luni, 15 iulie 2019

Biletele pentru amicalul România - Spania s-au epuizat în mai puțin de două ore

Biletele pentru amicalul România - Spania s-au epuizat în mai puțin de două ore

Biletele pentru partida amicală dintre România și Spania, care va avea loc pe 27 martie, s-au epuizat în mai puțin de două ore, anunță Federația Română de Fotbal (FRF), prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Deși FRF a stabilit un preț destul de ridicat pentru un tichet, toate cele puse în vânzare s-au epuizat. Un bilet la peluze costa 50 de lei, un tichet la tribuna I putea fi cumpărat cu 100 de lei, în timp ce la tribuna a doua acesta ajungea chiar la 200 de lei.

"Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate! Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro. Zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare", se arată în comunicatul FRF.

Dacă toate comenzile de tichete vor fi onorate, partida de pregătire cu campioana europeană en-titre va avea parte de o audiență record pentru arena din Cluj. Nu mai puțin de 28.000 de oameni sunt așteptați pe 27 martie, de la ora 21:45, la meciul amica România - Spania.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.