luni, 15 iulie 2019

Casablanca, live în Mamaia! Low Deep T a deschis oficial distracția de weekend pe litoral

A făcut cluburile să vibreze și o grămadă de tineri s-au îndrăgostit pe piesa "Casablanca". Low Deep T, cel care se poate lauda cu cea mai joasă voce din industria muzicală, a susținut noaptea trecută, un concert într-un club din stațiunea Mamaia.

Turiștii, dar și constănțenii au putut astfel auzi și cel mai nou single al artistului. La concert a fost prezent și primarul Constanței, Radu Mazăre.

Aflat pentru a patra oară în România, cântărețul Low Deep T, pe numele său real TJ Cases, a deschis oficial distracția de weekend. Casablanca, melodia care a avut success internațional, a putut fi ascultată live, noaptea trecută de toți petrecăreții la Mamaia.

Artistul britanic cu origini africane s-a declarat încântat de țara noastră și chiar a ținut să ne arate că a învățat și câteva cuvinte în limba română.

Cu un timbru vocal unic și melodii bogate în elemente afro și funk, Low Deep T i-a cucerit nu numai pe români, dar și pe străinii aflați în vacanță în stațiunea Mamaia. Un fan al cântărețului este și primarul Radu Mazăre, prezent noaptea trecută în club, special pentru acest concert.

Pentru această vară, Low Deep T pregătește un nou single și ne asigură că piesa va avea același succes ca melodia “Casablanca”.

 

Comenteaza aceasta stire