vineri, 18 ianuarie 2019

BEIJING, VIA CONSTANȚA – Andreea Grecu și Cristina Bujin, singurele sportive de la CS Farul care merg la CM de atletism din Beijing

Constanţa are două fete de Mondiale! Andreea Grecu şi Cristina Bujin sunt singurele sportive de la CS Farul calificate la Campionatele Mondiale de atletism. Competiţia are loc în Beijing şi începe pe 22 august.

Să ajungă în China a fost un vis made in Constanța pentru Andreea Grecu.

Sportiva a alergat pentru prima oară pe distanța de 400 de metri într-o preselecție pentru alcătuirea ștafetei României. Timpul scos i-a permis Andreei să prindă echipa pentru Mondialele de atletism din Beijing la proba 4x400 de metri.

Andreea a câștigat Cupa Europei la bob feminin două persoane. În atletism a participat până acum doar la 100 și 200 de metri. Antrenorul de la bob, Paul Neagu, i-a dat un sfat de Mondiale. Cristina Bujin era calificată din iarnă pentru proba de triplusalt de la Beijing, însă nu a scăpat de emoții. Cristina e gata să facă saltul în China.

Poziția pe care o ocupă în clasamentul internațional îi dă încredere în forțele proprii. Cristina este antrenată de mama ei și nu e deloc răsfățată. Cornelia Bujin nu merge în China însă sufletul îi va fi acolo, la Beijing, alături de Cristina.

17 sportivi români participă la Mondiale de atletism de la Beijing. Cristina și Andreea sunt singurele sportive de la CS Farul care merg în China.

Comenteaza aceasta stire