vineri, 19 iulie 2019

Cati Hristu nu ține cont de ordinul de suspendare și s-a întors la primărie

Primarul Hristu Cati este suspendat sau nu? Aceasta e întrebarea la care cetățenii din Cogealac și nu numai ei, așteaptă un răspuns. Problema ar trebui lămurită de către prefectul județului Constanța, Claudiu Palaz, cel care l-a suspendat din funcție atunci când Cati Hristu a fost arestat preventiv,după scandalul din parcul eolian. Numai că, în loc să dea un răspuns clar, reprezentantul Guvernului în teritoriu tulbură și mai mult apele.

 

Locuitorii din Cogealac nu știu încă dacă alesul lor, primarul Hristu Cati, poate sau nu să își desfășoare atribuțiile după ce a fost eliberat, acum 5 zile, din arest preventiv. Asta din cauză că cel care l-a suspendat din funcție în perioada petrecută în spatele gratiilor, prefectul Claudiu Palaz, încă nu a luat o decizie de revocare a ordinului de suspendare. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a organizat o conferință de presă pentru a lămuri problema. Însă, în loc să clarifice lucrurile, așa cum se aștepta toată lumea, Palaz le-a încurcat și mai mult.

Prefectul crede că sunt probleme și în legătură cu numirea de către consiliul local a unui nou viceprimar în persoana lui Ion Soare. Așa că, situația de la Cogealac rămâne în continuare în plop, asta în timp ce primarul Cati Hristu nu ține cont de ordinul de suspendare și s-a întors la primărie.

Parcă hotărât să încurce și mai mult ițele, prefectul s-a legat de faptul că așteaptă de la Consiliul Județean documentele legate de autorizația de construcție a parcului eolian al firmei CEZ, pentru a decide soarta primarului Cati Hrisu.

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.