vineri, 23 februarie 2018

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța

Tily Niculae, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri de parenting din România, vine la City Park Mall Constanța pentru a prezenta cartea „Rețete sofisticate“. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:00 și cuprinde activități dedicate părinților, dar mai ales celor mici.

Actriță și blogger de parenting, Tily Niculae oferă, în cel mai recent volum ce-i poartă semnătura, sfaturi de nutriție părinților care vor să își crească copiii într-un mod sănătos. Cartea„Rețete sofisticate” dezvăluiesecretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin „rețete povești”. Autoarea își dorește să ajungă la sufletul copiilor, vorbindu-le pe limba lor, și să-i determine să mănânce cu drag preparate sănătoase.

În volum părinții vor găsi numeroase rețete vechi, tradiționale, dar și rețete sofisticate, create și testate de autoare, cu ingrediente proaspete ce stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Evenimentul de lansare de la City Park Mall Constanța va fi deschis, la ora 11:00, de un show oferit de trupa TOTAL DANCE, după care părinții vor avea ocazia să discute cu autoarea despre alimentația celor mici.

Și copiii vor avea parte de surprize. Ei vor putea să-și pună în practică abilitățile creative în cadrul atelierului „Mânuțe dibace“, susținut de Andreea Vasile Dicu, psiholog/logoped și lucrător de arte combinate. Copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 2 ani vor participa la atelierele creative susținute de Club Montessori Start pentru viață.

Părinții vor putea adresa întrebări despre alimentația sănătoasă și specialiștilor prezenți la eveniment -  Alina Stoica, terapeut nutriționist, dar și de la invitatatele speciale - Liliana  Tudose, Președintele asociației BB CENTER, Educator Prenatal și consilier în alăptare și Diana Gămulescu, președintele Asociației Prematurilor.
În încheierea evenimentului, autoarea va acorda autografe și va face fotografii cu participanții, iar cartea va putea fi achiziționată din zona dedicată. Pentru că este vorba despre un proiect ce are la bază o componentă caritabilă, 7% din veniturile provenite din vânzarea cărții vor fi donați Asociației Prematurilor.

Accesul la evenimentul găzduit de City Park Mall Constanța este gratuit.

Comenteaza aceasta stire

Erminio Sinni & Tiziana Camelin, Xandra și Vyros au câștigat semifinala Eurovision
De Neptun TV 5 februarie 2018

Al treilea show al selecției naționale a avut loc pe scena Teatrului Național "Marin Sorescu" din Craiova, unde cei 12 semifinaliști - Erminio Sinni & Tiziana Camelin ("All The Love Away"), Zavera ("Come Back To Me"), Mareș Pană ("Daydreamer"), Aurel Dincă ("Fire In The Sky"), Tavi Clonda ("King"), VYROS ("La La La"), Diana Brătan ("Paint It Rainbow"), Carolina Gorun ("Reach Out For The Stars"), Elena Hasna ("Revival"), Eliza Chifu ("So Good Without You"), Ayona ("The Story Goes On") și Xandra ("Try") - au oferit un spectacol de calitate.

PRIMA mașină PLUTITOARE a fost inventată! VIDEO
De Neptun TV 28 ianuarie 2018

Mai multe companii, precum Trinex Assets Co. și Yamada Denki Co. s-au arătat interesate să colaborareze acum cu el și să producă sau să comercializeze vehiculul plutitor.

CCR și legile justiției

Ce a decis CCR? Pe scurt, CCR a RESPINS TOATE exceptiile invocate de PNL, iar in cazul ICCJ a RESPINS 6 exceptii si a ADMIS 4 (2 dintre aceste articole erau propuneri facute de CSM).