luni, 15 iulie 2019

Brazilia-Anglia se joacă duminică, pe Maracana!

Brazilia-Anglia se joacă duminică, pe Maracana!

La stadionul Maracana din Rio de Janeiro se lucrează de zor pentru ca totul să fie gata până la ora începerii amicalului Brazilia – Anglia, de duminică.

Ultimele finisaje se mai fac doar la exteriorul arenei: gazonul și tribunele sunt în stare perfectă! Naționala Braziliei nu își permite să nu câștige Cupa Confederațiilor anul acesta, mai ales în condițiile în care este gazda turneului. Seleção se pregătește în compania unor echipe de clasă mondială pentru competiția care va începe din 15 iunie! Duminică, Brazilia va juca pe Maracana în compania Angliei, urmând ca o săptămâna mai târziu, la Porto Alegre, să primească vizita Franței.

 

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.