luni, 15 octombrie 2018

BC Athletic vrea o sală plină la meciul decisiv cu Știința București

Baschet Club Athletic joacă vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, un meci decisiv pentru calificarea la turneul final al Ligii Întîi. “Gladiatorii din Tomis” trebuie să învingă liderul Ştiinţa Bucureşti pentru fi siguri de prezenţa în Final Four.

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici susține un test important vineri seară, la Sala Sporturilor. Chiar dacă obiectivul din acest sezon a fost prezența în grupa semifinală a Ligii Întîi, Baschet Club Athletic își dorește mai mult.

Gladiatorii din Tomis luptă pentru calificarea în Final Four, pentru a lua pulsul unui turneu de promovare în Liga Națională. Meciul din ultima etapă, cu liderul Știința București, este decisiv.

Aflată pe locul 4 înaintea ultimei etape, la egalitate de puncte, 20, cu CSM Ploiești și CSO Voluntari, Athletic trebuie să învingă liderul Știința București pentru a rămâne în Final Four.

Athletic mizează pe tribune pline vineri seară, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.