duminică, 1 mai 2016

Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

De Mediafax 14:33, 5 martie 2013 1434 vizite Monden
loading...
Bud Spencer și Terence Hill, prieteni după 45 de ani de la primul lor film

Actorii italieni Bud Spencer și Terence Hill, care au realizat zeci de filme împreună în perioada 1967 și 1994, au rămas prieteni și după 45 de ani de la prima lor întâlnire.

Bus Spencer, pe numele său adevărat Carlo Pedersoli, și-a câștigat notorietatea mai întâi ca înotător profesionist, după care o perioadă a lucrat la consulatul Italiei din Brazilia.

Prima sa apariție în film datează din 1951, iar după o carieră fără succes de aproximativ 15 ani, Spencer l-a întâlnit pe Terence Hill cu care a început să realizeze filme gen spaghetti western, care s-au bucurat de succes la public.

Cei doi au fost protagoniștii a peste 20 de filme realizate în perioada 1967 - 1994.

Un alt rol care i-a adus succesul lui Bud Spencer este cel al comisarului Piedone, printre cele mai renumite fiind "Piedone, comisarul fără armă" (1973), "Comisarul Piedone la Hong-Kong" (1975), "Doi superpolițiști" (1976), "I se spunea Buldozerul" (1978), "Piedone africanul" (1978), "Un șerif extraterestru" (1979), "Piedone în Egipt" (1979) sau "Detectiv cu greutate" (1993).

Terence Hill, pe numele său adevărat Mario Girotti, are, de asemenea, o filmografie bogată, cu peste 65 de filme sau seriale TV.

Actorul italian, acum în vârstă de 73 de ani, a avut ultimele apariții în filme în 2011, el primind un rol important într-un serial italian Don Matteo, în care a jucat timp de opt sezoane, între 2000 și 2011.

Într-un recent interviu, Bud Spencer a declarat: "Terence este ca un frate pentru mine, și așa cum se întâmplă de obicei frații nu sunt întotdeauna de acord. El poate fi o pacoste uneori. Cred că relația noastră este reflectată foarte bine în filmele pe care le-am făcut, dar întotdeauna el poate conta pe mine, așa cum eu pot conta pe el. Ne-a plăcut să lucrăm împreună, probabil de aceea avem atât de multe filme".

În 2012, Bud Spencer și-a lansat o autobiografie.

 

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Trupul superstarului american Prince a fost incinerat
De Ciprian Paraschivu 24 aprilie 2016

Lumea și-a luat la revedere de la Prince. Corpul starului american a fost incinerat în cadrul unei procesiuni private la care au avut acces doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Pentru fani a fost organizată o ceremonie separată pentru ca aceștia să poată să-i prezinte condoleanțele și să-i aducă starului american un ultim omagiu.

Poliția a dat detalii despre moartea lui Prince
De Lavinia Stanciu 23 aprilie 2016

Purtătorul de cuvânt al biroului medicului legist a declarat că deocamdată nu există nicio informație despre o eventuală supradoză și niciun semn de traumatism. Rezultatele autopsiei lui Prince vor fi date publicității peste câteva zile sau săptămâni. Site-ul TMZ a scris că solistul ar fi luat cu șase zile înainte să moară o supradoză dintr-un medicament foarte puternic împotriva durerilor.

SUSPICIUNI. Prince ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri
De Lavinia Stanciu 22 aprilie 2016

Prince ar fi murit din cauza stupefiantelor. Mai multe surse apropiate artistului au declarat pentru presa americană că acesta a fost tratat pentru o supradoză de droguri cu doar șase zile înainte de a înceta din viață.

Starul R&B american Prince a încetat din viață: artistul ar fi murit după o supradoză!
De Neptun TV 21 aprilie 2016

Vedeta R&B americană Prince, rivalul lui Michael Jackson din anii '80, a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, conform unei informații publicate de site-ul TMZ.com, transmite AFP.

Jennifer Aniston a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume
De Lavinia Stanciu 21 aprilie 2016

Jennifer Aniston a fost desemnată de revista People „cea mai frumoasă femeie din lume” în anul 2016.

Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC
De Ciprian Paraschivu 17 aprilie 2016

AC/DC va avea un nou solist. Axl Rose, fostul membru al grupului rock Guns N' Roses, îl va înlocui pe Brian Johnson, care are probleme de sănătate.

'Star Wars: The Force Awakens', învingător la MTV Movie Awards 2016
De Lavinia Stanciu 11 aprilie 2016

Noul film din faimoasa serie cinematografică „Star Wars” a câștigat, în weekend, marele premiu al galei "MTV Movie Awards", care a avut loc în Los Angeles. Pelicula a obținut, în total, trei trofee.

Compania Porche, achitată în cazul morții actorului Paul Walker
De Lavinia Stanciu 6 aprilie 2016

Producătorul auto Porsche a fost absolvit de vină în cazul morții actorului Paul Walker.

Casa de modă Yves Saint Laurent are un nou designer
De Lavinia Stanciu 5 aprilie 2016

Casa de modă Yves Saint Laurent are un nou director de creație, în persoana lui Anthony Vaccarello. Cunoscut pentru liniile sale vestimentare precise și sexy, designerul belgian îi succede francezului Hedi Slimane.