joi, 2 iulie 2015

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Bateria minune! Acumulatorul durează 48 de zile în sistem standby

Producătorul finlandez Nokia vine cu un nou telefon mobil ieftin din gama Asha: 501. Cu un preț de doar 65 de lire, modelul vine cu o inovație cu care compania disperată să recupereze din avansul concurenței: terminalul va putea fi folosit timp de 17 ore pentru convorbiri și 48 de zile în sistem standby.  Memoria internă de 4 GB poate fi extinsă cu un card microSD.

Pentru cei interesați, Asha 501 va oferi și o versiune dual SIM. Aparatul va avea un ecran tactil de 7,6 centimetri, iar pe capacul detașabil din spate se află o cameră foto de 3,2 MegaPixeli și un difuzor. Nokia Asha 501 va fi lansat din luna iunie în Asia, Orientul Mijlociu, America Latină și Europa.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Grecia vrea să încheie acordul de salvare de la faliment după referendum
De Oana Stupariu 2 iulie 2015

Orice pasăre pe limba ei moare, a fost mesajul miniștrilor de Finanțe din Zona Euro, care au respins, aseară, orice negociere cu oficialii greci înainte de referendumul de duminică. Ministrul elen al Finanțelor este de acord cu această decizie, dar i-a acuzat de șantaj pe creditorii țării sale. El a afirmat că măsurile de austeritate au fost impuse cu scopul de a destabiliza Guvernul premierului Alexis Tsipras, forțat să îndemne populația să voteze în favoarea reformelor dure.

Zeci de morți într-un naufragiu în Filipine
De Ciprian Paraschivu 2 iulie 2015

Un feribot ce transporta 173 de persoane a naufragiat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în zona centrală a apelor teritoriale ale Filipinelor.

Alertă umanitară maximă în Yemen
De Ciprian Paraschivu 2 iulie 2015

Organizația Națiunilor Unite a decretat nivel maxim de alertă umanitară în Yemen, unde luptele fac zeci de victime în fiecare zi. Cel puțin 30 de persoane au fost ucise și peste 100 rănite într-un bombardament efectuat de rebelii șiiți la Aden.

Cuba, prima țară din lume care a eliminat transmiterea HIV de la mamă la copil
De Vera Puiu 1 iulie 2015

Cuba a devenit prima țară din lume care a eliminat transmiterea HIV și a sifilisului de la mamă la copil. Confirmarea vine chiar din partea Organizației Mondiale a Sănătății. În 2013, în această țară s-au născut doar doi copii care au fost infectați cu HIV de mamele lor.

Ucraina nu mai cumpără gaze din Rusia
De Ciprian Paraschivu 1 iulie 2015

Ucraina și-a suspendat achizițiile de gaze naturale rusești, după ce compania de stat nu a reușit să negocieze un nou acord cu Gazprom.

Creditorii Greciei: Noile propuneri de reformă ale Atenei sunt insuficiente
De Oana Stupariu 1 iulie 2015

Grecia a intrat în clubul țărilor care nu și-au achitat datoriile față de FMI, alături de Zimbabwe, Sudan și Cuba. Este prima țară dezvoltată care a intrat, tehnic, organizat o nouă teleconferință, în această dimineață, pentru a analiza situația de criză.

Grecia a intrat în incapacitate de plăți
De Ciprian Paraschivu 1 iulie 2015

Tehnic, Grecia a intrat în această noapte, în incapacitate de plată, în contextul în care nu a putut achita tranșa de 1,6 miliarde de euro către Fondul Monetar Internațional. Liderii Eurogrup au anunțat că se vor reuni din nou, astăzi, pentru a analiza situația de criză.

DE LA EXTAZ LA AGONIE. Grecia, îngenuncheată de datorii!
De Lavinia Stanciu 30 iunie 2015

Cândva țara cu unul dintre cele mai dinamice ritmuri de creștere din lume, Grecia se confruntă acum cu colapsul financiar. Cu rată a șomajului care a crescut constant și cu împrumuturi care au sufocat-o, această țară pare să nu mai găsească drumul spre ieșirea din austeritate. Oamenii sunt debusolați, au voie să retragă bani doar cu măsură și se tem că ceea ce urmează va fi și mai rău. Spun că nu mai este loc pentru optimism și că nu vor mai putea supraviețui multă vreme.

Un bărbat și-a dat foc într-un tren de mare viteză
De Ciprian Paraschivu 30 iunie 2015

Două persoane au murit în această dimineață, la bordul unui tren de mare viteză din Japonia. Victimele sunt un bărbat care s-a autoincendiat, dar și o femeie ce a încercat să-l ajute.

116 morți după ce un avion militar s-a prăbușit, în Indonezia!
De Lavinia Stanciu 30 iunie 2015

Un avion indonezian militar s-a prăbușit, ieri, peste un cartier rezidențial din Medan, al treilea cel mai populat oraș din țară.

Cod roșu de caniculă în vestul Europei
De Ciprian Paraschivu 30 iunie 2015

Canicula începe să pună stăpânire pe Europa. Zona de sud a Spaniei se află sub cod roșu de căldură, după ce meteorologii au anunțat că se vor înregistra 44 de grade Celsius.

Grecia intră la miezul nopții în incapacitate de plată
De Oana Stupariu 30 iunie 2015

Este Ziua Z pentru Grecia, care a anunțat oficial că nu va achita către FMI tranșa de 1,6 miliarde de euro. Teoretic, la miezul nopții, țara intră în incapacitate de plată. În ciuda valului de efecte negative generat de această situație, premierul Alexis Tsipras și-a menținut până acum decizia de a organiza referendumul de duminică pentru a consulta populația cu privire la condițiile impuse statului elen de creditorii internaționali.

Funcționar european de origine română, acuzat de viol la Bruxelles
De Ciprian Paraschivu 30 iunie 2015

Un funcționar european de origine română din Bruxelles a fost inculpat pentru viol de justiția belgiană.

Șeful Uber Franța și managerul Uber Europa au fost reținuți
De Vera Puiu 29 iunie 2015

Șeful diviziei franceze a aplicației americane Uber și managerul Uber Europa au fost reținuți la Paris. Cei doi sunt acuzați că practică ilegal taximetria și că refuză să prezinte documentele cerute de autorități.

Teroristul care a ucis 38 de turiști în Tunisia s-a antrenat în Libia
De Oana Stupariu 29 iunie 2015

Noi detalii emoționante ies la iveală în urma ataculului asupra celor două hoteluri de pe litoralul tunisian. Au fost 25 de minute de coșmar în care 38 de oameni au fost uciși cu sânge rece. Noi dezvăluiri făcute după tragedia de vineri vorbesc despre acte de curaj de neimaginat atât din partea turiștilor care i-au protejat cu propriile trupuri pe cei dragi, cât și din din partea angajaților complexului turistic.

Selfie-urile în fața obiectivelor turistice ar putea fi interzise de UE
De Oana Stupariu 29 iunie 2015

Dacă plănuiți o vacanță în care să vizitați importante obiective culturale sau istorice, luați-vă gândul de la selfie-urile ce au în fundal monumente protejate prin lege.

ALERTĂ! Români ținuți ostatici pe un șantier din Libia - MAE face precizări
De Neptun TV 29 iunie 2015

Soțiile unor români plecați la muncă în Libia susțin că aceștia sunt ținuți captivi în orașul Misurata, fiind amenințați inclusiv cu armele, MAE afirmând, pentru Mediafax, că face eforturi pentru readucerea în țară a muncitorilor, adăugând că unele informații date de femei nu se verifică.

Femeia care a ucis o româncă în Abu Dhabi a primit pedeapsa cu moartea
De Lavinia Stanciu 29 iunie 2015

Femeia care a ucis, în luna decembrie, o educatoare americană de origine română în toaleta unui mall din Abu Dhabi a fost condamnată la moarte.

Dorin Chirtoacă a fost reales primar al Chișinăului
De Oana Stupariu 29 iunie 2015

Dorin Chirtoacă a obținut al treilea mandat de primar al Chișinăului.

Băncile din Grecia, închise o săptămână
De Ciprian Paraschivu 29 iunie 2015

De astăzi, băncile din Grecia sunt închise timp de o săptămână, iar retragerile de numerar vor fi restricționate la 60 de euro. Decizia a fost publicată, azi-noapte, în Monitorul Oficial al acestei țări. Premierul Alexis Tsipras a anunțat, însă, că restricțiile nu se aplică decât cetățenilor eleni. În plus, el a ținut să precizeze că plata salariilor bugetarilor și a pensiilor nu este pusă în pericol.

Evadații din SUA capturați: unul viu, unul mort!
De Ciprian Paraschivu 29 iunie 2015

Cel de-al doilea evadat din penitenciarul de maximă securitate din statul american New York a fost în final capturat, după ce partenerul său a fost găsit și împușcat mortal în acest week-end.