sîmbătă, 18 august 2018

BC Athletic vrea o sală plină la meciul decisiv cu Știința București

Baschet Club Athletic joacă vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, un meci decisiv pentru calificarea la turneul final al Ligii Întîi. “Gladiatorii din Tomis” trebuie să învingă liderul Ştiinţa Bucureşti pentru fi siguri de prezenţa în Final Four.

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici susține un test important vineri seară, la Sala Sporturilor. Chiar dacă obiectivul din acest sezon a fost prezența în grupa semifinală a Ligii Întîi, Baschet Club Athletic își dorește mai mult.

Gladiatorii din Tomis luptă pentru calificarea în Final Four, pentru a lua pulsul unui turneu de promovare în Liga Națională. Meciul din ultima etapă, cu liderul Știința București, este decisiv.

Aflată pe locul 4 înaintea ultimei etape, la egalitate de puncte, 20, cu CSM Ploiești și CSO Voluntari, Athletic trebuie să învingă liderul Știința București pentru a rămâne în Final Four.

Athletic mizează pe tribune pline vineri seară, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. 

Comenteaza aceasta stire

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul
De Neptun TV 17 august 2018

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.