joi, 18 iulie 2019

Cea mai extravagantă nuntă din istorie! Evenimentul a costat cel puțin două milioane de dolari - VIDEO

Una dintre cele mai extravagante nunţi din istorie a avut loc în Rusia. Fiul unui miliardar de origine armeană s-a căsătorit cu o frumoasă georgiancă în cadrul unui eveniment pentru care au fost cheltuite cel puţin două milioane de dolari.

Una dintre cele mai extravagante nunți din istorie a avut loc în Rusia. Fiul unui miliardar de origine armeană s-a căsătorit cu o frumoasă georgiancă în cadrul unui eveniment pentru care au fost cheltuite cel puțin două milioane de dolari.

Milioane de flori roz, mov și albe au fost aranjate în așa fel încât să creeze un peisaj de basm.

Un eveniment la care a participat inclusiv președintele Armeniei, această nuntă a avut loc la un restaurant de lux din centrul Moscovei. În acest loc exclusivist au fost create decoruri ca-n basme. Potrivit publicației britanice Daily Mail, nuntașii au spus că s-au simțit ca într-un tărâm magic.

Tânăra mireasă de 25 de ani a purtat trei rochii haute-couture. Una dintre ele a fost creată de designerul libanez Elie Saab și a costat cel puțin 35.000 de dolari. Rochia a fost accesorizată cu bijuterii de 200.000 de dolari. Pentru nunta de peste două milioane de dolari au fost realizate aranjamente florale spectaculoase, iar una dintre trupele care au cântat pentru miri și invitații lor a fost Marron 5.

Mireasa și-a făcut apariția la un moment dat într-un costum tradițional armean. Fotografii cu ea și cu mirele au îmbrăcat pereții restaurantului din Moscova. La finalul nunții pline de fast, cei 500 de invitați au putut gusta dintr-un tort cu o înălțime de peste doi metri.

În vârstă de 23 de ani, Sargis Karapetyan este fiul unui miliardar de origine armeană, care are 33 de mall-uri și opt hoteluri în Rusia. Averea sa este estimată la 4 miliarde de dolari. Mireasa, Salome Kintsurashvili este, la rândul ei, de origine georgiană și deține un magazin online de haine vintage.

Comenteaza aceasta stire