luni, 19 august 2019

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, la cea de-a 32-a ediție a Concursului de Desene tematice.

Ediția de Crăciun i-a invitat pe cei mici să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz. Lucrările care au reușit să ilustreze cel mai bine tematica au fost răsplătite cu cele peste 3.600 de surprize inedite puse în joc.

Copiii au fost premiați cu laptopuri, biciclete, tablete, smartphone-uri, cupoane de cumpărături, iar cei mai norocoși 20 de participanți au fost răsplătiți cu o excursie la parcul de distracții Shreck's Adventure, din Londra, unde vor avea ocazia să trăiască pe pielea lor experiența reală a personajelor Rubbiz.

La Constanța, mii de copii s-au înscris în concurs. Cei mai norocoși dintre ei au fost premiați ieri. În întreaga țară, ediția din acest an a concursului a reunit peste 325.000 de elevi, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea. În paralel, s-a desfășurat și un concurs online, iar lista câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul www.carrefour.ro.

Comenteaza aceasta stire

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău, în direct la Neptun TV - află cât va fi prețul gigacaloriei în această iarnă, dar și despre alte proiecte ale primăriei!
De Neptun TV 31 iulie 2019

În această seară, începând cu ora 20.00, la emisiunea Reporter Special, invitat va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău