luni, 19 august 2019

Becali i-a luat 'diamantele' lui Hagi! Benzar și Nedelcu au semnat cu FCSB

Este oficial! Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu au semnat astăzi contracte pe 5 ani cu FCSB. ”Am adus cei mai buni jucători pe posturile lor din ţară”, spune Gigi Becali, care i-a plătit 2,7 milioane de euro lui Hagi pentru cei doi fotbalişti ai Viitorului.

De Mediafax 20:48, 9 august 2017 211 vizite Sport
Becali i-a luat 'diamantele' lui Hagi! Benzar și Nedelcu au semnat cu FCSB

Fotbalștii români Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, de la FC Viitorul, au fost achiziționați de către formația FCSB, a anunțat, miercuri, patronul vicecampioanei, Gigi Becali, în cadrul unei conferință de presă.

"Este o zi mare pentru viitorul Stelei, deoarece acum se contureaza o echipă mare pentru viitor. Vom face performanțe în Europa și nu sunt vorbe goale. Benzar este jucător de echipă națională și cel mai bun fundaș dreapta din România, iar pe Nedelcu îl voiam de 4-5 ani. Pe Nedelcu l-am văzut ca fundaș central. Nu poate fi mai bun ca mijlocaș central decât Casemiro, dar ca fundaș central poate fi mai bun decât Pique. Atunci e mai bine să fie mai bun decât Pique, decât sub Casemiro. Cât au costat nu pot spune acum, deoarece trebuie să cer acordul și clubului care i-a vândut", a spus Becali în cadrul conferinței de presă.

După transferurile lui Benzar și Nedelcu, FCSB a ajuns la 11 jucători achiziționați în această vară, după Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui.

Comenteaza aceasta stire