joi, 18 aprilie 2019

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat câștigătorii ediției de Crăciun a Concursului de Desene

Carrefour România a premiat talentul celor mici, prin tragere la sorți, pentru a doua oară anul acesta, la cea de-a 32-a ediție a Concursului de Desene tematice.

Ediția de Crăciun i-a invitat pe cei mici să-și pună la încercare talentul și creativitatea, explorând Lumea Rubbiz. Lucrările care au reușit să ilustreze cel mai bine tematica au fost răsplătite cu cele peste 3.600 de surprize inedite puse în joc.

Copiii au fost premiați cu laptopuri, biciclete, tablete, smartphone-uri, cupoane de cumpărături, iar cei mai norocoși 20 de participanți au fost răsplătiți cu o excursie la parcul de distracții Shreck's Adventure, din Londra, unde vor avea ocazia să trăiască pe pielea lor experiența reală a personajelor Rubbiz.

La Constanța, mii de copii s-au înscris în concurs. Cei mai norocoși dintre ei au fost premiați ieri. În întreaga țară, ediția din acest an a concursului a reunit peste 325.000 de elevi, din cele 20 de orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea. În paralel, s-a desfășurat și un concurs online, iar lista câștigătorilor poate fi consultată pe site-ul www.carrefour.ro.

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.