vineri, 19 iulie 2019

Campioana olimpică de la Rio, Ana Maria Popescu, a dat lecții de scrimă la Constanța - VIDEO

Campioana olimpică de la Rio, spadasina Ana Maria Popescu, a fost astăzi la Constanţa pentru a promova scrima. Acţiunea FlashMob România 2016, care s-a desfăşurat simultan în 11 oraşe din ţară, îşi propune să atragă cât mai mulţi copii către acest sport.

La o lună de la întoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Rio, Ana Maria Popescu a venit la Constanța pentru a promova scrima.

Campioană olimpică cu echipa de spadă, Ana Maria nu a intrat pe planșa de scrimă, dar a fost arbitru și comentator la demonstrațiile copiilor de la CS Farul Constanța și CSȘ1. O ipostază inedită pentru Ana, care s-a descurcat însă cu brio.

La eveniment au fost prezenți primarul Constanței, Decebal Făgădău, fosta șefă a DSJT Constanța, Elena Frâncu și președintele clubului CS Farul, Ilie Floroiu.

Cele mai mari emoții le-au avut sportivii care s-au duelat în fața „spadasinei de aur”. Pentru majoritatea ea este un idol, cum spune și Marco Pelin, de la CS Farul, una dintre marile speranțe ale scrimei constănțene.

Ana Maria Popescu a făcut față cu greu cererilor de autografe și poze. Toată lumea a vrut o amintire de la campioana olimpică de la Rio. Ana promite că nu se “pensionează” și că va reprezenta România și la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Acțiunea FlashMob România 2016 s-a desfășurat simultan în 11 orașe din România și a avut ca obiectiv promovarea scrimei și atragerea unui număr cât mai mare de copii către acest sport.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.