joi, 30 octombrie 2014

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Suedia a devenit prima țară occidentală din UE care a recunoscut statul Palestina
De Robert Cioancă 30 octombrie 2014

Suedia a devenit prima țară occidentală din Uniunea Europeană care a recunoscut statul Palestina. Potrivit presei suedeze, oficialii de la Stockholm au considerat că sunt îndeplinite criteriile de drept internațional în acest sens.

Chile a devenit prima țară din America Latină care permite cultivarea de canabis în scopuri terapeutice
De Vera Puiu 30 octombrie 2014

Chile a devenit prima țară din America Latină care cultivă canabis în scopuri terapeutice. Programul aprobat de autorități prevede tratarea a 200 de pacienți bolnavi de cancer. Primele plante vor fi recoltate în luna aprilie.

VIDEO. O familie de turiști a surprins pe camera de filmat impactul dur dintre un tren și un camion blocat pe șine
De Robert Cioancă 30 octombrie 2014

O familie din Statele Unite, plecată în concediu prin țară, a reușit să surprindă un moment pe cât de șocant, pe atât de real.

DIRECTORUL APPLE a recunoscut, în mod oficial, că este HOMOSEXUAL

Directorul general al companiei Apple a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat cotidianului Bloomberg, că este homosexual.

Discuțiile purtate de Rusia și Ucraina pentru gazele naturale, blocate. Moscova a pus o singură condiție
De Lavinia Stanciu 30 octombrie 2014

Rusia și Ucraina nu reușesc să rezolve problema referitoare la gazele naturale. Prezenți la Bruxelles pentru discuții care să ducă la un acord în acest sens, oficilii din cele două țări par a se afla în fața unui zid greu ed escaladat. Delegația rusă a precizat că nu va reveni la masa negocierilor Ucraina și Uniunea Europeană nu ajung la un acord privind finanțarea datoriei pe care fosta republică sovietică o are la Gazprom.

Televiziunea americană Fox News va dezvălui identitatea soldatului care l-a ucis pe Osama bin Laden
De Robert Cioancă 30 octombrie 2014

Postul de televiziune american Fox News a anunțat că va face publică identitatea militarului Navy Seals care l-a împușcat pe fostul lider al rețelei teroriste Al-Qaida, Osama bin Laden.

Premieră în Europa. Un skatepark din Marea Britanie a fost înscris în categoria monumentelor istorice
De Robert Cioancă 30 octombrie 2014

Premieră în Europa. Un skatepark din Londra a fost înscris în categoria monumentelor istorice. Anunțul a fost făcut de English Heritage, instituția ce se ocupă cu administrarea patrimoniului britanic.

ȘOCANT! Și-a decapitat mama și i-a târât cadavrul pe străzi!
De Ciprian Paraschivu 29 octombrie 2014

New York-ul este în stare de șoc după ce un bărbat și-a decapitat mama apoi a târât cadavrul pe străzi. Imaginea terifiantă i-a făcut pe oameni să creadă inițial că este vorba despre o glumă de Haloween.

NATO este în alertă! Peste 20 de aeronave rusești au fost interceptate în ultimele două zile deasupra Europei!
De Ciprian Paraschivu 29 octombrie 2014

NATO este în alertă după ce Rusia și-a intensificat activitățile aeriene deasupra Europei. Alianța Nord-Atlantică a efectuat mai multe intervenții de interceptare a unor avioane rusești care au pătruns în spațiul aerian european în ultimele două zile.

Lecție prețioasă de viață. O fetiță ne învață cum sâ gândim pozitiv!
De Ciprian Paraschivu 29 octombrie 2014

O fetiță de doar 4 ani oferă o prețioasă lecție de viață într-un filmuleț postat pe internet. Micuța blondă, plină de energie pozitivă, se declară încântată de absolut tot ce este în jurul ei.

Un gest care topește inimi. Un băiețel bolnav de leucemie s-a bucurat de Crăciun în octombrie
De Ciprian Paraschivu 29 octombrie 2014

Comunitatea locală dintr-un orășel american s-a mobilizat pentru a-i oferi unui copil de patru ani, bolnav de leucemie, o zi memorabilă. Aceștia au mutat Crăciunul mai devreme. Oamenii au cântat colinde și au decorat orașul pentru a fi siguri că micuțul se va bucura de sfânta sărbătoare.

Peste 100.000 de oameni au protestat, în Budapesta, față decizia Guvernului ungar de a impune o taxă pe internet
De Vera Puiu 29 octombrie 2014

Peste 100 de mii de oameni s-au adunat din nou, ieri, în Budapesta pentru a protesta împotriva proiectului de lege care prevede taxarea transferului de date online.

Guvernul britanic a recunoscut: serviciile de securitate au acces, FĂRĂ MANDAT, la informații strict secrete
De Vera Puiu 29 octombrie 2014

Serviciile de informații britanice pot accesa fără mandat infromațiile colectate de agențiile de spionaj din alte țări. Informația a fost confirmată, în premieră, de Guvernul de la Londra. După această dezvăluite, organizația Amnesty International a cerut o reformă a programului de supraveghere a comunicațiilor.

Google va realiza o brățară care să diagnosticheze cancerul
De Ciprian Paraschivu 29 octombrie 2014

Google susține că în viitor îi va putea oferi omenirii o tehnologie ruptă din filmele SF pentru depistarea bolilor. Este vorba despre nanoparticule care, odată introduse în sistemul circulator, pot scana întregul corp în căutarea oricărei afecțiuni. Compania americană dorește să creeze o brățară care să diagnosticheze cancerul în stadiu incipient.

Statele Unite au consolidat măsurile de securitate în clădirile federale din cauza unor amenințări cu atentate
De Robert Cioancă 29 octombrie 2014

Autoritățile americane au sporit măsurile de securitate în clădirile guvernamentale. Decizia a fost luată pe fondul unor amenințări cu atentate și vine la câteva zile de la atacul armat din Canada.

Australia și-a închis granițele pentru cetățenii din țările vest-africane afectate de epidemia de Ebola
De Robert Cioancă 29 octombrie 2014

Australia este prima țară dezvoltată care și-a închis granițele pentru cetățenii din țările vest-africane grav afectate de epidemia de Ebola.

Explozie într-o mină de cărbune din Turcia! 20 de mineri sunt blocați în subteran
De Robert Cioancă 29 octombrie 2014

Cel puțin 20 de mineri sunt blocați într-o mină de cărbune din sudul Turciei, după ce una din galerii s-a prăbușit în urma unei explozii suspecte. La fața locului au sosit mai multe echipe de intervenție și ambulanțe, iar salvatorii încearcă să scoată apa din subteran pentru a ajunge la ortacii blocați în galeria inundată.

Tragedie în Brazilia. Cel puțin zece persoane au murit în urma unui accident rutier. Printre victime se află și copii
De Robert Cioancă 29 octombrie 2014

Cel puțin zece persoane au murit și alte 30 au fost rănite după ce un autocar a intrat în coliziune cu un camion-cisternă ce transporta ulei vegetal.

Lansare eșuată. O rachetă ce transporta o capsulă Cygnus către Stația Spațială Internațională a explodat
De Robert Cioancă si Vera Puiu 29 octombrie 2014

Agenția Spațială Americană s-a văzut, aseară, în fața unui eșec major. O rachetă ce transporta capsula Cygnus către Stația Spațială Internațională a explodat la doar câteva secunde după lansare. Pentru a veni în ajutorul astronauților de pe ISS, Rusia a lansat, azi, o navetă care transportă tone de provizii.

Vânătoare de protestatare: polițiști francezi, făcuți de rușine de agilitatea unor activiste FEMEN!
De Ciprian Paraschivu 28 octombrie 2014

Polițiștii francezi au fost supuși unui adevărat test atunci când au fost detașați pentru a ține sub control un protest al organizației Femen. Peste 20 de doamne, dezbrăcate până la brâu, le-au dat de furcă oamenilor legii din Paris. Aceștia s-au chinuit fără nici un rezultat să le calmeze pe protestatare.

Operațiune de salvare spectaculoasă în China. Pompierii au folosit drujba pentru a-l da jos pe un copil rămas blocat într-un copac
De Ciprian Paraschivu 28 octombrie 2014

Operațiune de salvare spectaculoasă în China. Un băiat de șase ani s-a cățărat într-un copac. Numai că la un moment dat a alunecat și a rămas cu un picior înțepenit între crengi.

Breaking News: