luni, 1 mai 2017

'Cea mai frumoasă soție' a ajuns la Constanța: un spectacol savuros la Teatrul de Stat Constanța - VIDEO

Premieră naţională la Teatrul de Stat Constanţa. 'Cea mai frumoasă soţie', un spectacol care abundă în glume savuroase şi în care rolul principal este împărţit de două actriţe, se joacă în acest weekend cu casa închisă. Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală îi aparţin lui Mihai Constantin Ranin, cel căruia i se datorează primele spectacole de teatru monumental, stradal şi acvatic din România.

loading...

De-a lungul timpului, femeile frumoase au fost mărul discordiei în multe filme sau piese de teatru.

Iar 'Cea mai frumoasă soție' nu este o excepție. În comedia ce ilustrează viața burgheziei pariziene, rolul lui Jeanne, soția curtată de toți bărbații, va fi jucat alternativ de Georgiana Rusu și Florina Stănculeț.

Scrisă de francezul Eugene Labiche, piesa este regizată de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. Acesta a trăit zece ani în Franța, unde a studiat la Sorbona. Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Mihai Constantin Ranin se ocupă și de scenografie și ilustrația muzicală.

Spectacolul în premieră pe țară, 'Cea mai frumoasă soție', se va juca pe scena teatrului constănțean sâmbătă și duminică, începând cu ora 19.00.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.