miercuri, 22 mai 2019

Cazul Skripal: Starea de sănătate a fostului spion rus otrăvit cu agentul chimic Noviciok s-a schimbat

De Mediafax 11:18, 18 februarie 2019 198 vizite Externe
Cazul Skripal: Starea de sănătate a fostului spion rus otrăvit cu agentul chimic Noviciok s-a schimbat

Sergei Skripal, victima otrăvită cu agentul Noviciok, primește îngrijiri acasă pentru că starea lui de sănătate s-a înrăutățit, transmite mirror.co.uk.

Spionul rus în vârstă de 67 de ani și fiica sa, Yulia, în vârstă de 33 de ani, au supraviețuit după ce au fost atacați cu agentul chimic Noviciok, în luna martie a anului trecut. 

Bărbatul, fost agent dublu pentru MI6, a fost internat timp de două luni în spital în urma atacului. Cu toate acestea, o sursă din cadrul serviciilor secrete susține că „starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar acesta primește îngrijiri medicale acasă”.

Unele studii sugerează că expunerea la acest tip de agent chimic poate duce la pierderea memoriei pe termen lung și de asemenea, poate cauza probleme musculare.

 

Comenteaza aceasta stire

The Guardian: Tendințe extremiste - clivajele puternice de pe harta politică a Europei
De Mediafax 19 mai 2019

Formațiunile extremiste, în principal cele care critică Uniunea Europeană, ar putea obține rezultate bune în scrutinul europarlamentar, deși este dificil de anticipat dacă vor putea forma un grup politic coerent în viitoarea legislatură a Parlamentului European, comentează publicația The Guardian.

Olanda a câștigat finala concursului Eurovision 2019!
De Mediafax 19 mai 2019

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa "Arcade", a câștigat finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sâmbătă seară, la Expo Tel Aviv ((International Convention Center), din Israel.