marţi, 23 iulie 2019

Cea mai frumoasă fetiță din lume. Cum arată copila de doar 8 ani

Are un chip ce nu poate fi uitat uşor. Se spune despre ea că arată perfect şi chiar că este cea mai frumoasă fată din lume. Cea care are şi o carieră de invidiat în modelling este, însă, doar o copilă de 8 ani, din Rusia. În prezent, de promovarea imaginii micuţei fermecătoare se ocupă mama ei, care şi-a lăsat în umbră propria carieră pentru a-şi vedea fiica în prim-plan.

Născută pe 25 decembrie 2005, în Moscova, Kristina Pimenova a fost desemnată cea mai frumoasă fetiță din lume. Părul blond, ochii de un albastru hipnotizant și fața angelică fac din ea o apariție spectaculoasă de fiecare dată.

Jurnaliștii publicației Daily Mail spun că micuța a cărei frumusețe pare ireală este fotomodel de la 3 ani. Kristina, care pare să aibă și în gimnastică un viitor promițător, a apărut deja pe coperta revistei Vogue Bambini și a colaborat cu nume mari precum Roberto Cavalli și Giorgio Armani.

Cu peste 2 milioane de prieteni pe Facebook, micuța rusoaică o are în spate pe cea care o susține necondiționat și care are grijă ca ea să aibă parte de  cele mai bune contracte.
Mama ei a fost și ea model, dar a preferat să rămână în umbra fiicei sale. Însă în timp ce apărătorii Kristinei spun că fotografiile sale sunt inocente, criticii ei considera că a fost expusă de la o vârstă mult prea fragedă.

Comenteaza aceasta stire