miercuri, 18 ianuarie 2017

'Cea mai frumoasă soție' a ajuns la Constanța: un spectacol savuros la Teatrul de Stat Constanța - VIDEO

Premieră naţională la Teatrul de Stat Constanţa. 'Cea mai frumoasă soţie', un spectacol care abundă în glume savuroase şi în care rolul principal este împărţit de două actriţe, se joacă în acest weekend cu casa închisă. Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală îi aparţin lui Mihai Constantin Ranin, cel căruia i se datorează primele spectacole de teatru monumental, stradal şi acvatic din România.

loading...

De-a lungul timpului, femeile frumoase au fost mărul discordiei în multe filme sau piese de teatru.

Iar 'Cea mai frumoasă soție' nu este o excepție. În comedia ce ilustrează viața burgheziei pariziene, rolul lui Jeanne, soția curtată de toți bărbații, va fi jucat alternativ de Georgiana Rusu și Florina Stănculeț.

Scrisă de francezul Eugene Labiche, piesa este regizată de Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului „Tony Bulandra” din Târgoviște. Acesta a trăit zece ani în Franța, unde a studiat la Sorbona. Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Mihai Constantin Ranin se ocupă și de scenografie și ilustrația muzicală.

Spectacolul în premieră pe țară, 'Cea mai frumoasă soție', se va juca pe scena teatrului constănțean sâmbătă și duminică, începând cu ora 19.00.

loading...

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Cum și-au petrecut Crăciunul cei care au.... muncit - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 26 decembrie 2016

În timp ce milioane de români au petrecut Crăciunul în familie și au servit masa cu cei dragi, polițiștii, pompierii, medicii, angajații CFR, taximetriștii sau florarii au muncit. A fost doar o zi obișnuită pentru din timpul săptămânii. Pe o parte din ei, i-am vizitat noaptea trecută, pentru a vedea cum petrec Crăciunul.

CONSTANȚA. 15.000 de persoane cu dizabilități au fost lăsate de sărbători fără indemnizații - VIDEO
De Antonia Maer 24 decembrie 2016

Nu în toate casele constănțenilor a intrat belșugul și nu toate mesele abundă în bucate. 15.000 de persoane cu dizabilități au fost lăsate, de Sărbători, fără indemnizații, așa că mulți nici nu au ce mânca de Crăciun.

Apelul la solidaritate al mămicilor din Constanța: 'Din păcate, mult de trăit nu mai au!'
De Alin Tarnovschi 22 decembrie 2016

O mămică din Constanța a lansat un apel la solidaritate pentru toți constănțenii. Internată la Spitalul Județean Constanța, femeia a povestit, într-o postare pe Facebook, că doi bebeluși părăsiți sunt într-o stare jalnică și au nevoie de haine, scutece sau lapte praf.

Scrisoarea mamei unui copil bolnav: 'Alex are cancer la 6 ani. Cu ce-am greșit?'
De Alin Tarnovschi 22 decembrie 2016

Ministerul Afacerilor Interne a distribuit, pe Facebook, apelul unei mame către toți cei care pot da o mână de ajutor înainte de Crăciun.

Pregătirile de Crăciun, pe ultima sută de metri: cum se prepară un cozonac delicios - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 21 decembrie 2016

Pregătirile pentru masa de Crăciun au intrat pe ultima sută de metri, iar gospodinele au început deja să gătească. Unul dintre cele mai căutate produse în această perioadă este cozonacul, fie el cu nucă, cacao, stafide sau alte bunătăți. Multe gospodine nu mai au timp să prepare în casă sau nu știu și astfel preferă să le cumpere.

Copiii internați în Spitalul Județean de Urgență Constanța au primit vizita lui Moș Crăciun - VIDEO
De Ioana Paidos 21 decembrie 2016

Chiar dacă nu sunt acasă, Moș Crăciun nu uită de ei. Vorbim despre zeci de copii din județul Constanța care în aceste zile sunt internați în Spitalul Județean. Astăzi, au fost vizitați de Moș Crăciun și de spiridușii lui, care au împărțit cadouri pe Secția de Pediatrie.

Crăciunul a venit mai devreme pentru 60 de copii din Năvodari - VIDEO
De Antonia Maer 21 decembrie 2016

Crăciunul a venit mai devreme pentru 60 de copii. Mesagerii lui Moș Crăciun le-au oferit jucării, haine și alimente în cadrul unei serbări organizate la cantina socială din Năvodari.

CONSTANȚA. 11 copii din trei localități au primit haine, jucării și dulciuri de la pompierii militari - FOTO/VIDEO
De Victor Radu 19 decembrie 2016

11 copii cu vârste cuprinse între trei luni și 14 ani au primit jucării, hăinuțe, dulciuri și alimente de la pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.