luni, 15 octombrie 2018

Bowling la Lake View Center cu Joe Slowinski

Joe Slowinski a sosit în urmă cu câteva zile în România, pentru a se ocupa timp de o săptămână de pregătirea echipei de bowling Elcomex Cernavodă, campioana en titre a României. Aflat la prima vizită în țara noastră, Slowinski a lăudat pasiunea amatorilor de bowling din România, dar și facilitățile de care dispun aceștia la Centrul Lake View. Americanul cu origini poloneze a mărturisit că și fiul său este pasionat de bowling și că se pregătește să își facă intrarea în sportul de performanță, chiar dacă are doar 11 ani. Slowinski, inclus în repetate rânduri în Top 100 antrenori de bowling din lume, a declarat că viitorul sună bine pentru bowlingul din țara noastră și a promis că va reveni în România cu prima ocazie. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.