miercuri, 17 iulie 2019

Campionatul Național de Cărat Soția în Spate, o competiție plină de obstacole

Se spune că sprijinul reciproc şi încrederea sunt cruciale pentru un mariaj de succes. Acest lucru a fost ilustrat perfect de zeci de cupluri care în urmă cu o zi au luat parte, în Anglia, la Campionatul Naţional de Cărat Soţia în Spate.

A noua ediție a Campionatului Național de Cărat Nevasta în Spate a avut loc, ieri, în orășelul Dorking. Cuplurile participante au alergat pe o distanță de 380 de metri și au avut de trecut peste diverse obstacole până la linia de finish.

Greutatea minimă a fiecărei soții a trebuit să fie de 50 de kilograme. Câștigătorul acestei ediții din Anglia a fost un cuplu franco-american. Cei doi tineri au obținut pentru al doilea an consecutiv marele premiu, care constă într-un butoi cu bere. Ei s-au mutat în Londra acum șapte ani, iar acest concurs l-au privit mereu cu mare seriozitate.    

"Ne-am speriat ieri și azi-dimineață, fiindcă Charlotte ridică greutăți și s-a rănit la umăr în urmă cu o zi. Dar, din fericire, și-a revenit. A avut, oricum, o misiune grea", a declarat Jonathan Schwochert, câștigător.

Perechea va participa la Campionatul Mondial de Cărat Nevasta, care va fi organizat în Finlanda. Competiția își are originea în tradiția scandinavă, acolo unde bărbații trebuia să fie iuți pentru a scăpa de urmăritori atunci când își răpeau alesele din satele vecine.

Comenteaza aceasta stire