miercuri, 12 decembrie 2018

Bowling la Lake View Center cu Joe Slowinski

Joe Slowinski a sosit în urmă cu câteva zile în România, pentru a se ocupa timp de o săptămână de pregătirea echipei de bowling Elcomex Cernavodă, campioana en titre a României. Aflat la prima vizită în țara noastră, Slowinski a lăudat pasiunea amatorilor de bowling din România, dar și facilitățile de care dispun aceștia la Centrul Lake View. Americanul cu origini poloneze a mărturisit că și fiul său este pasionat de bowling și că se pregătește să își facă intrarea în sportul de performanță, chiar dacă are doar 11 ani. Slowinski, inclus în repetate rânduri în Top 100 antrenori de bowling din lume, a declarat că viitorul sună bine pentru bowlingul din țara noastră și a promis că va reveni în România cu prima ocazie. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.