totodată, premierul de la Madrid a convocat, azi, o reuniune de urgență a Guvernului pentru a discuta despre problema care amenință, ca și în cazul Regatului Unit, unitatea țării.

Compania Apple ar putea fi amendată cu miliarde de euro
De Lavinia Stanciu 29 septembrie 2014

Apple riscă să fie amendată cu câteva miliarde de euro de Comisia Europeană, dacă o anchetă declanșată va concluziona că a beneficiat de facilități fiscale ilegale în Irlanda.

Mișcarea pro-democrație din Hong Kong, cenzurată în China. Bursa și băncile din metropolă de zbat în incertitudine
De Lavinia Stanciu 29 septembrie 2014

Centrul Hong Kong-ului continuă să fie paralizat de mișcarea pro-democrație din oraș. Pe studenții care au declanșat protestele îndreptate împotriva Chinei, acuzată că nu oferă autonomie completă, nu i-au speriat nici bastoanele de cauciuc și nici gazele lacrimogene ale Poliției. Catalogați de Beijing drept extremiști politici, manifestanții sunt deciși să nu renunțe la mobilizare, mai ales că acțiunea lor a fost cenzurată în China, pe site-ul rețelei de socializare Instagram.

Ucrainenii încearcă să-și uite trecutul sovietic. Cea mai mare statuie din Ucraina dedicată lui Vladimir Lenin a fost demolată
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2014

Cea mai mare statuie din Ucraina a fostului lider sovietic Vladimir Lenin a fost dărâmată. Locuitorii orașului Harkov au mers în piața centrală, unde au participat la ceea ce au numit un gest simbolic de uitare și rupere a trecutului sovietic.

Atac armat cu 15 victime într-un club din Miami
De Vera Puiu 29 septembrie 2014

15 persoane cu vârsta între 11 și 25 de ani au fost rănite, ieri, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un club de noapte din stațiunea turistică americană Miami.

Încă 5 victime ale vulcanului japonez Ontake au fost descoperite în munte. Există pericol unei noi erupții
De Vera Puiu 29 septembrie 2014

Situația rămâne critică în Japonia, la trei zile după ce a erupt vulcanul Ontake. Alți cinci morți au fost descoperiți de echipele de salvare pe versant. Aceștia se adaugă celor 31 de oameni care au murit după ce erupția i-a surprins pe munte.