sîmbătă, 17 august 2019

Brad Pitt este cercetat de poliție după ce a fost acuzat și-a abuzat copiii atât verbal, cât și fizic - VIDEO

Brad Pitt este cercetat de Poliţia din Los Angeles după acuzaţiile potrivit cărora şi-a supus cei şase copii unui abuz verbal, dar şi fizic. Se pare că întocmai acesta a fost motivul pentru care Angelina Jolie a intentat procesul de divorţ.

Surse apropiate cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie au declarat pentru site-ul american TMZ că cei doi actori și copiii lor au zburat cu un avion privat săptămâna trecută.

Pe parcursul zborului, Brad Pitt ar fi consumat marijuana și ar fi fost agresiv cu cei șase copii, atât verbal, cât și fizic. Angelina Jolie s-ar fi despărțit de Brad Pitt chiar a doua zi după incident. Cei doi soți ar fi avut adeseori neînțelegeri din cauza părerilor complet diferite în privința educării copiilor. Unul dintre apropiații familiei a mărturisit că de multe ori, lucrurile deveneau haotice.

Potrivit unui articol publicat de jurnaliștii de la Daily Mail, cei șase copii nu merg la școală, dat fiind faptul că Angelina Jolie a adoptat mereu o atitudine mai relaxată. Se pare că la un moment dat, cuplul angajase câte o bonă pentru fiecare copil și doi profesori particulari. Dar la începutul acestui an, Angelina Jolie i-a cerut fratelui ei să o ajute, oferindu-i în schimb 10% din câștigurile sale.

Brad Pitt a declarat la un moment dat că atmosfera din locuința familiei era haotică întotdeauna. Spusele sale au fost confirmate de câteva bone. Acestea au afirmat că cei mici erau greu de controlat și nu au avut niciodată un program fix. Iar Maddox a băut vin pe când avea doar 9 ani și chiar a condus o mașină pe proprietatea cuplului.

Comenteaza aceasta stire