miercuri, 21 august 2019

Cea de a 48-a ediție a turului ciclist al României

Cel mai mare proiect al Neptun TV este în a doua zi de desfășurare. Vorbim despre cea de a 48-a ediție a turului ciclist al României, competiție care este filmată în premieră din elicopter. Organizatorii spun că mica buclă de anul acesta este cea mai lungă întrecere din ultimii zece ani, cei 70 de concurenți având de pedalat aproape 1.400 de kilometri. Neptun TV vă va ține la curent cu rezultatele în fiecare zi, iar imaginile din elicopter vă vor prezenta cu siguranță o altă panoramă asupra întrecerii, dar și a peisajului turistic al României.

Mica Buclă este o adevărată provocare pentru Neptun TV. În premieră, pasionații de ciclism pot vedea imagini din elicopter de la fiecare etapă a turului ciclist al României, cel mai lung din ultimii zece ani ai acestei competiții. În total vor fi 1.400 de kilometri pe care sportivii îi vor pedala în 8 etape. Camerele Neptun Tv stau ațintite spre ei non stop, atât de la sol, cât și din aer, iar imaginile vor oferi competiției aerul panoramic din Marea Buclă - Turul ciclist al Franței.

În urmă cu o oră și jumătate, cei 70 de cicliști au ajuns la Vaslui, iar mâine vor urca din nou în șa pentru a străbate alți aproape 200 de km. Echipa Neptun Tv va fi alături de ei cu trei operatori video, doi producători și un car de transmisiuni. Știrile din emisiunea Reporter vă vor prezenta zilnic rezultatele fiecărei etape. De asemenea, în fiecare seară de la ora 22, iubitorii ciclismului vor putea urmări ample reportaje despre etapa recent încheiată în direct la Neptun TV. Competiția este programată să ajungă la final pe 11 iunie, atunci când sportivii vor trece linia de sosire pe sub Arcul de Triumf.  Ultimul ciclist român care a câștigat Mica Bucla este Dan Anghelache, acesta cucerind tricoul galben în urmă cu patru ani.

Comenteaza aceasta stire