miercuri, 20 februarie 2019

CADOURI de Valentine's Day: Idei și sugestii în funcție de cât de veche este relația: De la cei care abia s-au îndrăgostit, până la cei care au trecut de nunta de aur

De Mediafax 9:33, 14 februarie 2019 99 vizite Social
CADOURI de Valentine's Day: Idei și sugestii în funcție de cât de veche este relația: De la cei care abia s-au îndrăgostit, până la cei care au trecut de nunta de aur

Valentine's Day 2019. "Ziua Îndrăgostiților", sărbătoarea împrumutată din tradiția occidentală și devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate constitui o sursă de mare stres pentru cei care se află în căutarea cadoului perfect.

 

În ajutorul lor vine următoarea listă cu propuneri de cadouri pentru persoana dragă, făcute în funcție de stadiul în care se află relația.

O lună împreună

Dacă judecăm prin prisma faptului că o relație nouă înseamnă, într-un fel, că orice lucru este perceput ca fiind special, putem deduce că simpla experiență de a fi împreună este adeseori, mult mai semnificativă decât un cadou material, scrie ABC News.

Un gest mai excentric care s-ar potrivi în acest caz ar fi să angajezi un bucătar personal care să gătească o cină romantică la domiciliu. În absența unui buget permisiv, un picnic cu perne moi, fructe și vin delicios ar trebui să aibă același efect. Tot la domiciliu.

Emma McLaughlin și Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller "Nanny Diaries", care a avut parte și de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticlă de whiskey sau bourbon pentru bărbați și un buchet "fabulos" de flori drept cadou pentru femei.

"Fi creativ", au spus ele. "Nu trebuie să fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arată că ești atent. Dar în mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai puțin sexy decât lalelele."

Un an împreună

Un an de relație este cea mai bună perioadă pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților, consideră Abby Larson, fondatoarea site-ului StyleMePretty.com. Relațiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzația de noutate, dar destul de înaintate încât să te simți confortabil cu celălalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj în cuplu oferit în dreptul șemineului, urmat de o sticlă de șampanie și niște fructe în ciocolată.

Fondatorii site-ului de haine de lux pentru bărbați hookandalbert.com au sugerat că bărbaților le-ar plăcea să primeasă bilete la un concert sau eveniment sportiv, în timp ce femeile ar putea fi oricând mulțumite prin niște bijuterii alese, a spus fondatoarea Kendra Scott Jewelry.

Cinci ani împreună

Relația care a împlinit cinci ani are nevoie, de Ziua Îndrăgostiților, de ceva cu adevărat distractiv și incitant, e de părere Abby Larson. "Pentru răsfăț, comandă o limuzină care să vă ia de acasă și să vă ducă la un restaurant nou fabulos", a sugerat ea. "Încheiați seara la un bar plin de viață sau dansând în noapte la un club local de jazz -- undeva comod și mai puțin luminos unde să vă puteți cuibări într-un colț (...)"

"Buget restrâns? Săriți peste mașină, comandați o pizza în formă de inimă, apoi duceți-vă la cel mai apropiat ring de dans, unde să vă puteți pierde unul în brațele celuilalt", continuă Larson.

Zece ani împreună

După zece ani de relație, sunt foarte mari șansele ca tu și partenerul tău să fi trecut deja de repetate ori prin toate activitățile tipice Zilei Îndrăgostiților, motiv pentru care în acest moment ați putea să plănuiți sau să cumpărați ceva cu adevărat semnificativ.

De exemplu, o idee bună pentru ea ar putea fi o expediție în doi, de preferat în locul în care v-ați cunoscut sau unde ați sărbătorit primul 14 februarie împreună.

25 de ani împreună

Dacă ați ajuns la 25 de ani de relație, ați putea pune la cale ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-ați putut bucura în liniște în ultimii ani. O surpriză frumoasă pentru partener ar fi o "evadare" de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanță în Europa.

Cuplurile care obișnuiesc să facă des călătorii s-ar putea bucura de o hartă personalizată care să conțină toate locurile în care ați mers împreună.

50 de ani împreună

Pentru că 50 de Zile ale Îndrăgostiților merită ceva cu totul deosebit, ai putea opta pentru un colier cu o singură piatră de smarald (simbol pentru dragoste, potrivit aceleiași Abby Larson) sau, în cazul unui buget mai redus, o cutie de bijuterii făcută de mână pe care să o umpli cu bilețele despre viața voastră împreună.

Alt cadou potrivit ar fi un album fotografic al istoriei relației voastre, completat cu scrisori și alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care să aibă o semnificație puternică pentru amândoi.

Nu sunteți împreună (încă)

Dacă vrei să îi câștigi atenția acelui cineva la care ți-a rămas gândul, au scris aceiași experți pentru ABC News, dulciurile sunt calea cea mai sigură spre inima lor.

"Niciodată nu poți să dai greș cu ciocolată", au fost de părere McLaughlin și Kraus. "E delicioasă fără să provoace stres din cauza exagerării cu cheltuiala - sau cu declarațiile amoroase".

"Puțini ar refuza o cutie de brioșe făcute în casă sau o sticlă de șampanie!", a fost de acord și Larson.

Comenteaza aceasta stire

Ce se întâmplă cu ora de vară în 2019?
De Neptun TV 20 februarie 2019

Astfel, ultima schimbare obligatorie a ceasului ar avea loc pe 31 martie 2019, (fiind ora de vară).

Aurul atinge un nou maxim, pe ultimii șase ani! Euro crește în raport cu leul
De Neptun TV 20 februarie 2019

Cursurile de schimb afișate pe BNR sunt calculate pe baza tranzacțiilor interbancare.

Numărul locurilor de muncă vacante a crescut cu 7,6% în 2018
De Neptun TV 19 februarie 2019

Rata locurilor de muncă vacante reprezintă raportul dintre numărul locurilor de muncă vacante și numărul total al locurilor de muncă (ocupate și vacante, exclusiv cele blocate sau destinate numai promovării în interiorul întreprinderii sau instituției), exprimat procentual.

19 februarie - Ziua Brâncuși! Se împlinesc 143 de ani de la nașterea marelui sculptor
De Neptun TV 18 februarie 2019

Constantin Brâncuși, născut pe 19 februarie 1876, în localitatea Hobița, din județul Gorj, și decedat pe 16 martie 1957, la Paris, în Franța, figură centrală în mișcarea artistică modernă, este unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului al XX-lea.

CONSTANȚA. Pesta porcină africană face ravagii - mistreți morți găsiți de vânători! Măsurile luate de autorități
De Neptun TV 18 februarie 2019

Pesta porcină africană a fost confirmată pe trei fonduri de vânătoare. Aici au fost găsiți mistreți morți. Autoritățile au dispus primele măsuri.

Municipiul Constanța, promovat la Târgul de Turism al României de fanfara Forțelor Navale
De Neptun TV 16 februarie 2019

Târgul de Turism al României se va desfășura în perioada 21-24 februarie la Centrul de Expoziții Romexpo București.

Luna iubirii - cele mai romantice destinații pentru nunți!
De Mediafax 16 februarie 2019

Februarie vine cu două sărbători dedicate iubirii, una importată, Valentine's Day, pe data de 14, alta autohtonă, marcată pe 24 ale lunii. Prezentăm mai jos o serie de destinații romantice pentru cei care aleg să își oficializeze relația, potrivit The Independent.

CONSTANȚA. ALERTĂ ALIMENTARĂ la Auchan: produs contaminat cu o bacterie periculoasă, retras de la vânzare! Constănțenii, sfătuiți să înapoieze produsul
De Neptun TV 15 februarie 2019

Persoanele care au achiziționat aceste produse sunt invitate să nu le mai consume și să se întoarcă cu ele la magazin, unde li se va rambursa integral suma.

CONSTANȚA. Apel pentru pictorița Ecaterina Vrana Gora - artista are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi!
De Neptun TV 15 februarie 2019

Pictorița Ecaterina Vrana (49 ani) este mamă a doi copii și se află de câteva zile într-o situație critică, de sănătate.

CADOURI de Valentine's Day: Idei și sugestii în funcție de cât de veche este relația: De la cei care abia s-au îndrăgostit, până la cei care au trecut de nunta de aur
De Mediafax 14 februarie 2019

Valentine's Day 2019. "Ziua Îndrăgostiților", sărbătoarea împrumutată din tradiția occidentală și devenită mai populară decât echivalentul autohton Dragobete, poate constitui o sursă de mare stres pentru cei care se află în căutarea cadoului perfect.

CONSTANȚA. Semafoarele luminează sub formă de inimi, în luna iubirii!
De Neptun TV 13 februarie 2019

Autoritățile constănțene s-au gândit să marcheze într-un mod inedit zilele dedicate iubirii din luna februarie, culoarea roșie a semafoarelor urmând să lumineze sub formă de inimioare de Valentine’s Day și Dragobete.

Valentine's Day. Ziua îndrăgostiților, o sărbătoare modernă a iubirii cu o istorie tot mai populară la români
De Neptun TV 13 februarie 2019

Povestea zilei iubirii datează însă din vremuri îndepărtate și a oscilat între ritualuri, scrisori de dragoste și cereri în căsătorie.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, despre Cazinou: 'Edificiul simbol al orașului lăsat de ani buni în paragină va avea fondurile necesare pentru reabilitare'
De Neptun TV 12 februarie 2019

Potrivit senatorului social-democrat Ștefan Mihu, clădirea emblematică a Constanței poate fi readusă la viață.

CONSTANȚA. Primii artiști care și-au anunțat prezența la festivalul NEVERSEA
De Neptun TV 12 februarie 2019

În perioada 4-7 iulie, pe cele șapte scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului, anunță organizatorii.

CONSTANȚA. Amendă exorbitantă pentru o șoferiță care a intrat cu mașina pe plajă, în plină iarnă
De Neptun TV 11 februarie 2019

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, femeia, în vârstă de 44 de ani, din București, a intrat duminică pe plaja 3 Papuci din orașul Constanța cu un autoturism de teren, dar a fost observată de polițiștii locali.

Telefoanele care emit cele mai multe RADIAȚII în 2019. Modele populare, în listă
De Neptun TV 11 februarie 2019

În ciuda faptului că smartphone-urile sunt dispozitive pe care le avem cu noi peste tot, există riscuri în utilizarea lor, datorate în special radiațiilor pe care acestea le emit.

CONSTANȚA. Zona peninsulară devine pietonală. În ce condiții va fi permis accesul auto
De Neptun TV 9 februarie 2019

Accesul auto pe străzile din zona peninsulară a municipiului Constanța va fi permis doar anumitor categorii de autovehicule. Primăria a publicat lista străzilor exclusiv pietonale.

Cinci locuri de vizitat de Anul chinezesc al Porcului
De Mediafax 9 februarie 2019

Anul Nou chinezesc, sub semnul Porcului de Pământ, simbolul bunăstării, a început pe 5 februarie. Sunt cinci locuri de vizitat sub semnul animalului asociat, potrivit horoscopului chinezesc, cu bucuria, prietenia, iubirea și succesul.

Locuri scoase la concurs de școlile militare pentru cei care vor să devină subofițeri, maiștri militari sau chiar ofițeri! Criterii de recrutare și ce salariu pot primi
De Neptun TV 8 februarie 2019

Cei care vor să urmeze o carieră militară și vor să ajungă subofițeri, maiștri militari sau chiar ofițeri se mai pot înscrie până la 1 martie pentru a se bate pentru unul din cele 2.570 de locuri scoase la concurs de unitățile militare de învățământ universitar, postliceal sau liceal.

CONSTANȚA. Virusul gripal a mai făcut o victimă - un bărbat a murit! Numărul deceselor a ajuns la 92
De Neptun TV 7 februarie 2019

În data de 30 ianuarie, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat oficial epidemie de gripă.

CONSTANȚA. O tânără își caută mama după ani buni în care n-a vrut să știe nimic de ea: 'Dumnezeu mi-a dat o viață fericită, dar ceva îmi lipsește'
De Sorin Cealera 6 februarie 2019

O tânără părăsită imediat după naștere a refuzat ani de zile să știe ceva despre cea care a adus-o pe lume. Un fapt întâmplat recent, însă, a făcut-o să se răzgândească.