miercuri, 12 decembrie 2018

BC Athletic vrea o sală plină la meciul decisiv cu Știința București

Baschet Club Athletic joacă vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, un meci decisiv pentru calificarea la turneul final al Ligii Întîi. “Gladiatorii din Tomis” trebuie să învingă liderul Ştiinţa Bucureşti pentru fi siguri de prezenţa în Final Four.

Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici susține un test important vineri seară, la Sala Sporturilor. Chiar dacă obiectivul din acest sezon a fost prezența în grupa semifinală a Ligii Întîi, Baschet Club Athletic își dorește mai mult.

Gladiatorii din Tomis luptă pentru calificarea în Final Four, pentru a lua pulsul unui turneu de promovare în Liga Națională. Meciul din ultima etapă, cu liderul Știința București, este decisiv.

Aflată pe locul 4 înaintea ultimei etape, la egalitate de puncte, 20, cu CSM Ploiești și CSO Voluntari, Athletic trebuie să învingă liderul Știința București pentru a rămâne în Final Four.

Athletic mizează pe tribune pline vineri seară, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.