miercuri, 24 iulie 2019

„CANTONAT” ÎN COSMOS !

Imediat după ce a fost numit director la New York Cosmos,  fosta mare glorie, fotbalistul francez Eric Cantona, a filmat deja pentru formația de peste Ocean un clip publicitar. Eric revine așadar în lumea regelui fotbal, spre bucuria fanilor care în urmă cu ceva timp pur și simplu îl divinizau. Declarat cel mai bun jucător străin al tuturor timpurilor de la Manchester United, Cantona a fost ultima dată antrenor-jucător al naționalei Cocoșului Galic la fotbal pe plajă și iată-l acum la New York Cosmos, primul club galactic la finalul anilor 70. În timp ce „galacticii”  Realului clachează în Primera Division, iată că Eric Cantona pleacă în cosmos în formațiunea de vis a altor galactici, care au jucat aici, Pele și Beckenbauer. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.