luni, 19 august 2019

Black Friday, ziua cu reduceri la absolut orice

Black Friday, ziua cu reduceri la absolut orice

Îndată ce am ajuns în mall, forfotă am zărit printre raioanele de jucării. Nu știu cei mici ce înseamnă reduceri, ei știu doar să zâmbească frumos și să îi înduplece pe părinți.

Adevăratul fenomen Black Friday este sărbătorit în toată lumea astăzi. Și dacă până acum în această zi ne gândeam la reduceri în special la electrocasnice și gadgeturi, acum oferte sunt aproape în orice magazin.

„M-am uitat la mai multe articole, dar voiam de mult să îmi iau o geacă. Toată lumea profită de reduceri“, spune un cumpărător.

„Avem reduceri de 50 la sută la toate articolele, mai ales cele sportive pentru că acestea ne caracterizează“, spune Elena Fulop, reprezentant magazine.

Și reprezentanții librăriilor vin cu oferte. 20 la sută la cărți și 15 la sută la ceaiuri și cd-uri. Iar surprizele vor ține așa până la miezul nopții.

Așa cum se întâmplă peste ocean, când vine vorba de Black Friday oamenii sunt dornici să profite de reduceri. Iar patronii vin în întâmpinarea lor cu cele mai neașteptate propuneri. De exemplu, nu mică le-a fost mirarea clienților când vânzătorul le-a dat astăzi pâinea mai ieftină cu aproape un leu. Reduse au fost și făina sau plăcinta.

Și nu se putea Black Friday fără ca cel mai iubit țăran din piața Tomis III să nu le ofere o reducere venită din suflet oamenilor care mereu îi cumpără marfa proaspătă. Nea Andrei a promis pe cuvânt de maramureșean că nu va schimba prețul toată ziua, chiar dacă doamnele de la celelelate tarabe au cam bombănit în colțul gurii.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire