marţi, 17 octombrie 2017

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța

Tily Niculae, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri de parenting din România, vine la City Park Mall Constanța pentru a prezenta cartea „Rețete sofisticate“. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:00 și cuprinde activități dedicate părinților, dar mai ales celor mici.

Actriță și blogger de parenting, Tily Niculae oferă, în cel mai recent volum ce-i poartă semnătura, sfaturi de nutriție părinților care vor să își crească copiii într-un mod sănătos. Cartea„Rețete sofisticate” dezvăluiesecretele unei alimentații echilibrate pentru cei mici, prin „rețete povești”. Autoarea își dorește să ajungă la sufletul copiilor, vorbindu-le pe limba lor, și să-i determine să mănânce cu drag preparate sănătoase.

În volum părinții vor găsi numeroase rețete vechi, tradiționale, dar și rețete sofisticate, create și testate de autoare, cu ingrediente proaspete ce stau la baza alimentației echilibrate a copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

Evenimentul de lansare de la City Park Mall Constanța va fi deschis, la ora 11:00, de un show oferit de trupa TOTAL DANCE, după care părinții vor avea ocazia să discute cu autoarea despre alimentația celor mici.

Și copiii vor avea parte de surprize. Ei vor putea să-și pună în practică abilitățile creative în cadrul atelierului „Mânuțe dibace“, susținut de Andreea Vasile Dicu, psiholog/logoped și lucrător de arte combinate. Copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 2 ani vor participa la atelierele creative susținute de Club Montessori Start pentru viață.

Părinții vor putea adresa întrebări despre alimentația sănătoasă și specialiștilor prezenți la eveniment -  Alina Stoica, terapeut nutriționist, dar și de la invitatatele speciale - Liliana  Tudose, Președintele asociației BB CENTER, Educator Prenatal și consilier în alăptare și Diana Gămulescu, președintele Asociației Prematurilor.
În încheierea evenimentului, autoarea va acorda autografe și va face fotografii cu participanții, iar cartea va putea fi achiziționată din zona dedicată. Pentru că este vorba despre un proiect ce are la bază o componentă caritabilă, 7% din veniturile provenite din vânzarea cărții vor fi donați Asociației Prematurilor.

Accesul la evenimentul găzduit de City Park Mall Constanța este gratuit.

Comenteaza aceasta stire

Peste 80% din locuințele din România nu sunt asigurate!
De Neptun TV 9 octombrie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează, în perioada 9 – 13 octombrie 2017, la nivel național, o campanie de conștientizare a populației cu privire la importanța asigurării obligatorii a locuințelor.

NEPTUN TV angajează CAMERAMAN / OPERATOR VIDEO la Constanța!
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Vrei să lucrezi într-o televiziune națională? Acum ai ocazia să te alături echipei Neptun TV! Televiziunea de la mare angajează cameraman / operator imagine.

Ziua Internațională a Cafelei: secretele din spatele boabelor aromate
De Roxana Glăvan 29 septembrie 2017

Dimineața, la prânz ori după-amiază, cafeaua este un obicei la români. Nu însă unul la fel de des întâlnit ca în rândul nordicilor Bem în medie o ceașcă pe zi, spre deosebire de norvegieni sau danezi care bifează chiar și câte 4-5. Noi vrem să credem însă că am ales-o pe cea mai bună, așa că vă invităm să descoperiți în materialul următor secretele din spatele boabelor, astăzi, de Ziua Internațională a Cafelei.

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Tily Niculae, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri de parenting din România, vine la City Park Mall Constanța pentru a prezenta cartea „Rețete sofisticate“. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:00 și cuprinde activități dedicate părinților, dar mai ales celor mici.

În această seară este ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ: ziua, egală cu noaptea pe tot Pământul
De Neptun TV 22 septembrie 2017

Echinocțiul de toamnă 2017 are loc în această seară, la ora 23.02. Echinocțiul (numit și echinox) este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc.

IMAGINI EMOȚIONANTE! Un cățeluș și-a așteptat ore în șir stăpânul în fața spitalului - VIDEO
De Antonia Maer 22 septembrie 2017

Dovada de iubire dată de o cățelușă pentru stăpânul ei face înconjurul României. Micuța Pappy a stat ore în șir în fața ușii Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, îngrijorată de soarta stăpânului ei, adus cu ambulanța. Deși în imagini se vede că era speriată de ușile automate și de zecile de oameni care treceau pe lângă ea, cățelușa nu s-a descurajat. În cele din urmă, înduioșate de devotamentul său, cadrele medicale au lăsat-o să-și viziteze stăpânul.

A început cel mai tare turneu de gaming, la City Park Mall Constanța!
De Neptun TV 21 septembrie 2017

Mâine este rândul pasionaților de FIFA să-și testeze abilitățile. Invitat special este Ovidiu "Ovvy" Pătrașcu, campion european și vicecampion mondial.

Ce mai reclamă românii la OPC: vânzătoarea face ochi dulci bărbaților; înlocuirea prepelițelor și păpuși cu vocabular obscen
De Neptun TV 21 septembrie 2017

O femeie a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Bacău că angajata unui magazin ”face ochi dulci” bărbaților, inclusiv soțului ei. O altă reclamație inedită a venit din partea unui bărbat, care a solicitat înlocuirea unor prepelițe.

CONSTANȚA. Expoziția Felină de Toamnă, sub semnul mustăților lungi și al privirilor aristocrate!
De Raluca Butan 17 septembrie 2017

A fost weekend-ul felinelor la Constanța sau “marea pisicăreală”, cum le place organizatorilor să spună! Cu părul lung, sau fără el, cu nasul în vânt și privirea când ageră, când somnoroasă, zeci de exemplare au așteptat recunoașterea atuuurilor rasei lor, dar și admirația publicului la Expoziția Felină de Toamnă. S-au alintat, au tors și au pășit pe masa juriului ca niște adevărate vedete, atunci când a venit timpul de concurs. Constanța este, de altfel, singurul oraș după Capitală, care mai organizează un show de un asemenea nivel, cu participare internațională.