vineri, 19 iulie 2019

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt! Actrița îl acuză de o apropiere față de Marion Cotillard, probleme cu drogurile și în a-i educa pe copii - GALERIE FOTO

Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt! Actrița îl acuză de o apropiere față de Marion Cotillard, probleme cu drogurile și în a-i educa pe copii - GALERIE FOTO

Angelina Jolie a înaintat acțiunea de divorț pentru a se separa de Brad Pitt și chiar a cerut custodia celor șase copii ai cuplului. Anunțul a fost făcut de celebrul site TMZ.com.

Potrivit mass-media de peste ocean, Angelina Jolie a recurs la acest gest pentru că era nemulțumită de metodele pe care Brad Pitt le aplica pentru a-i educa pe copii.

Mai mult, în acțiunea de divorț, actrița nu a solicitat ajutor material din partea lui Brad Pitt și a cerut doar ca acestuia să îi fie făcut un program de vizitare a celor șase copii: Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani), Shiloh (10 ani) și gemenii Vivienne și Knox (opt ani).

 

Cei doi actori sunt împreună din anul 2004 și s-au căsătorit în 2014.

Informația a fost confirmată și de jurnaliștii CNN.com.

Angelina (41 de ani) a anunțat că a luat această decizie din cauza apropierii lui Brad de actrița Marion Cotillard, dar și din cauza problemelor acestuia cu drogurile și a metodelor de a-i educa pe copii.

Potrivit Daily Mail, Marion Cotillard (40 de ani) este într-o relație cu actorul Guillaume Canet (43 de ani), încă din anul 2007, cei doi având un copil în vârstă de cinci ani.

Într-un interviu pentru Daily Mail, Brat Pitt a confirmat informația și a declarat că este foarte trist de tot ce se întâmplă.

"Sunt foarte trist din această cauză, dar tot ce contează la acest moment este binele copiilor noștri. Vreau să rog mass-media să le ofere spațiul necesar în această perioadă", a precizat Brad Pitt.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire