miercuri, 20 iunie 2018

CAZ ȘOCANT! Bebeluș ÎN STARE GRAVĂ după ce medicul a refuzat să asiste la naștere: 'Dacă moare, eu mă ocup de înmormântare'

CAZ ȘOCANT! Bebeluș ÎN STARE GRAVĂ după ce medicul a refuzat să asiste la naștere: 'Dacă moare, eu mă ocup de înmormântare'

Caz șocant la Spitalul Municipal din Hunedoara. Medicul de gardă de pe secția de Ginecologie este acuzat de o familie din localitate că nu a vrut să asiste la nașterea copilului și, ca urmare, bebelușul s-a născut cu grave probleme de sănătate.

Acum, specialistul este acum cercetat de polițiști pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaște, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebelușului. Potrivit Glasul Hunedoarei, înregistrarea revoltătoare a fost făcută înainte ca oamenii să meargă la Poliție și arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea și pomana copilului, dacă părinții nu ar fi făcut public cazul.

 Coșmarul familiei Nedelca a început în seara zilei de 20 iunie, scrie glasul-hd.

Mama, însărcinată, s-a dus la spital ca să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea copil. Când i s-a apropiat sorocul, moașa l-ar fi chemat pe medic, dar acesta ar fi refuzat să vină în sala de nașteri. După câteva ore de dureri insuportabile, femeia a adus pe lume un copilaș de peste 5 kilograme. La naștere, însă, băiețelul a suferit traumatisme, care au generat la rândul lor grave probleme de sănătate.

În prezent, micuțul este internat la Timișoara, unde medicii încearcă să-i salveze viața. Starea copilului este în continuare severă, dar stabilă deocamdată. A ajuns la Timișoara în stare critică, cu hemoragie meningo-cerebrală masivă și sindrom convulsiv, după ce a fost transportat cu elicoperul de la Spitalul Județean de Urgență Deva, unde fusese transferat de la Spitalul din Hunedoara. Chiar dacă va supraviețui, există riscul ca, din cauza acestor probleme, copilul să dezvolte în timp hidrocefalie. Acumularea în exces la nivelul creierului a lichidului cefalorahidian duce la creșterea presiunii intracraniene și la pierderea abilităților mentale și fizice.

La câteva zile de la naștere, tatăl copilului, însoțit de un prieten, a mers în biroul medicului ginecolog Gheorghe Lazăr. Omul a pornit înregistrarea pe telefon și a intrat. Ce a urmat este absolut șocant.

Medicul recunoaște că starea gravă a copilului i se datorează, și încearcă să poarte o negociere cu bărbatul, care amenința că îi va face plângere penală și că va da totul în vileag. Negocierea era simplă. Dacă oamenii nu spun nimic și copilul trăiește, medicul va suporta toate cheltuielile familiei cu drumurile la Timișoara, dar se va ocupa și de contactul cu organizația pentru copiii cu handicap și va plăti tot ce ține de recuperarea medicală a micuțului. În caz că băiețelul moare, medicul ar urma să se ocupe de tot ceea ce ține de înmormântarea lui.

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.