sîmbătă, 10 octombrie 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Aglomerație pe cerul Siriei! Franța și Rusia și-au reluat raidurile aeriene
De Oana Stupariu 9 octombrie 2015

Rusia își va continua atacurile aeriene în Siria pe întreaga durată a ofensivei forțelor loiale președintelui Bashar al-Assad. Kremlinul nu se lasă impresionat de avertismentele venite din partea Occidentului și nici nu recunoaște că și-ar fi lovit, din greșeală, unul din puținii săi aliați: Iranul. Ba chiar a denunțat o tentativă de manipulare din partea Statelor Unite.

Stat Islamic a întrecut al-Qaida și a devenit cea mai mare amenințare a lumii
De Lavinia Stanciu 9 octombrie 2015

Cele mai mari temeri ale Occidentului s-au concretizat! Gruparea teroristă Statul Islamic a devenit principala mișcare extremistă la nivel global. Anunțul a fost făcut de Centrul american pentru Combaterea Terorismului.

Președintele Comisiei Europene: „Rusia nu este o putere regională, ci una mondială. Poate demonstra asta extrem de rapid!”
De Vera Puiu 9 octombrie 2015

Președintele Comisiei Europene l-a criticat dur pe Barack Obama, despre care spune că ar trebui să-și cântărească mai bine afirmațiile despre Rusia. Jean-Claude Juncker consideră că liderul de la Washington a greșit atunci când a spus că Rusia este o putere regională.

Nobelul pentru Pace ajunge în Tunisia
De Lavinia Stanciu 9 octombrie 2015

Premiul Nobel pentru Pace i-a fost atribuit, astăzi, Cvartetului pentru Dialog Național din Tunisia.

Facebook anunță noi butoane, în afară de 'Like'. VEZI AICI ce înseamnă acestea!
De Vera Puiu 9 octombrie 2015

Facebook anunța introducerea unor noi butoane, prin care internauții pot să-și exprime mai bine sentimentele față de un anume post.

Carambol cu 50 de mașini în Bulgaria: 3 morți și 14 răniți
De Vera Puiu 9 octombrie 2015

Tragedie în Bulgaria, unde cel puțin 3 persoane au murit după ce peste 50 de mașini au fost implicate într-un carambol. Alți 14 oameni au fost răniți.

Intervenția militară a Rusiei în Siria și Ucraina trimite NATO în reuniune de urgență!
De Oana Stupariu 8 octombrie 2015

Alianța Nord-Atlantică nu pare să mai tolereze acțiunile militare ale Rusiei în Siria. Încălcarea spațiului aerian al Turciei, stat membru al NATO, dar și o serie de incidente în care avioanele americane s-au aflat în calea rachetelor trase de forțele navale ruse din Marea Caspică au determinat Alianța să amenințe cu trimiterea de trupe în Turcia.

Când moda întâlnește politica! Ședință foto scandaloasă, inspirată de criza refugiaților
De Lavinia Stanciu 8 octombrie 2015

Un fotograf ungar a realizat o ședință foto scandaloasă.

Angela Merkel: Refuzul de a primi refugiați este un pericol pentru Europa, care riscă se dezintegreze!
De Vera Puiu 8 octombrie 2015

Primirea refugiaților reprezintă cea mai mare provocare de la reunificarea Germaniei și până în prezent. Asta crede cancelarul german, care a declarat că atitudinea unor țări din centrul și estul Europei vis-a-vis de de criza imigranților riscă să dezintegreze Uniunea Europeană.

„Crime Museum”: expoziție Scotland Yard în Londra
De Vera Puiu 8 octombrie 2015

Muzeul Londrei găzduiește de mâine, o colecție inedită. Vizitatorii pot admira peste 600 dintre obiectele adunate încă de la mijlocul secolului al XIX-lea la sediul poliției...

Pățanie de pomină la muncă: suspendat la zeci de metri înălțime
De Vera Puiu 8 octombrie 2015

Atunci când a plecat la serviciu, un bărbat care lucra la mentenanța unui pod din orașul american Houston habar nu avea că va fi una dintre cele mai înspăimântătoare zile...

Rusia a lansat rachete din Marea Caspică spre poziții ale teroriștilor din Statul Islamic!
De Oana Stupariu 7 octombrie 2015

Intervenția Rusiei în Siria a ajuns la un nou nivel. Patru nave de război ale forțelor navale ruse au lansat, astăzi, 26 de de rachete din Marea Caspică spre poziții ale rețelei teroriste Statul Islamic. Este o dovadă de forță militară categorică pe care Rusia o face în premieră, spre descumpănirea cancelariilor occidentale.

Vladimir Putin a aniversat 63 de ani cu o victorie la un meci de hochei
De Oana Stupariu 7 octombrie 2015

Liderul de la Kremlin a împlinit, astăzi, 63 de ani. Președintele Putin și-a sărbătorit ziua de naștere cu un meci de hochei, organizat la Soci, cu foști jucători celebri ai Ligii naționale ruse, cu membri ai Administrației de la Moscova, dar și o serie de oligarhi din anturajul său.

Fost președinte al Adunării Generale a ONU, suspectat că a luat ar fi luat mită 1,3 milioane de dolari
De Oana Stupariu 7 octombrie 2015

Un fost președinte al Adunării Generale a ONU este anchetat pentru că ar fi luat mită 1,3 milioane de dolari în schimbul facilitării unor proiecte imobiliare.

Discursuri istorice în Parlamentul European!
De Oana Stupariu 7 octombrie 2015

A fost o zi istorică în Parlamentul European. Președintele francez și cancelarul german s-au adresat europarlamentarilor cu un discurs comun în contextul crizei refugiaților. Ultima dată când lideri ai Franței și Germaniei s-au întâlnit la Strasbourg a fost în urmă cu aproape trei decenii.

Washington Times despre reformarea sistemului de sănătate din România: Dacă nu poți combate corupția, legalizeaz-o!
De Vera Puiu 7 octombrie 2015

Jurnaliștii de la Washington Times au publicat un material plin de observații usturătoare la adresa liderilor români. Aceștia sunt acuzați că merg pe principiul “dacă nu poți combate corupția, legalizeaz-o”. Articolul înfierează propunerea premierului Victor Ponta de a îmbunătăți sistemul de sănătate prin legalizarea șpăgii.

Bilanțul negru după inundațiile din SUA: cel puțin 14 morți și peste 800 de sinistrați
De Vera Puiu 7 octombrie 2015

Inundațiile care au răvășit sud-estul Statelor Unite continuă să facă victime. Autoritățile americane au anunțat că bilanțul negru a crescut.

Scuze tardive din partea SUA: „Ne pare rău pentru bombardamentul asupra spitalului din Afganistan. A FOST O GREȘEALĂ.”
De Vera Puiu 7 octombrie 2015

Raidul armatei americane asupra spitalului patronat de organizația Medici fără Frontiere în Afganistan a fost o greșeală. Este afirmația comandantului misiunii NATO în Afganistan.

Rusia ar putea extinde bombardamentele și în Irak!
De Oana Stupariu 6 octombrie 2015

Turcia a denunțat o nouă încălcare a spațiului său aerian de către avioanele de război ale Rusiei și avertizează asupra tensionării relațiilor dintre cele două țări. Mesajul de la Ankara nu pare să aibă, însă, ecou la Kremlin, acolo unde se vorbește despre o extindere în Irak a raidurilor aeriene ale Rusiei. Moscova este acuzată, în același timp, că pregătește o operațiune terestră în Siria.

SCANDAL. Român agresat în Paris și lăsat fără câinele alături de care cerșea!
De Alin Tarnovschi 6 octombrie 2015

Reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor au stârnit un scandal de proporții în Franța după ce au agresat un român și i-au luat câinele alături de care bărbatul cerșea pe străzile Parisului.

Buletin meteo în Rusia: “Vremea este perfectă pentru bombardamente în Siria!”
De Vera Puiu 6 octombrie 2015

Televiziunea rusă de stat a difuzat un buletin meteo în care prezentatoarea a făcut o afirmație cel puțin bizară.