vineri, 28 noiembrie 2014

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Premierul britanic a prezentat noi restricții pentru imigranții din UE
De Robert Cioancă 28 noiembrie 2014

Aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, premierul David Cameron a anunțat, astăzi, noi măsuri pentru limitarea accesului la indemnizații sociale pentru imigranții din Uniunea Europeană.

Papa Francisc efectuează o vizită de trei zile în Turcia
De Robert Cioancă 28 noiembrie 2014

Papa Francisc a început, astăzi, o vizită de trei zile în Turcia. Suveranul Pontif se va întâlni cu președintele Recep Tayyip Erdogan, în noul palat cu o mie de camere al acestuia, și cu patriarhul Constantinopolului, Bartolomeu I.

Imagini incredibile. Incendiu de 1 kilometru pe o autostradă din Mexic
De Ciprian Paraschivu 28 noiembrie 2014

Imagini incredibile în Mexic, unde un incendiu a acaparat aproape un kilometru dintr-o autostradă extrem de circulată din sudul țării.

Pregătiri pentru Crăciun. În orașul Canberra a fost aprinsă cea mai mare instalație cu LED-uri din lume
De Ciprian Paraschivu 28 noiembrie 2014

Autoritățile locale din capitala Australiei se pot lăuda că au realizat pentru Crăciun ceva nemaivăzut. În Canberra a fost aprinsă cea mai mare instalație cu LED-uri din lume. Aceasta are peste un milion de beculețe.

Vremea rea face ravagii în SUA. Sute de mii de americani au rămas în beznă de Ziua Recunoștinței
De Ciprian Paraschivu 28 noiembrie 2014

Furtuna de zăpadă care a lovit coasta de est a Statelor Unite a provocat pene masive de curent. Peste 300.000 de americani au rămas fără energie electrică în ultimele două zile.

Spectacol de culoare pe străzile din New York. Parada organizată de Macy`s a fost urmărită de milioane de spectatori
De Lavinia Stanciu si Ciprian Paraschivu 28 noiembrie 2014

Sărbătorită pentru prima dată în anul 1621, Ziua Recunoștinței nu a fost uitată nici după aproape 4 secole, ba chiar are o semnificație deosebită pentru americani. Aceștia au celebrat și ieri, alături de familie și de prieteni, ziua în care sunt mai mult decât oricând recunoscători pentru lucrurile bune din viața lor.

Vitrine de poveste. Magazinul Macy`s din New York a imaginat, în acest an, călătoria lui Moș Crăciun printre stele
De Lavinia Stanciu 27 noiembrie 2014

Magazinul universal Macy’s din New York și-a dezvăluit vitrinele cu tematică pentru sărbătorile de iarnă. Și în acest an, trecătorii au fost vrăjiți de o atmosferă feerică. Tema aleasă pentru decorarea vitrinelor este o călătorie printre stele a lui Moș Crăciun.

Grecia este paralizată de o grevă generală de 24 de ore
De Robert Cioancă 27 noiembrie 2014

Grevă generală de 24 de ore în Grecia. Angajații din sectorul public și privat și-au încetat activitatea pentru a-și exprima astfel nemulțumirea față de continuarea politicii de austeritate. Toate instituțiile, inclusiv spitalele, nu funcționează. Traficul aerian, feroviar și maritim sunt și ele paralizate.

Bona care a călcat un copil în picioare va fi judecată pentru tentativă de omor
De Lavinia Stanciu 27 noiembrie 2014

Bona din Uganda care a bătut-o crunt și apoi a călcat-o în picioare pe fetița de 2 ani, deși fusese angajată să aibă grijă de ea, va fi judecată pentru tentativă de omor. Poliția a anunțat, azi, că femeia care s-a purtat ca un monstru se află după gratii.

Au fost publicate imaginile cu momentul în care un copil de 12 ani este împușcat mortal de polițiști în Ohio
De Robert Cioancă 27 noiembrie 2014

Autoritățile americane au făcut publice imaginile cu momentul în care un băiat de 12 ani a fost împușcat, sâmbătă, în Cleveland, Ohio.

Un schelet complet de mamut a fost vândut la licitație cu o sumă uriașă
De Robert Cioancă 27 noiembrie 2014

Licitație cu iz antic. Un schelet aproape complet de mamut lânos a fost vândut cu 240 de mii de euro în Marea Britanie. Mamutul, care a ajuns în posesia unui colecționar...

Moțiunea de cenzură împotriva președintelui Comisiei Europene a fost respinsă în Parlamentul European
De Robert Cioancă 27 noiembrie 2014

Moțiunea de cenzură depusă de grupul eurosceptic împotriva președintelui Comisiei Europene a fost respinsă, azi, de Parlamentul European.

O mașină a Ambasadei Marii Britanii în Afganistan a fost ținta unui atentat terorist
De Lavinia Stanciu 27 noiembrie 2014

O mașină a Ambasadei britanice în Afganistan a fost ținta unui atentat sinucigaș, produs în această dimineață, în capitala Kabul. Explozia bombei detonate de un kamikaze a provocat moartea a cel puțin cinci persoane, între care se află și un cetățean britanic. Atacul a fost revendicat de talibani.

Milioane de americani sunt afectați de vremea rea, care a dat peste cap traficul aerian și rutier din Statele Unite
De Ciprian Paraschivu 27 noiembrie 2014

Zeci de milioane de americani au stabilit din timp unde își vor petrece vacanța de Ziua Recunoștinței. Planurile le-au fost, însă, date peste cap de condițiile meteo care au paralizat o bună parte din teritoriul Statelor Unite. Autoritățile au anunțat că în traficul aerian este haos, din cauza a peste patru mii de curse au fost anulate sau amânate.

Barack Obama a grațiat doi curcani de Ziua Recunoștinței
De Ciprian Paraschivu 27 noiembrie 2014

Ziua Recunoștinței, celebrată astăzi, este prilej de bucurie pentru americani, care sărbătoresc alături de rude și de prieteni lucrurile bune întâmplate în ultimul an. Și nici familia prezidențială nu face excepție.

O femeie a ucis 25 de talibani în Afganistan. Află-i povestea!
De Robert Cioancă 26 noiembrie 2014

Poveste incredibilă în Afganistan. O femeie spune că a reușit să ucidă 25 de luptători talibani după ce aceștia i-au împușcat fiul.

Un copil de 3 ani și-a împușcat mortal mama
De Robert Cioancă 26 noiembrie 2014

Dramă într-o familie americană. Un copil de numai trei ani și-a împușcat accidental mama în cap, în timp ce aceasta schimba scutecele surorii lui de un an.

Traficanții de persoane folosesc Facebook pentru a-și racola victimele
De Lavinia Stanciu 26 noiembrie 2014

Traficanții folosesc Facebook și alte rețele de socializare pentru a înrobi și a monitoriza femeile pe care le forțează să se prostitueze. Semnalul de alarmă a fost tras de directorul Europol, care a anunțat că cele mai multe dintre victimele sclaviei moderne din Europa sunt din România, Bulgaria și Ungaria.

Comisia Europeană a anunțat un plan de investiții în Europa în valoare de 315 miliarde de euro
De Robert Cioancă 26 noiembrie 2014

Președintele Comisiei Europene a anunțat un plan de investiții strategice în Europa în valoare de 315 miliarde de euro pentru următorii trei ani.

Pregătirile pentru sezonul de cumpărături de Crăciun sunt în toi la Amazon
De Robert Cioancă 26 noiembrie 2014

Crăciunul este așteptat cu bucurie, iar pregătirile încep din timp pentru una dintre cele mai frumoase petreceri ale anului. Amazon, cunoscuta platformă de shopping online, știe că orice secundă contează când este vorba despre cadourile pentru sărbătorile de iarnă.

VIDEO.Un avion din Siberia a trebuit să fie împins de pasageri pentru a putea decola
De Robert Cioancă 26 noiembrie 2014

Un avion care urma să zboare din Siberia a avut nevoie de ajutorul pasagerilor pentru a putea decola. Aeronava a fost împinsă de călători, întrucât trenul de aterizare înghețase din cauza temperaturii foarte scăzute.