duminică, 26 iunie 2016

Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

De Mediafax 14:33, 5 martie 2013 1453 vizite Monden
loading...
Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

Actorii italieni Bud Spencer și Terence Hill, care au realizat zeci de filme împreună în perioada 1967 și 1994, au rămas prieteni și după 45 de ani de la prima lor întâlnire.

Bus Spencer, pe numele său adevărat Carlo Pedersoli, și-a câștigat notorietatea mai întâi ca înotător profesionist, după care o perioadă a lucrat la consulatul Italiei din Brazilia.

Prima sa apariție în film datează din 1951, iar după o carieră fără succes de aproximativ 15 ani, Spencer l-a întâlnit pe Terence Hill cu care a început să realizeze filme gen spaghetti western, care s-au bucurat de succes la public.

Cei doi au fost protagoniștii a peste 20 de filme realizate în perioada 1967 - 1994.

Un alt rol care i-a adus succesul lui Bud Spencer este cel al comisarului Piedone, printre cele mai renumite fiind "Piedone, comisarul fără armă" (1973), "Comisarul Piedone la Hong-Kong" (1975), "Doi superpolițiști" (1976), "I se spunea Buldozerul" (1978), "Piedone africanul" (1978), "Un șerif extraterestru" (1979), "Piedone în Egipt" (1979) sau "Detectiv cu greutate" (1993).

Terence Hill, pe numele său adevărat Mario Girotti, are, de asemenea, o filmografie bogată, cu peste 65 de filme sau seriale TV.

Actorul italian, acum în vârstă de 73 de ani, a avut ultimele apariții în filme în 2011, el primind un rol important într-un serial italian Don Matteo, în care a jucat timp de opt sezoane, între 2000 și 2011.

Într-un recent interviu, Bud Spencer a declarat: "Terence este ca un frate pentru mine, și așa cum se întâmplă de obicei frații nu sunt întotdeauna de acord. El poate fi o pacoste uneori. Cred că relația noastră este reflectată foarte bine în filmele pe care le-am făcut, dar întotdeauna el poate conta pe mine, așa cum eu pot conta pe el. Ne-a plăcut să lucrăm împreună, probabil de aceea avem atât de multe filme".

În 2012, Bud Spencer și-a lansat o autobiografie.

 

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Rockerul american Meat Loaf a leșinat pe scenă
De Lavinia Stanciu 17 iunie 2016

Rockerul american Meat Loaf a leșinat pe scenă, aseară, pe când susținea un concert în orașul canadian Edmonton. El și-a pierdut cunoștința chiar în timp ce cânta piesa "I Wolud Do Anything For Love", cu care a câștigat un premiu Grammy.

Cel mai mare diamant descoperit în ultimul secol va fi scos la licitație
De Lavinia Stanciu 15 iunie 2016

Cel mai mare diamant descoperit în ultimul secol va fi scos la licitație, la sfârșitul acestei luni, în Londra.

Tony Awards 2016: musicalul 'Hamilton', marele câștigător - Jessica Lange, primul trofeu Tony din carieră
De Mediafax 13 iunie 2016

Broadway a sărbătorit ieri seară, la Beacon Theater din New Work, gala Tony Awards, musicalul "Hamilton" fiind premiat cu 11 premii, alături de piesa "The Humans", musicalul "The Color Purple" și piesa "A View From the Bridge". Jessica Lange a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță.

CONSTANȚA. Cursuri profesioniste de make-up organizate de Florina Mărcuță, artistul evenimentelor Fashion TV
De Neptun TV 4 iunie 2016

Florina Mărcuță, make-ul artistul evenimentelor Fashion TV și echipa ei te invită să descoperi tainele machiajului profesionist la cursurile intensive de inițiere și perfecționare susținute în Constanța.

Tom Hanks recomandă filmul românesc 'Chuck Norris vs. Communism': 'Un film poate schimba lumea'
De Neptun TV 3 iunie 2016

Actorul Tom Hanks a publicat joi un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care a recomandat documentarul românesc "Chuck Norris vs. Communism", despre povestea criticului de film Irina Margareta Nistor. Tom Hanks a spus: "pelicula ilustrează puterea cinema-ului de a schimba lumea".

Un hacker român i-a spart contul de Twitter al cântăreței Katy Perry
De Neptun TV 2 iunie 2016

Katy Perry a fost victima unui mișmaș tehnologic. Un hacker, despre care ulterior s-a aflat că ar fi român, i-a spart luni contul de Twitter și a publicat fără autorizație o piesă nelansată a cântăreței, relatează contactmusic.com.

Turul Vilei Playboy - vezi cum arată una dintre cele mai râvnite locuințe din lume!
De Lavinia Stanciu 1 iunie 2016

Vila Playboy nu mai este un loc ferit de privirile multor oameni. Soția lui Hugh Hefner a oferit un tur al conacului unde au fost organizate sute de petreceri, unde au fost filmate numeroase pelicule și reality show-uri.

O adolescentă de 13 ani din România a impresionat America! 'Nu am mai auzit așa ceva!' FOTO - VIDEO
De Neptun TV 1 iunie 2016

O adolescentă de 13 ani din România, Laura Bretan, a reușit să impresioneze un întreg continent cu vocea sa.

Johnny Depp este acuzat de violență domestică și a primit un ordin de restricție!
De Neptun TV 28 mai 2016

Amber Heard, soția lui Johnny Depp, îl acuză pe actor de violență domestică și a obținut un ordin temporar de restricție, informează site-ul dedicat celebrităților TMZ.