luni, 10 decembrie 2018

Campionii au petrecut la final de an. Hagi: 'Vă mulțumesc tuturor, cred că facem lucruri bune, sper să devenim mai buni!'

 

Petrecerea a început afară, la grătar. Fotbaliștii lui Hagi nu au rezistat tentației de a gusta bunătățile pregătite pentru petrecere.

Alături de soții sau prietene, campionii au luat parte apoi la recepția organizată de club cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Managerul Viitorului le-a ținut un discurs jucătorilor și antrenorilor săi.

 

Campionii au urmărit cele mai frumoase momente din 2017, într-un montaj prezentat de Gheorghe Hagi.

 

Echipa a pozat pentru finalul de an, dar vacanța mai așteaptă câteva zile. Duminică, Viitorul joacă ultimul meci din 2017, cu FCSB, în Capitală.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.