miercuri, 27 iulie 2016

Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

De Mediafax 14:33, 5 martie 2013 1463 vizite Monden
loading...
Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

Actorii italieni Bud Spencer și Terence Hill, care au realizat zeci de filme împreună în perioada 1967 și 1994, au rămas prieteni și după 45 de ani de la prima lor întâlnire.

Bus Spencer, pe numele său adevărat Carlo Pedersoli, și-a câștigat notorietatea mai întâi ca înotător profesionist, după care o perioadă a lucrat la consulatul Italiei din Brazilia.

Prima sa apariție în film datează din 1951, iar după o carieră fără succes de aproximativ 15 ani, Spencer l-a întâlnit pe Terence Hill cu care a început să realizeze filme gen spaghetti western, care s-au bucurat de succes la public.

Cei doi au fost protagoniștii a peste 20 de filme realizate în perioada 1967 - 1994.

Un alt rol care i-a adus succesul lui Bud Spencer este cel al comisarului Piedone, printre cele mai renumite fiind "Piedone, comisarul fără armă" (1973), "Comisarul Piedone la Hong-Kong" (1975), "Doi superpolițiști" (1976), "I se spunea Buldozerul" (1978), "Piedone africanul" (1978), "Un șerif extraterestru" (1979), "Piedone în Egipt" (1979) sau "Detectiv cu greutate" (1993).

Terence Hill, pe numele său adevărat Mario Girotti, are, de asemenea, o filmografie bogată, cu peste 65 de filme sau seriale TV.

Actorul italian, acum în vârstă de 73 de ani, a avut ultimele apariții în filme în 2011, el primind un rol important într-un serial italian Don Matteo, în care a jucat timp de opt sezoane, între 2000 și 2011.

Într-un recent interviu, Bud Spencer a declarat: "Terence este ca un frate pentru mine, și așa cum se întâmplă de obicei frații nu sunt întotdeauna de acord. El poate fi o pacoste uneori. Cred că relația noastră este reflectată foarte bine în filmele pe care le-am făcut, dar întotdeauna el poate conta pe mine, așa cum eu pot conta pe el. Ne-a plăcut să lucrăm împreună, probabil de aceea avem atât de multe filme".

În 2012, Bud Spencer și-a lansat o autobiografie.

 

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Nunta ALL-INCLUSIVE: alternativa modernă care-i scapă pe miri de bătaia de cap!
De Ioana Paidos 18 iulie 2016

Organizarea unei nunți poate deveni o mare bătaie de cap pentru miri. Este nevoie de timp, răbdare și multe drumuri de bătut pentru a pune la punct toate detaliile. Alternativa vine de la firmele care organizează absolut totul – de la comandarea invitațiilor și a mărturiilo până la aranjarea salonului, alegerea tortului sau a fotografului de nuntă.

Membrii Guns N'Roses, reținuți la vama canadiană după ce o armă nedeclarată a fost găsită asupra lor
De Neptun TV 18 iulie 2016

Rockerii de la Guns N' Roses au fost reținuți de polițiștii de frontieră de la granița canadiană, vineri, 15 iulie, în timp ce se deplasau dinspre Philadelphia, Pennsylvania, pentru a concerta în Toronto, la Rogers Centre, după ce un pistol nedeclarat a fost depistat la bordul autobuzului trupei.

Topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume!
De Lavinia Stanciu 12 iulie 2016

Cântăreața americană Taylor Swift ocupă primul loc în topul 100 al celor mai bine plătite celebrități din lume, realizat anual de revista Forbes. În același clasament se regăsesc și numeroși sportivi de elită.

Actorul american John McMartin, nominalizat la premiile Tony, a murit la vârsta de 86 de ani
De Neptun TV 8 iulie 2016

John McMartin, versatilul gentleman american nominalizat la premiile Tony, care a jucat pe Broadway în show-uri precum "Follies" și "Sweet Charity", a încetat din viață la vârsta de 86 de ani, a confirmat managerul acestuia, Tony Cloer, potrivit Associated Press.

Cel mai bine vândut album din toate timpurile: 'Greatest Hits', lansat de Queen în 1981
De Neptun TV 6 iulie 2016

Albumul 'Greatest Hits' al trupei Queen a devenit oficial cel mai bine vândut album din toate timpurile din Marea Britanie, depășind trupe renumite precum Abba, The Beatles și chiar pe regele muzicii pop, Michael Jackson.

Regizorul român Cristian Mungiu, invitat să facă parte din Academia Americană de Film!
De Neptun TV 30 iunie 2016

Regizorul Cristian Mungiu a fost invitat să fie membru al Academiei Americane de Film, organizație care acordă anual premiile Oscar, alături de cineastul român fiind invitați să facă parte din Academie cineaști faimoști, printre care turcul Nuri Bilge Ceylan și thailandezul Apichatpong Weerasethakul.

Backstreet Boys revine în forță cu un nou album!
De Ciprian Paraschivu 29 iunie 2016

Backstreet Boys, trupa care a făcut senzație la sfârșitul anilor '90, se întoarce pe scena muzicală. Băieții pregătesc un nou album, după ce noua lor piesă va fi lansată în august.