duminică, 19 august 2018

Caravana Sănătate prin Sport a fost un succes

Astăzi s-a încheiat proiectul “Caravana Sănătate prin Sport”, adresat elevilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani. Organizat de Clubul Sportiv Phoenix şi susţinut de Primăria Municipiului Constanţa, proiectul s-a derulat timp de o lună în 17 şcoli constănţene prin demonstraţii de fotbal, handbal şi baschet, menite să atragă copiii spre mişcare.

Proiectul “Caravana Sănătate prin Sport” și-a propus să îndrume un număr cât mai mare de copii către practicarea sportului, pentru îmbunătățirea sănătății și dezvoltării armonioase fizice și pshice a acestora.

Caravana a inclus demonstrații de fotbal, baschet și handbal în 17 școli cu clase 1-8 din județul Constanța, pe terenurile special amenajate cu echipamente și materiale sportive. Turneele de mini-handbal, mini-fotbal și mini-baschet s-au finalizat cu Campionatul Municipal

Organizatorii estimează că 12.000 de elevi și cadre didactice au participat la caravană. Alături de clubul organizator, Phoenix , și de partenerii acestuia, la buna desfășurare a proiectului au contribuit sportivii de la echipele de juniori și seniori de handbal, fotbal și baschet, profesorii și directorii școlilor și liceelor implicate, dar și studenții voluntari ai Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius.

Organizatorii au premiat cu tricouri, cupe,materiale și echipamente sportive școlile finaliste. În viitor se dorește ca proiectul să se desfășoare în întregul județ, pentru a ajunge și la unitățile de învățământ de la comune și sate.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Cincinnati
De Neptun TV 19 august 2018

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati după ce a învins-o, duminică, pe Aryna Sabalenka din Belarus, locul 34 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

CONSTANȚA. Ion Barbu își anunță demisia de la SSC Farul
De Neptun TV 18 august 2018

Au urmat apoi două înfrângeri usturătoare, 2-4 și 1-4, contra celor de la UTA Arad, respectiv Academică Clinceni.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Cincinnati
De Neptun TV 18 august 2018

Următorul meci îl va disputa cu Lesias Tsurenko din Ucraina.

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul
De Neptun TV 17 august 2018

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".