duminică, 18 august 2019

Campionatul Mondial de Tango i-a sfârșit în această seară. VEZI cum dansează cuplul care a câștigat trofeul probei de tango de salon

Campionatul Mondial de Tango din Argentina se apropie la final. Competiţia de tango de salon a fost câştigată de un cuplu cu origini în Argentina şi Uruguay. Cei doi dansatori s-au întrecut în mişcări pasionale şi pline de ritm cu alte 41 de cupluri din toată lumea.

Lorena Gonzalez vine din Uruguay, iar Sebastian Acosta, din Argentina. Cu toate acestea cei doi se înțeleg perfect, deoarce au o mare pasiune în comun, tangoul. Cei doi sunt fericiții câștigători ai titlului de campioni la  tango de salon, competiție ce a avut loc în cadrul Campionatului Mondial de Tango din Buenos Aires.

„Când am început să învăț tango m-am îndrăgostit de acest dans și m-am dedicat studiului. Mi-am urmat visul și am ajuns campioană“, a spus Lorena Gonzalez, câștigătoare competiție tango de salon.

Locurile 2 și 3 au fost câștigate de două cupluri originare din Columbia. Acest stil de dans cuprinde coregrafii mai conservatoare față de cele prezentate pe scenă. Metropola Buenos Aires este considerată locul de naștere al tangoului, care a apărut în anul 1890. Acest dans și gen muzical a cunoscut apogeul ca popularitate în anii ’40. Campionatul Mondial de Tango va lua sfârșit în această seară, când juriul va desemna cuplul câștigător.

 

Comenteaza aceasta stire