duminică, 16 iunie 2019

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, la cea de-a 32-a ediție a Concursului de Desene tematice.

Ediția de Crăciun i-a invitat pe cei mici să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz. Lucrările care au reușit să ilustreze cel mai bine tematica au fost răsplătite cu cele peste 3.600 de surprize inedite puse în joc.

Copiii au fost premiați cu laptopuri, biciclete, tablete, smartphone-uri, cupoane de cumpărături, iar cei mai norocoși 20 de participanți au fost răsplătiți cu o excursie la parcul de distracții Shreck's Adventure, din Londra, unde vor avea ocazia să trăiască pe pielea lor experiența reală a personajelor Rubbiz.

La Constanța, mii de copii s-au înscris în concurs. Cei mai norocoși dintre ei au fost premiați ieri. În întreaga țară, ediția din acest an a concursului a reunit peste 325.000 de elevi, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea. În paralel, s-a desfășurat și un concurs online, iar lista câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul www.carrefour.ro.

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.