joi, 22 august 2019

Black Friday continuă. Constănțenii au luat cu asalt magazinele de la prima oră a dimineții

Black Friday continuă. Constănțenii au luat cu asalt magazinele de la prima oră a dimineții

Adevăratul Black Friday i-a adus astăzi, pe constănțeni, cu noaptea în cap la magazine. După ce săptămâna trecută retailerii de electronice și electrocasnice din țara au dat lovitura, cu un Black Friday în avans, acum niciun manager de magazin nu vrea să rateze ocazia de a-și dubla sau chiar tripla vânzările.

În oferta de Black Friday intră produse dintre cele mai neașteptate. Chiar și unele restaurante de tip fast-food au oferte pentru Vinerea Neagră, astfel că pâinea și alte produse, intră la promoții.

Totul este să cutreierați magazinele pentru a găsi ceea ce căutați. Pulovere, cămăși, pantaloni, paltoane și chiar lenjerie intimă, toate au prețuri mult mai mici, special pentru sărbătoarea promoțiilor de astăzi. Cel puțin așa susțin comercianții.

Și să nu credeți că magazinele cu electrocasnice și produse IT care au avut vânzări uriașe săptămâna trecută s-ar aștepta la vânzări mai mici astăzi.

Au afișat din nou oferte menite să ne scoată banii din buzunar. În Statele Unite, Black Friday sau Vinerea Neagră, deschide de aproape 5 decenii sezonul de cumpărături pentru Crăciun.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire