vineri, 23 august 2019

Bogdan Țîru, căpitanul Viitorului: 'Au venit jucători talentați, care se adaptează repede'

Viitorul se pregăteşte în ritm accelerat în Antalya pentru a fi în formă maximă la ora primului meci oficial din acest an, cel cu Astra Giurgiu. Olandezul Lima Duarte a început pregătirea, alături de noii săi colegi. Din cantonamenul de la Belek, căpitanul echipei, Bogdan Ţîru, vorbeşte, în exclusivitate pentru Neptun TV, despre starea de spirit a campionilor României.

Viitorul a intrat repede în atmosfera meciurilor de verificare. Testul cu Galatasaray (scor 0-2) și cel jucat 24 de ore mai târziu cu campioana Albaniei, Skenderbeu (scor 1-1), au solicitat la maximum echipa lui Gheorghe Hagi.

Managerul campioanei României a început meciul contra lui Galatasaray cu 10 jucători formați de academia sa! Ganea, un alt fotbalist emblematic pentru Viitorul, a fost singura excepție.

Al doilea olandez, după De Nooijer, transferat de Viitorul, mijlocașul de 23 de ani Mailson Lima Duarte a sosit luni seară în Turcia și a intrat deja în programul echipei, la Belek. Campioana României a început însă pregătirea în acest an și cu alți doi noi jucători, Ianis Hagi, produsul academiei, și atacantul Mihai Voduț, venit de la Voluntari.

Viitorul menține ritmul ridicat, ba chiar urcă ștacheta! Va juca două amicale în aceeași zi! Joi vor fi două teste, cu echipa elvețiană Grasshoppers Zurich de la ora 15.00, și cu formația rusă Luch Vladivostok, de la 18.30.

Comenteaza aceasta stire