duminică, 25 august 2019

Bulgarii de la Ludogoreț Razgrad vor să joace pe Arena Națională, dacă se califică în Champions League

Presa bulgară aruncă bomba: dacă Ludogoreţ o va elimina pe Steaua, există posibilitatea ca echipa lui Cosmin Moţi să evolueze în Liga Campionilor chiar pe Arena Naţională!

Bulgarii de la Ludogoreț vor să meargă în grupele UEFA Champions League, dar nu au stadion! Presa bulgară aruncă bomba: dacă Ludogoreț o va elimina pe Steaua, există posibilitatea ca echipa lui Cosmin Moți să evolueze în Liga Campionilor chiar pe Arena Națională!

Mai este o zi până la returul „dublei” dintre Ludogoreț și Steaua și bulgarii se gândesc deja la calificarea în grupele UEFA Champions League. Echipa la care evoluează Cosmin Moți vrea cu orice preț să prindă un loc la „masa bogaților”, însă nu are un stadion pe care să poată juca la acest nivel.

Arena „Vasil Levski” din Sofia, pe care se va disputa returul Ludogoreț - Steaua, nu este omologată pentru meciuri din grupele Ligii Campionilor, iar stadionul din Razgrad nici nu intră în calcule pentru o competiție de o asemenea anvergură. Presa din Bulgaria scrie că, în cazul unei eventuale calificări, Ludogoreț ar putea juca chiar în România, pe Arena Națională! UEFA i-a obligat pe adversarii Stelei să își aducă tabela de marcaj electronică de la Razgrad, pentru că arena din capitala Bulgariei nu dispune de una de acest gen!

Dacă bulgarii au probleme organizatorice, Steaua își face griji din cauza evoluției slabe din ultimul meci de campionat, pierdut cu 0-1 în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. Echipa lui Costel Gâlcă are de apărat un avantaj fragil la Sofia, după ce s-a impus la limită în tur, cu 1-0.

Arlauskis și Tănase sunt accidentați, însă Gâlcă a declarat că va risca și îi va introduce în teren în cazul în care aceștia vor putea să joace. Partida retur din play-off-ul Ligii Campionilor dintre Ludogoreț și Steaua are loc mâine, cu începere de la ora 21:45. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire