marţi, 20 februarie 2018

Brățara de vacanță revine pe litoral! Voluntarii vor împărți 32.000 de brățări pe care se trec numărul de telefon al părintelui și numele copilului

Turiştii vin în fiecare an la mare pentru a se relaxa şi a uita de griji. Cei care sunt cu copiii, trebuie să fie mereu cu ochii pe ei. În aglomeraţia de pe plajă, zeci de micuţi se pierd zilnic, după ce sunt lăsaţi să intre în apă ori să meargă la joacă singuri, iar mai apoi se rătăcesc. Pentru ca aceste incidente să fie tot mai puţine, voluntarii le impart turiştilor brăţări de identificare pe care să le pună pe mâinile copiilor.

De Andreea Bajdechi 20:50, 14 iulie 2017 129 vizite NEPTUN TV LIVE

În perioada verii, zeci de copii se pierd zilnic de părinții lor pe plajele de pe întreg litoralul. Noroc cu salvamarii care sunt instruiți cum să acționeze în aceste cazuri iar incidentele au un deznodământ fericit, mai de fiecare dată.

Pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc, mai mulți voluntari le impart turiștilor brățări de vacanță. Copiii le vor purta la mână, iar pe ele va fi scris numărul de telefon al părinților. În acest mod, adulții vor putea fi ușor contactați.

Brățările sunt realizate dintr-un material rezistent la apă. Coordonatorii campaniei oferă părinților și rezerve, în cazul în care prima brățară se rupe din diferite motive.

 În total, 32 de mii de brățări vor fi împărțite pe întreg litoralul românesc. Campania se va desfășura până la sfârșitul sezonului estival. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.