sîmbătă, 20 iulie 2019

BMW FĂCUT PRAF ÎNTR-O CURSĂ ILEGALĂ. Doi tineri se zbat între viață și moarte - FOTO/VIDEO

Cel mai nou exemplu de teribilism pe străzile din România vine de la Bârlad, acolo unde un BMW a fost distrus în totalite weekend-ul acesta după ce șoferul, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul volanului la o viteză de peste 150 de km/h.

Drept urmare, mașina a spulberat totul în calea ei, printre care un panou publicitare, un semafor electric, un copac, dar și un stâlp de iluminat public.

În urma acestui accident șocant, atât șoferul mașinii, cât și pasagerul din dreapt sa au suferit răni grave și se zbat între viață și moarte, medicii făcând eforturi pentru a le salva viața.

Din fericire, nu au existat și alte victime colaterale, precum pietoni, însăcirculația în zona a fost oprită timp de mai bine de două ore, resturile mașinii BMW fiind împrăștiate pe zeci de metri.

Potrivit primelor informații, la volan se află un tânăr în vârstă de numai 18 ani, care obținuse permisul de conducere în urmă cu numai trei luni și care fusese sancționat anterior pentru că nu a acordat prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii în mod regulamentar.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)